אני סקרן לדעת מה מתחולל בתחום זה...
J JEK12345JEK Well-known member 31/3/22 #2 נכתב ע"י Permafrost: אני סקרן לדעת מה מתחולל בתחום זה... לחץ כדי להרחיב... משרד התקשורת חדל מלפרסם את הנתונים זו המדיניות של הממשלה משרד התקשורת ומשרד המשפטים
נכתב ע"י Permafrost: אני סקרן לדעת מה מתחולל בתחום זה... לחץ כדי להרחיב... משרד התקשורת חדל מלפרסם את הנתונים זו המדיניות של הממשלה משרד התקשורת ומשרד המשפטים
J JEK12345JEK Well-known member 1/4/22 #4 נכתב ע"י AYOUYA: מה המניע שלהם היה להפסיק עם השקיפות ללקוחות פוטנציאליים? לחץ כדי להרחיב... אולי הם באים לקראת המפעילות כסוג של מחווה טובה ובעצם ליצור עליהם לחץ סמוי להשקיע מהר בתשתיות של 5G
נכתב ע"י AYOUYA: מה המניע שלהם היה להפסיק עם השקיפות ללקוחות פוטנציאליים? לחץ כדי להרחיב... אולי הם באים לקראת המפעילות כסוג של מחווה טובה ובעצם ליצור עליהם לחץ סמוי להשקיע מהר בתשתיות של 5G
A AYOUYA Active member 1/4/22 #5 נכתב ע"י JEK12345JEK: אולי הם באים לקראת המפעילות כסוג של מחווה טובה ובעצם ליצור עליהם לחץ סמוי להשקיע מהר בתשתיות של 5G לחץ כדי להרחיב... אם כבר כנראה מצאו דרך אלגנטית לחמוק מזה נטו לטובתם האישית.
נכתב ע"י JEK12345JEK: אולי הם באים לקראת המפעילות כסוג של מחווה טובה ובעצם ליצור עליהם לחץ סמוי להשקיע מהר בתשתיות של 5G לחץ כדי להרחיב... אם כבר כנראה מצאו דרך אלגנטית לחמוק מזה נטו לטובתם האישית.