האם הוא מתחיל איתי?

האם הוא מתחיל איתי?

*רק להבהיר מראש שזו לא הודעה מתמרמרת אלא תהייה*

אני חושבת שאני לא באמת יודעת מתי מתחילים איתי ומתי לא, והאם בכלל יש כזה דבר? מה מגדיר שיחה כ"שיחת התחלה" בניגוד ל"שיחה ידידותית"?

אני עובדת בחנות והשבוע איזה בחור צעיר פנה אלי ופתח בזה שיש לי עיניים יפות ורק אחר כך שאל אם אני עובדת שם ולרגע עלתה לי השאלה האם הוא מתחיל איתי או לא. למחרת לקחתי טרמפ בחורה ובאיזשהו שלב במהלך הנסיעה היא גם ציינה שיש לי עיניים יפות. מסקנה- כנראה שהוא לא התחיל איתי, סתם יש לי עיניים יפות (
) מצד שני, אם הוא היה אומר שיש לי רגליים יפות?
בהמשך לזה, אם אני הייתי פונה לבחור זר ואומרת לו שיש לו עיניים יפות, כנראה שהוא היה חושב שהתחלתי איתו.

פעם אחרת (לא קורות לי סיטואציות כאלה יותר מידי אני סתם מקבצת את הפעמים שכן..), בחור התיישב לידי ברכבת והתחלנו לדבר, דיברנו כל הנסיעה- שיחה אפלטונית לחלוטין- על ספרים וטיולים ולימודים ואני מודה שהיה לי ממש נחמד לדבר איתו. בסוף הנסיעה הוא ביקש את המספר שלי - האם היתה לי דרך לזהות שהוא מעוניין? האם פלירטטתי איתו? ותמיד כל כך לא נעים לי להגיד לא כי אני מרגישה שיכול להיות שבלי לשים לב עודדתי אותו. ואני כולה פטפטתי על שאיפותיי להיות איל פלד כשאני אהיה גדולה

יום אחר- הסתובבתי בקניון ואיזה בחור אמריקאי (דובר אנגלית, ההבנה שלי במבטאים ממש קלושה) עצר אותי והראה לי תמונה בפלאפון שלו ושאל אותי מה דעתי. גימגמתי משהו (שוב כי עבר לי שבראש שהוא מנסה להתחיל איתי) וברחתי משם מהר. *אני רק אציין שהאנגלית שלי בסדר גמור, סתם אני לא אוהבת שאנשים זרים פונים אלי*

בזמנו כשעוד הייתי הולכת למסיבות *בינתיים הגעתי לעשור השלישי בחיי והחלטתי שאני יותר מידי מגניבה בשביל מסיבות
* הייתי פוחדת להישיר מבט לבחורים בידיעה שאם אני בטעות אצליב מבט עם אחד מהם, הוא יבוא להתחיל איתי. *אני ממחבבת בחורים אבל שונאת בני אדם- כזאת אנטיפטית אני*

הודעה קצת מבולבלת אבל אחרי שקצת חפרתי (וניסיתי להעלות שאלות, לא להתבכיין), מה דעתכם? האם אפשר להגדיר מתי מישהו מתחיל איתי ומתי הוא סתם נחמד? מה זה בעצם להתחיל? האם אני יכולה לזהות את זה והאם כשאני נחמדה בחזרה אני בעצם מעודדת אותם?

NEO83

New member
לדעתי וזאת דעתי בלבד

שאם מישהו סתם ככה התחיל לדבר איתך ברחוב, עבודה (אלא אם כן הוא שאל שאלה מקצועית והלך) או ברכבת והמשיך לדבר איתך, אפשר להסיק מזה שהוא מתחיל איתך.

ולגבי הטרמפ עם הבחורה, אולי היא גם התחילה איתך? או סתם ציינה את זה בשביל להיות נחמדה, את זה באמת קשה לדעת

סאטוריס

New member
לדעתי

הם כולם התחילו איתך.
ולגבי הטרמפ - או שהיתה ידידותית או שהתחילה איתך - יש גם בנות לסביות את יודעת.

גברים לא סתם נחמדים - יש להם מטרה והמטרה - את.
כשאת נחמדה בחזרה את מעודדת אותם.

בגילך גמני חשבתי שהם סתם ידידים שלי.
אגב - סתם להבהיר - יכול להיות שהם לא ראו בי פוטנציאל לזוגיות אבל הסיבה שהיו איתי היא כוונתם לסקס.

בוזוקיא

New member
עונה מנקודת מבט גברית

נתחיל מזה שהמקרה הראשון בפירוש התחיל איתך....עד כמה שקשה לפעמים להבין האם שיחות חולין הן פלירטוט או סתם שיחות להעביר את הזמן, במקרה הזה אין ספק. מחמאה=התחלה. תמיד. אף גבר לא הולך ברחוב ומחלק מחמאות סתם לאנשים מזדמנים

לגבי הבחורה שהחמיאה לך- דווקא בזה כן נתקלתי דיי הרבה...כלומר בבחורות שסתם מחלקות מחמאות לבחורות זרות חח...משום מה אצל המין הנשי זה לא מנהג כל כך מוזר.
לגבי הבחור ברכבת- פה הקווים קצת פחות ברורים. אני יכול להעיד על עצמי שלפעמים מתוך שיעמום אני יכול להגרר לשיחה עם מישהו אקראי, בחור, בחורה, זקן, זקנה...כל עוד הצד השני מדבר לעניין ומפיג לי מעט את השעמום אני אשמח לדבר איתו, בסיטואציה של המתנה לתור למשל או נסיעה ארוכה. אני לא חושב שתמיד יש דרך להבחין האם הוא מתחיל איתך או לא אבל בהרבה מקרים אני מניח שאפשר יהיה להבין לפי הסיבה להתחלת השיחה. בדרך כלל בחור שיחפש להתחיל איתך יקריץ יש מאין סיבה וימשיך לזרום משם. לעומת זאת לשיחות התמימות בדרך כלל יש טריגר כלשהו....למשל מישהו נדחף בתור ואתה פורק עצבים בקול רם ומישהו מגיב לך ומתחילה שיחה. או אם הרכבת מאחרת בטירוף ואתה מתבכיין קצת לאוויר ומישהו מתחיל להתבכיין גם
קשה להסביר את זה, אבל הנקודה היא שתמיד יש טריגר נייטרלי כזה...אפילו אם הוא קלוש. אף שיחה תמימה לא מתחילה ישירות לצורך השיחה. אני אפילו יכול להסתכן ולומר שבכללי שיחה שמתחילה בשאלה, פחות סביר שמדובר בשיחה תמימה. אני לא ממש יכול להגיד למה, זה יותר אינטואיצה שלי לעניין....
אני מניח שהתחושה שלי נובעת סתם מתוך העובדה שרוב האנשים שאת פוגשת סתם ככה במהלך יום שגרתי, בעצמם נמצאים בעיצומו של יום שיגרתי, וב-99 אחוז מהזמן שאתה חיי את השיגרה שלך אין לך שאלות, בטח לא כאלה שדחוף לך לשאול אדם זר.

חוץ מזה יש כמובן את המקרה שמישהו מתחיל לדבר עם בחורה סתם ותוך כדי השיחה הוא קולט שהיא בחורה מעניינת ויבקש את הטלפון שלה למרות שזאת לא הייתה הכוונה המקורית שלו....קשה לזהות את המצבים האלה, אבל דרך אחת היא לרחרח קצת את האוויר ולבדוק אם יש ריח של פופקורן, כי את כנראה בקולנוע צופה בקומדיה רומנטית:) לצערנו נדיר שזה יקרה בעולם האמיתי

למעלה