האם הטעם של...

noamm

New member
האם הטעם של...

הסיגרלות של חברות ידועות כמו רומאו וגולייט ודוידוף וקוהיבה הם זהים בטעם של הסיגרים הרגילים?

rafui18

New member
מנסים שכך יהיה אבל.....

כמעט כל מותגי הסיגרים המוכרים מייצרים גם סיגרלות ויש לקחת כמה דברים בחשבון: 1. כל הסיגרלות האלה רובם ככולם מויצרים במכונה. 2. הם עשויים אמנם מטבק איכותי אבל טעמם איננו יכול להיות זהה לאחיהם הגדולים, כמו שמונטהכריסטו מס4 (פטיט קורונה) איננו זהה בטעמו למונטהכריסטו מס2 (טורפדו). סיגר גדול מיוצר מבלנד של 4-5 עלי טבק מיושנים ושלמים, בעוד סיגרלה בדרך כלל איננה עשויה כולה מעלים שלמים ובכל מקרה עשויה מפחות עלים. לכן הטעם יכול רק להזכיר האחד את השני במקרה הטוב. 3. כלל אצבע שלי הוא שכאשר מדובר בסידרת סיגרים בעלת טעם מלא גוף קרוב לודאי שגם הסיגרלות יהיו כך. ולהפך.

tcbelvis

New member
צר לי להיות משבית שמחה

אבל אין דבר שעושה שרות רע לסיגרים מאשר הסיגרילות.ההבדלים הם שמים וארץ.לא לחינם נמכרת חבילת סיגרילות דוידוף של כמאה סיגרילות ב40$ בתוך ארצות הברית.לשם השוואה כמאה סיגרים מסדרת המילניום של דוידוף יעברו את ה1500$ לכן האם באמת האם ניתן לגשר על פערי המחיר ולתת טעמים דומים בהבדלי מחיר עצומים?גם אם הדבר אפשרי ובר ביצוע הרי זה יהיה טירוף והתאבדות כלכלית ?בתור אדם שמעשן לא מעט הסיגרלות הם חסרות טעם לפחות לטעמי.אני באופן אישי לא מעשן מידה שקטנה מקורונה [ויסלחו לי החברים שנהוגים לעשן פטיט קורונה] לטעמי זו המידה המינימלית שבה ניתן לעשות סיגר איכותי

taz600

New member
אפשר הסבר קצר

ההבגלים בין הקורונה לפטיט קורונה תודה

tcbelvis

New member
ההבדל הוא בגדול הסיגר .

מידת פטיט היא היא 4X42 או 5X38 מידת קורנה היא 5X44 לעניות דעתי קורונה היא המידה הקטנה ביותר שבה ניתן ליצור סיגר חלומי [יש הטוענים כי פחות מרובוסטו קשה להכין סיגר שהוא יצרת מופת]

rafui18

New member
ישנם כמה סיגרים חלומיים הקטנים מקורונה

ארטורו פוונטה שורט סטורי טרינידד ריאס קוהיבה סיגלו 1 פדרון אניברסרי 1964 - פרינסיפ ורבים וטובים אחרים בעיני גודל הסיגר הוא פקטור ישיר לאורך זמן העישון ולפעמים באמת מתחשק לעשן סיגר טוב אבל אין הרבה זמן, אז פטיט קורונה הוא פיתרון אידאלי לחצי שעה של עונג.

מני.ת

New member
גם אני חובב סיגרים קטנים,

הבעיה איתם שהם מחממים והעשן לא "רגוע" כמו בסיגרים יותר גדולים. אני חושב שהקורונה הוא אידיאלי מהבחינה הזו והרובוסטו גם. אני מעדיף לעשן חצי סיגר בגודל רובוסטו מאשר משהו פצפון. ועדיין אני מחזיק בפטיטים ואוהב אותם גם כן

max63

New member
מידות - תוספת נתונים

למי שפחות בקיא, המספר הראשון מייצג אורך והוא נמדד ב-1/8 אינצ' ואילו השני מייצג טבעת (קוטר) והוא נמדד ב-1/64 אינצ'. סיגרלה טיפוסית היא 4X26 (כלומר באורך 10.2 ס"מ ובקוטר 10.3 מ"מ. המידות שנתן ידידי למעלה הם לפטיט - אורך 10.16 ס"מ וקוטר 16.7 מ"מ או אורך 12.7 ס"מ וקוטר 15.1 מ"מ, ולקורונה קוטר של 17.5 מ"מ. לטבלה מלאה הצץ פה, לדוגמה...

יש מקום של כבודגם לסיגרלות (איכותיות) !

עצם העובדה כי סיגרלה המגולגלת מקסימום מעלה אחד והיא דלה ביחס לאחיה הסיגרים בעושר שמניה, לחותה וכמובן בעושר ומגוון הטעמים, אינה מבטלת את קיומה... לא אחת, אני חש כי אין לי את החשק ו/או הזמן שמצריך סיגר בגודל מלא (אני איש של רובסטו, בדרך כלל) וסיגרלה אחת עם ה- SHOT או עם האספרסו, זה בדיוק זה. הפייבוריט שלי היא סדרת הקלאב של קוהיבה שקנייתה בחבילות של 100 יחידות בעבור $ 100 בדיוטי, היא וול וורפ מאני ווסטד... ולפעמים: שתי סיגרלות בהפסקה קלה בניהן עושות עבורי מה את התפקיד לערב שלם.

סיגרלוס

אתה צודק , בשביל זה עשו את הסיגרלה , אני בדרך כלל מעשן סיגרלוס של CAO הם באות בפחית של 10 סיגרלוס מסדרת לנברסיאר, יש בעטיף מאדורו פחית אדומה ויש בעטיף כמרון פחית בזהב , עשוי ביד , הסיגרלה מזכירה את הסיגר המקורי , את הסיגר המקורי רכשתי בדיוטי פרי ואת הסיגרלה מצאתי בארץ .

למעלה