האם החלפתן רופא פוריות בעקבות אנדו? ואם כן

Flavahz

New member
האם החלפתן רופא פוריות בעקבות אנדו? ואם כן

האם זה נעשה בעקבות חוסר אבחון שלו? ושאלה אחרונה לעכשיו
האם אמרתן לו את הסיבה שאתן מחליפות רופא? לכמה מכן היה את האומץ להגיד לרופא שלהן מדוע אתןן עוזבות אותו כדי שילמד וידע להבא!אני מנסה להבין איך הרופא שלי לא איבחן אנדו לאור הכאבים העצומים שהיו לי בעת הזרקת ההורמונים ואמר לי לחפש את הגורם לכאבים אצל רופאים אחרים (כגון גסטרו). איך יכול להיות שרופא פריון לא שואל קודם כל אם זה קשור למשהו שנעשה כעת? לילה טוב ושקט!

שמיץ1

New member
לא כל רופאי הפריון מבינים באנדו'

בדיוק כמו שהרוב המכריע של הגניקולוגים לא מבינים ולא יודעים לאבחן או לטפל באנדו'.
ד"ר אליצור הומלץ בפורום פעמים רבות בתור מומחה פריון. אני חושבת שזה יעשה לך טוב לומר לרופא הנוכחי שלך מדוע את עוזבת אותו (לא בטוח שהוא יילמד מזה משהו, אבל אני משערת שאת תרגישי שחרור מסוים). כמובן, את לא חייבת להודיע לו בכלל אם אינך רוצה.
&nbsp
יום טוב ובהצלחה.

זואילי

New member
בהחלט

בהתחלה קיבלתי המלצה מרופא האנדו ללכת למישהו מסויים אבל כשראיתי שאותו מסויים לא התייחס בשיט לאנדו וגם הביא אותי לגירוי יתר בטיפול הראשון, וגם הסיר אחריות מהטיפול - אז הגענו לפיצוץ אמיתי כולל צעקות הדדיות וגם עירבתי את רופא האנדו... כמובן שלא שבתי לאותו רופא פריון וכשפגשתי אותו באסותא אז אמרנו רק שלום שלום. מן הסתם אני לא ממש עניינתי אותו ולהיפך אז ממש לא עניין אותי נעים לא נעים.

הגעתי לטיפולים מאובחנת אז בכל מה שקשור לרופא פריון - מי שבחרתי בו, היה רק כזה שמתייחס קודם כל לאנדו ורואה בי מטופלת פריון "שונה/מיוחדת".

מכיון שהיתי מטופלת גם במקום בו מעקבים נעשו ע"י רופאים שונים, אז גם הגעתי למצבים בהם מצאתי את עצמי מתווכחת, מחנכת ואף מלמדת רופאים בכירים בעלי שם - על האנדו שלי. רופאים שגם אם הם היו משלמים לי - לא הייתי מתקרבת אליהם.... (אחרי מה שחוויתי).

אז ראשית - את יכולה להחליף רופא ולבחור את מי שבא לך ולא לתת שום הסבר ושום דין וחשבון.
את גם לא צריכה להשקיע ברגשות הרופא קמצוץ אנרגיה. הם רגילים שנוטשים אותם... לא רק אנדואיות חחח
רופא באמת שווה - כבר יקבל את היחס שמגיע לו ממטופלת מרוצה.

ממליצה בחום על ד"ר אליצור ועל פרופ' שיף.

Flavahz

New member
חן חן על התשובות. אני כן חושבת שזה באחריות של כל אחת מאיתנו

לחזור לר ופא הפוריות ולהסביר לו טוב טוב למה אנחנו עוזבות אותו וממשיכות הלאה למרות החוסר נעימות שבעניין

אם לא נעזור לעצמנו, איש לא יעשה זאת

למעלה