האם הוריכם ישבו עליכם שבעה?

אלי פלס

New member
אקט של אבל...

עלי לא ישבו שבעה אך, מלבד אח אחד ששומר איתי על קשר רציף, אין לי קשר בכלל עם רוב המשפחה ועם חלק קטן יש לי קשר מידי פעם. חלק קטן מהחרדים אכן יושבים שבעה וקורעים קריעה אך לא כולם כך. חלק מנתקים את הקשר בלא קשר לאקט האבלות הרשמי וישנם כאלו שאף שומרים על קשר עם הילדים.

yariv~2

New member
אני לא יודע למה אבל נראה לי

שאני מסתדר פה הכי טוב עם ההורים.. היה זמן של ניתוק ועצבים אבל זה נגמר ועככשיו הכל כרגיל (כמעט..) שבעה? ממש לא, ואני חושב שזה בעיקר בגלל שהם חוזרים ב"תשובה" ולא קיבלו את החינוך המסית שבבתי הספר (ת"ת) החרדים

אחר

New member
לא רק חוזרים בתשובה

אי אפשר למדוד מי מסתדר עם ההורים והמשפחה יותר טוב אך אני גם מסתדר איתם לא רע למרות שהם חרדים מבטן ומלידה. יש לי כל מיני השערות למה התגובה שלהם היתה פחות קיצונית משל הורי כמה חברים שלי , אולם רואים שגם אצל כאלו שלא חוזרים בתשובה יש מגוון של דרכי תגובה.

yariv~2

New member
זו היתה השערה בלבד, אבל אני עדיין

חושב שאנשים שעברו את זה עם ההורים שלהם יהיה להם יותר קל לקבל את זה אצל הילדים שלהם (כמו לנו, אני חושב שאם הבן שלי יחזור ברוורס אני לא יפריע לו)

זביש

New member
אני בא מהזרם המפד"לי

ואותי לא החרימו. יש צער,ומידי פעם מוכנס איזה רמז למשאלה שאני עוד אחזור חזרה,ושאלה עקיפה שנועדה לברר אם יש משהו שאני עוד שומר, אבל הקשר המשפחתי נשמר.קצת מורכב,אבל מסתדרים.

ציפי ג

New member
משלושה אפס.

אבל זה באמת לא הרבה תשובות. האם כל אלה שלא ענו ישבו עליהם שבעה, ולכן הם שותקים?

למעלה