האם היא מסתכלת לי על הארנק?

האם היא מסתכלת לי על הארנק?

שלום לכולם. אני יוצא עם מישהי כבר כמעט חודש . הכל טוב ויפה ואנחנו זורמים. הקטע הוא שהיא כל הזמן זורקת לי משפטים בציניות כגון: "אין לי בית גדול ויפה כמו שלך" "אני לא מסודרת כמוך" "כמה אתה מרוויח בחודש?" "וואלה הבית שלך 4 קומות הא?" "אתה מרוצה ממה שיש לך עכשיו?(כסף)" הקטע שהיא לא מפסיקה לזרוק את המשפטים האלה והיא חוזרת עליהם מידיי פעם.... כן אני באמת יושב טוב אבל זה הגיע כבר למצב שאני לא יודע אם היא רוצה אותי בגללי או בגלל הכסף שלי.

Vdrums

New member
לפני שאני עונה יש לי שאלה,

עושים הרבה כסף מייבוא עיזים?
סתם בשביל פרופורציות, בני כמה אתם? שאתם יוצאים, מי משלם? היא מציעה להשתתף או שברור לה שאתה מזמין? אני חושב שמוקדם לדעת זה רק חודש, אם זה כל כך מציק לך דבר איתה, תקשורת זה MUST בקשר וחשוב שזה יהיה מהתחלה. האם היא צינית בכלל או שזה קורה רק בקשר לכסף כמו שתיארת? פאק, אתה מייבא עיזים ויש לך בית 4 קומות?

עיזים זה תמיד הולך......./images/Emo3.gif

אני יותר גדול ממנה בכמה שנים והיא בת 22. המצב הכלכלי שלה לא טוב אבל בכל זאת היא מציעה לשלם. וכן היא צינית אבל כמה אפשר להיות צינים??

Vdrums

New member
אוקיי, אז לדעתי

מכיוון שיש בינכם פער כלכלי, אז אולי היא קצת מתלהבת ומוקסמת, אם הבחורה חמודה ואתה רוצה להמשיך את הקשר, תתעלם קצת ותראה אם זה נמוג או שזה מתגבר. נמוג? סבבה. מתגבר? דבר איתה. תנסה להיות פתוח איתה ושהיא תהיה פתוחה איתך, זה מתכון לקשר בריא.

Vdrums

New member
הדבר הכי טוב לעשות

זה לדבר איתה כמו שכבר אמרנו. והפעם תוסיף את העובדה שההערות האלה גורמות לך להרגיש לא בנוח. ("צרות של עשירים"
)

מכירה....../images/Emo41.gif

בשביל תתדבר איתה תגיד לה שזה נראה לך מוזר כל הקטע עם ההערות האלו. ואם לא נראה לך אז אולי תנסה גם אתה פסיכולוגיה הפוכה.... תגיד לה שאתה חושש שאולי לא תצליח כלכלית ושבטח היא תעזוב אותך, אם היא שואלת למה... אז תחרטט איזה סיפור. אבל זו תוכנית רק למקרה שזה נעשה גרוע ממש, אוקיי?!... אני לא משוגעת אני רק משוגעת....

voguemaster

New member
אני בא בגישה הפוכה לכולם

היא צינית וזורקת הערות ? תהיה ציני בחזרה
(אבל בצורה משועשעת וכיפית, לא בצורה של להעליב..) אם היא באה לך ביציאה כמו: "באיזה רמת חיים אתה חי, הא ?", תגיב: 1. "כן, אני יודע, זה ממש קשה לחיות ככה..." 2. "כן, את כמו כולן, רוצה אותי בשביל הכסף שלי
" 3. "כן אני אדם מפונק ואני צריך מישהי שתקיים אותי. לא מספיק שתהיה חמודה אלא גם עשירה
(שתזמין אותי לארוחות ערב, וכד'..)" 4. "נכון את לא מסודרת כמוני, זו ממש בעיה
" 5. "כן, את יודעת איך זה... אנשים מסוימים פשוט מצליחים יותר מאנשים אחרים
" ודברים כאלה.... הרעיון הוא להיות ציני קצת, אבל לא ברשעות. אולי יותר בקטע של פני פוקר. שהיא לא תדע אם אתה מתכוון ברצינות או לא... ואחרי כמה שניות (כל עוד לא היית מגעיל), היא אמורה לעלות על זה שזה נאמר בציניות ולשם הטיזינג...

ברוך הבא לך ../images/Emo142.gif

אני בעד גישתו של ווגי [מה גם שנהגתי בה בעבר במקרים שונים]. וחוץ מזה, תמנע מלהרעיף אהבה על ידי דברים חומריים.

תן קצת יותר פרטים (; כמו למשל...

מה הגילאים שלכם? אולי פשוט היא בגיל של קשר רציני..וחושבת על העתיד..חתונה וכאלה.. ומן הסתם היא לא רוצה גבר שיהיה לה חסר איתו.. אם אתה אומר שהכול טוב ויפה..אז זה באמת מסביר את זה.. שהיא רואה אותך למשהו מאוד רציני.. העניין הוא שכנראה מהדברים שלה..היא פחות מבוססת ממך.. אז השאלה..אם אתה מוכן לזה?!?!

למעלה