האם ההתפרעות של יוצאי אתיופיה עלולה להתרחש בקרב

beatman

Member
האם ההתפרעות של יוצאי אתיופיה עלולה להתרחש בקרב

יוצאי בריה"מ ?
דעתכם.

beatman

Member

לדעתי לא יקרה דבר דומה בקרב יוצאי בריה"מ.
&nbsp
סיבה ראשונה שרוב גדול מה'רוסים' בארץ היום די שומרי חוק ושפויים בחשיבתם ולא ילכו על מהלך שלא יוביל אותם לשום מקום, אלא רק יגרום נזק.
&nbsp
סיבה שניה היא חוסר אחדות בקרב יוצאי בריה"מ לשעבר, יש הרבה תת מחנות ואין אחדות דעים בנושאים שונים.
&nbsp
סיבה שלישית היא השראה מהמצב בבריה"מ שעבר דרך החינוך בבית כנראה על חלק לא קטן מהאנשים.
ההורים שלי למשל לא היו אף פעם להפגנה, וגם אמרו לי כאשר יצאתי ש"אין לך מה לעשות".
קראתי גם מהרבה צעירים שהם לא רגילים להפגנות.
אז לא רק שלא יעשו מרד אלים, אלא אפילו לא הרבה ייצאו להפגנה.
&nbsp
אני נזכר בהפגנה שהיתה לפני זמן מה בכיכר רבין במטרה למחות נגד השר דרעי על דבריו המגעילים, זה היה נראה כמו איזה מופע או פגישה מהצד בהשוואה להפגנה ישראלית טיפוסית.
מה גם שכמה כבר הגיעו לשם ? מתי מעט.

Astroo

New member
אין שום סיכוי

קודם כל שיא ההפליה נגדנו היה לפני 20 שנה. היום רוב הצעירים מה-"עדה" הם ילידי הארץ או עלו בגיל הגן, מדברים ללא מבטא ולא נתפסים על ידי הציבור הכללי בתור "רוסים".
בנוסף, על מנת לארגן מהומות מהסוג הזה, צריך מסה של צעירים שאין להם מה להפסיד מפתיחת תיק פלילי נגדם. יש הרבה "רוסים" שאינם מרוצים מהחיים בארץ אך הם מקווים בבוא היום לעבור לקנדה או ארה"ב או אפילו לחזור לארץ מוצאם. תיק פלילי יחסום להם את האפשרות.

לא, כי התנהגות שבטית היא פועל יוצא של חשיבה פרימיטיבית

כמו שאומרים, наших бьют. לבן אדם נורמלי לא אמור להיות אכפת מאיזה קרימינל שנהגר מכדור תועה (ואפילו מבן אדם חף מפשע שנרצח על לא עוול בכפו). אם יש עוולות, מטפלים בהן נקודתית. כמו כן, מרבית הרוסים עובדים לפרנסתם, ועובדים קשה, אין להם זמן פנוי כדי לחולל מהומות.

lEchoesl

New member
לא. וזה לא בגלל פרימיטיביות,שבטיות פחד מתיק פלילי זה בגלל

שרוסי לרוסי זאב

beatman

Member
באמת רוסי לרוסי זאב או

שיוצאי בריה"מ לשעבר בישראל אינם מקשה אחת ולא כולם באמת רוסים ?
&nbsp
נגיד דבר כזה יכול להתרחש ברוסיה עצמה, בקרב בני העם הרוסי (לא יהודים, רוסים אתניים) ?

Astroo

New member
ברוסיה עצמה כבר קרו מהומות בשנים האחרונות

למשל, היה סכסוך בין רוסים אתניים לצוענים בכפר מסויים לפני כמה חודשים, שהסתיים במותו של רוסי אתני אחד. כתוצאה מכך, התחיל גל של מהומות שהוביל לגירושם של כל הצוענים מהמחוז.
היו גם הפגנות גדולות מאוד, של מאות אלפי אנשים בערים הגדולות לאחר הבחירות הקודמות, כשהיה חשד לזיוף. אבל זה לא לווה בנזק לרכוש או תקיפת עוברי אורח תמימים.

beatman

Member
אז רוסי לרוסי אינו זאב

אבל יוצאי בריה"מ בארץ מחולקים להרבה תתי זהויות.

Astroo

New member
אני לא חושב שזה בגלל זה

אלא כמו שכתבתי, ההבדל הוא שיש הרבה אתיופים צעירים שאין להם מה להפסיד, ולרוסים הצעירים בארץ יש כל מיני שאיפות לעתיד (שרובן כנראה תקוות שווא).

beatman

Member
גם נכון

בעבר היו יותר חוליגנים בקרב יוצאי בריה"מ שלא היה אכפת להם מסיבוך עם החוק, היום כמותם ירדה.

גם צרפתי לצרפתי זאב?

יהודי צרפת סובלים מהתנכלויות על רקע אנטישמי. האם הם יוצאים לשרוף את רחובות פריז?

Feanor75

New member
תלוי בגורמים שמתסיסים ויוצרים את המהומות האלה מאחורי הקלעים

אם הם יזהו פוטנציאל להמרדה ולפילוג, הם יפעלו לפי השיטה הרגילה שלהם: גיוס של כמה מאות או אלפים של חוליגנים (תמורת כסף או טובת הנאה כלשהי לראשי הכנופיות).
הם עושים את זה כבר יותר ממאתים שנה מאז המהפכה הצרפתית וכל ה"מחאות החברתיות" שאף אחת מהן לא באמת ספוטנית. גם החמאס וכל האביב הערבי המלחמה באוקראינה זה ע"י אותם גורמים שפועלים בסתר, והם שולטים גם בתעשיות ובממשלות העולם. הם המחלה והם באים תמיד למכור גם את התרופה, מתעשרים על גב אוכלוסיית העולם.
&nbsp
בד"כ הם עושים את זה באוכולוסיות מפגרות כי קל להתסיס אותן, לכן אולי לא נראה את זה בקרב יוצאי ברה"מ.

Feanor75

New member
המאפיה העולמית

אנשים ואיגודים ששולטים בעולם באמצעות הבנקים התעשיות וגם האקדמיה שכולם ברשותם.
הנשיא קנדי שסירב להיכנע ללחץ של תעשיות הנשק לצאת למלחמת ויטנאם, התריע על פעילותם של אותם גורמים, והם חיסלו אותו. מחליפו ג'ונסון כעבור 4 ימים חתם על הצו לצאת למלחמה. קנדי הוא רק אחד מהרבה מדינאים שהתריעו על כך לאחר שהכירו את המערכת מקרוב.
יש ארגונים סודיים למחצה כמו קבוצת בילדרברג, המועצה לקשרי חוץ, מועצת ה-300, שמורכבים מפוליטיקאים ואנשי תעשיה הבכירים בעולם, אתה יכול לקרוא עליהם. הם מקיימים פגישות סודיות באופן לא חוקי ומנווטים את גורל העולם לרצונם. כנראה שהם יוזמים את כל המלחמות המודרניות ואת כל הסכסוכים והכאוס שבתוך המדינות. הם מיישמים את שיטת הפרד ומשול בכל מקום.
יש ראיות רבות שארגונים אלה הם זרועות של ארגון אחד שחולש עליהם, שאנשיו הם עובדי עבודה זרה ועוסקים במאגיה שחורה (המפלגה הנאצית הייתה זרועה מבצעית שלהם, הימלר נודע בעיסוק במאגיה שחורה ואולי כל צמרת המפלגה), הם מקיימים טקסים במקומות מבודדים. למשל ה BOHEMIAN GROVE מפגשים סודיים שבהם משתתפים מדי שנה אנשים מצמרת השליטה בארה"ב, כולל כמה מנשיאי ארה"ב.
כל העניין עדיין לוטה בערפל, הם מצליחים לשמור על סודיות רבה במפגשים שלהם לכן קשה לדבר על עובדות, אבל בנוגע למאפיה העולמית שפועלת באמצעות הבנקים והתעשיות, מבחינתי זה כבר די ודאי.
&nbsp

beatman

Member
ומה מקומו של ג'ורג' סורוס ביניהם ?

ושל הקרן לישראל חדשה ?
&nbsp
לפי הבנתי הם שולטים בישראל ע"י עקיפת הכנסת והממשלה באמצעות בג"צ ומאפיה משפטית בדמות פקידים ויעמ"שים למיניהם.
וגם פוליטיקאים לא יילחמו נגד מוקדי הכח ישירות.

TaL53

New member

אני מחכה לרגע שתגלה שתאוריות הקונספירציה על השלטון העולמי שפיאנור דיבר עליהם מכוונת דווקא לצד הימני של הפוליטיקה.

Feanor75

New member
ימין ושמאל זה הצגה

אבל יש גם את הכוונה של אותם גורמים להשמיד את ישראל, כך שאפשר להבין אנשים בישראל שמעדיפים את הזרוע הימנית של התמנון מאשר את הזרוע השמאלית שלו. אם הם כבר מאמינים להצגה, לפחות שלא יתמכו באויב כמו שהשמאל בישראל עושה.

TaL53

New member
תכלס, עדיף להיות

חבר של טראמפ, אוסף אוונגליסטים שרוצים לנצר את כל היהודים וכמה פשיסטים אירופאים. אלה בטח ידידי ישראל

Feanor75

New member
מקומו ביניהם, ומחכה לו גם מקום טוב בגיהינום

אני משער שהוא קשור אליהם באיזושהי צורה, אבל לא יודע, וגם הקרן לישראל החדשה אותו דבר, פועלת בדיוק לפי הדפוס של המאפיה הזאת אז קשה לי להאמין שהיא לא קשורה אליהם. פרט לרווחים כלכליים ממלחמות יש להם גם אינטרס להשמיד ספציפית את העם היהודי. לפי הסברה זה מחזק את הטענה שהם עוסקים בעבודה זרה ובפולחני שטן, כי העם היהודי כבר אלפי שנים עומד בדרכם. גם הנצרות, אבל כנראה לוותיקן הם כבר הצליחו לחדור, האפיפיור הנוכחי שייך למסדר הישועים השטני, לראשונה בהיסטוריה או מזה 600 שנה, אם איני טועה.

157cm

New member
אתה מסתכן באישפוז בבית משוגעים

אף פעם אל תלחם על האמת שלך. עלולים לאשפז אותך. יש לי מכר, בן 35 נראה לי, שירת בדובדבן ויצא עם פוסט טראומה קשה, אחרי שאחד ממפקדיו התעלל בו נפשית, התחיל לספר את האמת שלו על כל המערכת ומצא עצמו סגור במחלקה סגורה במשך יותר משנה.

למעלה