האם הורה של ילדים השוהי בקנדה עם ההורה השני

chorax

New member
האם הורה של ילדים השוהי בקנדה עם ההורה השני

על רקע עבודה ובין ההורים היחסים הם על רקע ההורות,וההורה חי בישראל ויש לו עסק שיכול להפעיל גם תוך כדי מגורים בקנדה ,אולם מימילא חיב להגיע לישראל לפחות אחת לחצי שנה ולא רוצה להיכנס לתהליך הגירה ,אבל רוצה להיות קרוב לילדים ובזמן הפנוי,לסייע בטיפול בילדים ,השאלה היא האם יגבילו לי את מספר האשרות כתייר כשזה המצב?האם אני חייב להתחיל תהליך הגירה? או אשרות למינהם ,?מודה מראש ואגב כך ראוי לציין שמדפדוף בפורום ניתן ללמוד המון תודה

אני מנסה להבין....

גרושתך עברה עם הילדים לקנדה על רקע עבודה או הגירה, ואתה רוצה לשהות קרוב לילדים, עבודתך נעשית בדרך כלל מהבית או באינטרנט כך שאתה יכול להמשיך להתפרנס גם אם לא תהיה בארץ. זה המצב?

chorax

New member
תודה על ההתיחסות

,כן זה המצב פחות או יותר ,פרט לכך שלא מדובר בגרושה אלה אמא של ילדים משותפים,אנחנו חברים ומנסים להיות קרובים בשביל הילדים.יש לי כמובן אפשרות לכלכל את עצמי בקנדה, אם הם יבקשו לראות כסף?האם אני יכול לנהל חשבון בנק בקנדה?כאמור יש לי עסק בישראל , וכמו שהבנת עיקרו מתנהל דרך המחשב,אולם עדין חיב להגיע ארצה לפחות אחת לשישה חודשים ,

זה מצב מאד מיוחד, תבוא כתייר, אני מניח שהיא

תושבת קבע ותוכל לתת לך מכתב הזמנה, ושיש לך כרטיס אשראי בינלאומי, ויכול להראות שאתה יכול להתקיים, ושיש לך כרטיס טיסה חזרה. לאחר הביקור הזה, תצטרך לבקש בגלל הנסיבות המיוחדות ויזת מבקר מיוחדת שתאפשר לך להיכנס ולצאת כתייר כרצונך, ויזה שתהיה תקפה לאורך זמן. זה תהליך שהייתי יוזם באמצעות עורך דין קנדי שמתמצא בתחום כיון שהסיפור שלך אינו סטנדרטי, אני בדרך כלל ממליץ לטפל בענייני הויזות לבד ללא עורך דין אבל המקרה שלך חריג ועל בסיס הומניטרי, וכדאי לפנות לעורך דים שמתמחה בכך. אבל כאמור זה כדאי לעשות במהלך הביקור שלך. כמובן שאני ממליץ לשקול לעשות תהליך הגירה, כאב לילדים אבל כאמור, זה תהליך ייחודי שאינו שכיח כאן בפורום, כיוון שאתה אינך נשוי לאם, וצריך לבדוק אותו לעומק עם בעל מקצוע..

chorax

New member
אני מאוד מודה לך,האם תוכל להמליץ לי על עורך ד

דין ?

chorax

New member
ועוד שאלה לי אליך בבקשה

אם האם ואני מראים מכתב מנוטריון המעיד על היותינו משפחה ,למרות שקצת אחרת,עדין ראים בעצמינו משפחה ,האם אז ויזת תייר תתאפשר בלא הגבלה ובלא סיוע של נסיבות הומניטריות הדורשות הסברים ,אין לי עינין להסביר לאף אחד את נסיבות חיי ,אלה במידת הצורך,ובדעתי להימנע מצורך כזה ,היא עובדת שם הילדים שלנו שם איתה אני יצתייד במסמך המעיד על הקשר ביננו,בכל מעבר בשדה התעופה ,האם הקנדים יומרו לי "סליחה אתה ניכנס ויוצא יותר מידי ?"אם תירצה שהרחיב ,ומאחר וניראה לי שאתה מבין מאוד ,בפרטי אני מוכן להרחיב .ושוב תודה לך כל פיסת מידע שקיבלתי בפורום שלך הועילה מאוד

predoc

New member
תגדיר משפחה

אם אתם שניכם מוכנים להצהיר שאתם ידועים בציבור - יהיה לכם מאוד קל להוכיח ידועים בציבור אם יש לכם ילדים משותפים תקבל מהר מאוד סטטוס חוקי ארוך תווך בהתאם לבת הזוג שלך כולל אישור עבודה אם זה הגירה ואם זה על סמך רישיון העבודה שיש לה - לא ברור על איזה ססטוס היא והילדים שלך פה אם אתה נשוי לאחרת יש ילדים נוספים או שיש דברים אחרים ...צריך באמת לשקול פניה לעו"ד אין ספק שעוד תצטרף לספר את הסיפור שלך להרבה אנשים עד שתקבל את האישורים הדרושים אם לא תצהירו על ידועים בציבור

למעלה