האם הוא היה צריך להתחשב

alona 27

New member
האם הוא היה צריך להתחשב

אני סובלת ממגבלה בברכיים שמקשה עליי לרדת במדרגות, אני מטפלת בזה בשיא המרץ, אני עושה הכל כדי שהבעיה תיפתר. החבר גר בקומה ראשונה, אז אני באה אליו הרבה, למרות שזה מדרגות, ולמרות שלפעמים גם קצת מדרגות עושות לי כאבים חדים בברך. דיברנו על לעבור לגור ביחד בקרוב, בחודש חודשיים הקרובים הוא יודע שיש לי בעיות פיסיות אבל הוא מקבל אותי. אבל עכשיו הוא חתם על חוזה בדירה אחרת, של שתי קומות (ללא מעלית)
למרות שעדיין לא הייתי בדירה הזאת כואב לי לעלות יותר מקומה אחת, לפעמים מאוד. אני לא יודעת כמה זה יהיה נסבל. ואני פוחדת שזה יהרוס את הקשר אם אחליט שרק הוא יבוא אליי ואני לא אליו, האם תהיה לו זכות לכעוס על כך? בנוסף, האם נראה לכם שהוא היה צריך לקחת אותי גם כשיקול כשהוא בחר בדירה הזאת?

רואה 6 6

New member
מאוד קשה להבין את שיקול הדעת כאן.

אני לא בטוחה שיש כאן איזו שאלה של צדק.
את חייה עם מגבלה מסוימת בתוך עולם לא נגיש במיוחד מצד אחד ומצד שני,אין עולם אחר בנתיים.
אני לא יודעת מדברייך אם החלטתו היא איזו הצהרה או או אילוץ .אם שניכם אמורים לגור יחד כלכך בקרוב לא ברור למה את לא היית צד בבחיר הדירה. מה שכן ברור שהשותפות שלכם לא מספקת כדי לעבור לגור אחד עם השני.את פוחדת להרוס את הקשר ואני אומרת שיש כבר משהו שמאוד מכרסם שם ביניכם.
אני מציעה לכם לפתור את כל זה הרבה לפני ההחלטה מי יבוא אלי מי וכד'.

ITS TAL

New member
ברור שהיה צריך להתחשב

אבל אי אפשר לענות לך בלי לראות את כל התמונה

זה קשר רציני?
כמה זמן אתם ביחד?
אתם רואים אחד את השני לטווח הרחוק?
אולי הוא לא חושב עלייך לטווח הרחוק? ואול כן והוא סתם עפיפון?
אם אתם שוקלים לגור ביחד עוד חודש חודשיים, אז מה פתאום הוא בכלל סגר דירה בלעדייך? בלי שתבחרו ביחד ותחליטו ביחד?
יש פה יותר מידי שאלות שאת צריכה לשאול את עצמך , לפני הקטע של המדרגות

רק טוב

Berethor

New member
כן משהו פה מסריח

גם זה שהוא כביכול מתכוון לגור איתה ביחס ובמקביל שוכר דירה שעוד יותר קשה לה להגיע עליה.

Berethor

New member
כביכול מדובר בבעיה חיצונית אבל עדיין בבעיה

זה דיי דומה לבעיות עם מרחק מגורים זה מזו רק שפה זה בעיה של מדרגות וקושי שלך איתם. דבר ראשון אני חושב שזה לגיטימי ממך להגיע למצב שרק הוא יבוא עליך, בעיקר בגלל שיש לך בעיות בברכיים והוא גר בבניין גבוה בלי מעלית. עם כל הכבוד להגינות שלך בנושא, והיא טובה, לא טוב שאת סובלת ככה בגלל הנושא הזה, מלבד זאת באמת נראה שהוא לא ספר אותך כאשר הוא שכר דירה במקום שעוד יותר קשה לך להגיע עליו למרות שהוא מודע לבעיות שלך. האם זה משום שהוא שכח או לא היה לו בררה או האם זה משום שהוא לא רואה אותך ממטר ובטוח שבכל מקרה את תבואי עליו, הכל אפשרי. כן יש לך זכות לכעוס עליו או לכעוס על זה, זה לא הוגן שהוא לא לוקח אותך בחשבון, בכל זאת את בת זוג שלו וזה התנהגות מאוד מזלזלת.

אז 'יופי' שהוא מקבל אותך עם הבעיות שלך ועדיין אינו מתחשב בהן כלל. צרוף מקרים או נעשה בזדון, קשה לדעת בוודאות. כביכול זה לא סיבה מספיק טובה להיפרד עליה, מצד שני גם דברים מהסוג הזה יכולים להביא לפרדה או לקושי בזוגיות. אם אתם באמת עוברים לגור ביחד זה היה יכול לפתור את הבעיה בנושא, כמובן עם עדיפות לבית עם מעלית. מה שזה לא יפתור זה אם ההתנהגות של הבן זוג שלך נובעת מזלזול או חוסר התחשבות בך, כי זה יכול לבוא עוד בשלל תחומים נוספים עכשיו או בעתיד. נשמע שאת באמת לא דורשת ממנו הרבה ואפילו מוכנה לבוא עליו עם כל הקושי בעוד שהוא בתמורה רק מקשה עליך. מי יודע אולי הוא אפילו מקבל איזו הנאה סדיסטית ובוסט לאגו שהוא מקשה עליך עוד יותר ואת עדיין באה. יש אנשים כאלה.

לא כלכך הבנתי

את אומרת שתכננתם לעבור לגור יחד בקרוב, אבל הוא בדיוק חתם על חוזה בדירה חדשה... אתם תגורו בדירה הזו ביחד? זו דירה זמנית?

ובאופן כללי, מאוד קשה למצוא דירה סבירה במחיר הוגן שגם מתאימה לצרכים האישיים של השוכר,
ואני יכולה להבין מצב שבו יש לדירה יתרנות שמתעלים על חוסר הנגישות שלך.
ויכול להיות שהוא בכלל לא חשב על זה, כי הוא קצת מעופף.
אל תנסי לחפש משמעויות נסתרות.

והשאלה האם יש לו זכות לכעוס עלייך לא רלוונטית.
הוא יכעס או לא יכעס בלי לקבל את הזכות לכך מחברי הפורום.

Berethor

New member
לדעתי היא יותר מדיי חוששת ממנו

ומכך שהוא יפרד ממנה, מה שגורם לה פחות לעמוד על שלה ועליו זה מקל בלעשות מה שבא לו. לא צריך גם להתעלם מהעובדה שחוסר הנגישות פוגעת יותר בא מאשר בו, ככה שאם הוא לא מתחשב זה במלא לא בעיה בשבילו. המינימום שהיא יכולה לעשות זה לברר למה הוא עשה את זה ולהזכיר לו על הקושי שלה. הקטע הכי אירוני זה אם הם יעברו לגור ביחד הוא עוד יציע לה לעבור לדירה הזאת, בלי הצדקה מספקת ובלי שהיא תגיד לו על כך כלום מצידה.

חבל רק

שלא שאלתי לדעתך,
ולא מעניין אותי מה אתה מנחש על הכותבת או על הבנזוג שלה.

אין לך שום אינפורמציה בשביל להסיק את המסקנות שהסקת.

p0st

New member
לדעתי

הן כן היה אמור לקחת אותך בחשבון כשבח דירה. מצד שני, יכול להיות שלא הצליח למצוא או שמצא ולא הסתדר לו.

הבעיה שלך כרונית? או שזה משהו שיעבור בקרוב?

בכל מקרה, למה שפשוט לא ירים אותך במקום שאת תעלי במדרגות? :))))
זה גם רומנטי וגם לא יכאבו לך הברכיים.

וכן, אם תחליטי לבוא אליו לעיתים נדירות, אני לא חושבת שתהיה לו זכות לכעוס עליך, הרי בעצמך אמרת שאלה כאבי תופת. והבריאות שלך היא מעל הכל.

Berethor

New member
ירים אותה

הוא צריך להיות ממש חזק או שהיא ממש קלה כדי שהוא ירים אותה, ועם כל חוסר ההתחשבות שלו בא, לא נראה שהוא היה מרים אותה אפילו אם היה יכול.

p0st

New member
חחח

אם הוא לא מספיק חזק כדי להרים אותה, שיתאמן!
כושר זה חשוב P:

אבל באמת, זה יכול להיות ממש חמוד.
בכל אופן זה מה שהייתי מצפה לו אם הייתי במקומה :)

AlabamaW0rley

New member
זו טעות של ילדים

הוא ילד, הוא לא רגיל לקחת בחשבון צרכים ומגבלות של מישהו אחר מלבד עצמו, וזו התוצאה. אם את רצינית לגביו כנראה שתצטרכו לעשות סדרת חינוך עד שהוא יבין איך מתנהלים במציאות זוגית או משפחתית. אם הוא סתם קשר חולף מבחינתך לא הייתי מתאמצת בכלל להגיע לדירה שלו.

sweetdreams

New member
לא שלמצוא דירה זה כזה פשוט, בפרט אם הוא מצא..

.. דירה טובה שמתאימה לו, אבל עדיין קשה לראות אותו מבין שזה המצב, וחברה שלו לא יכולה לעלות במדרגות, ועם זאת לוקח דירה שלא נגישה לה.
או שהוא מבין שאת תבואי אליו בכל מקרה, ואז הוא ממעיט במגבלה שלך או חושב שאת תקריבי את הבריאות שלך לטובת הקשר, או שלא מאוד משנה לא אם תבואי אליו או לא, לא באותה מידה כמו שחשוב לו לגור שם.
בכל מקרה, מה שבטוח נראה לעין הוא שאת בכלל לא מהווה שיקול עבורו בשלב זה של חייו.

אם את חושבת שהקשר הזה בכל זאת שווה משהו, אז תפתחי זאת מולו, ותשאלי אותו בכנות איך הוא רואה את הקשר מתנהל כשאת לא יכולה לבוא אליו מפאת כל המדרגות, ותראי מה הוא יענה לך. לכי תדעי, אולי הוא עוד יפתיע את כולנו עם תשובה שלא חשבנו עליה. אבל בנינו, זה לא נראה מאוד מבטיח..

cmyk137

New member
רציתי להדגיש מילים הלאו

נהמר מאוד יפה
אם את חושבת שהקשר הזה בכל זאת שווה משהו, אז תפתחי זאת מולו, ותשאלי אותו בכנות איך הוא רואה את הקשר מתנהל כשאת לא יכולה לבוא אליו מפאת כל המדרגות, ותראי מה הוא יענה לך. לכי תדעי, אולי הוא עוד יפתיע את כולנו עם תשובה שלא חשבנו עליה

alona 27

New member
התשובה שהוא נתן לי הייתה

שהוא לא בטוח שזה באמת יעשה לי נזק לעלות במדרגות גם אם כואב לי. ושבחולון ששם הוא צריך לגור בגלל האמא אין דירות עם מעליות ושהוא לא מצא דירה נמוכה יותר.
לזה ששאל אם הוא יודע על הבעיות, בוודאי, אנחנו מדברים על זה. הוא גם סוחב לי מצרכים מהסופר כדי לעזור לי, וכשאנחנו נוסעים למקומות כמו פלורנטין אז מוריד אותי בפאב ומחפש חנייה. הוא בכלל אמר לי שהוא רוצה שנגור ביחד רק בשביל שהמצב שלי ישתפר ואני אהיה בריאה יותר, בגלל זה כל כך הופתעתי.
בכל אופן עכשיו הוא מקבל את זה שלא אוכל לגור איתו עד שייגמר החוזה, והוא גם אמר לי שאני לא חייבת לבוא אליו.

למעלה