היא בכלל נדרשה לחקירה בשלב כלשהו? זה שהתשקורת הישראלית רמזה על כל שליחיה ושלוחיה שזה המצב, לא אומר שזה אכן היה המצב לאשורו . לא שמעתי על הודעת משטרה לגב' נתניהו שעליה להתייצב לחקירה כלשהי. הדבר היחיד שפורסם וגם הוא אני רחוק מלהיות בטוח שנכון או מדויק, הוא שהיועמ"ש החליטה שעל המשטרה לפתוח בחקירה בסוגיה. אולם גם אם זה נכון וכאמור, יש ספק בכך, "לפתוח בחקירה" לא אומר 'לחקור את הגב' נתניהו' דווקא. זה יכול אולי להוביל לכך ולאשר זאת. אבל פורמלית לפחות זה לא אותו תהליך אלא תהליך אחר שיתכן שיחייב את התהליך ההוא באיזשהו שלב. הא ותו לא.האם היא עדיין נדרשת לחקירה
נקדיש לה שירהיא בכלל נדרשה לחקירה בשלב כלשהו? זה שהתשקורת הישראלית רמזה על כל שליחיה ושלוחיה שזה המצב, לא אומר שזה אכן היה המצב לאשורו . לא שמעתי על הודעת משטרה לגב' נתניהו שעליה להתייצב לחקירה כלשהי. הדבר היחיד שפורסם וגם הוא אני רחוק מלהיות בטוח שנכון או מדויק, הוא שהיועמ"ש החליטה שעל המשטרה לפתוח בחקירה בסוגיה. אולם גם אם זה נכון וכאמור, יש ספק בכך, "לפתוח בחקירה" לא אומר 'לחקור את הגב' נתניהו' דווקא. זה יכול אולי להוביל לכך ולאשר זאת. אבל פורמלית לפחות זה לא אותו תהליך אלא תהליך אחר שיתכן שיחייב את התהליך ההוא באיזשהו שלב. הא ותו לא.
אז כאמור, התשקורת נהנתה להציג את זה אחרת, במיוחד כשהיא יכולה לעשות כאילו הגב' נתניהו נמנעת מלשוב לארץ כביכול מפחד החקירה (משהו שנלענ"ד מופרך גם אם הייתה הודאה רשמית על היותה דרושה לחקירה, שכן אין לה מה לפחד מחקירה כזאת בשום צורה בכל מקרה). אבל אתה יודע, זאת בס"ה האג'נדה. זה לא שהתקשורת הישראלית עוסקת חו"ח בהבאה חדשות לידיעת הציבור, גם אם לחלק מתוכניותיה המילה 'חדשות' מופיעה בשמותיהן.
כן. כי זה יענה לשאלה כמובן (או שאולי יעמעם את אי-נכונות האקסיומה שבכותרת השרשור?).נקדיש לה שיר
אני בטוח שיש בסיס להגשת כתב אישום ולחקירהכן. כי זה יענה לשאלה כמובן (או שאולי יעמעם את אי-נכונות האקסיומה שבכותרת השרשור?).
מאחר ולא צפיתי בתוכנית, אינני יודע להתייחס לכך. אבל כבר מזמן אנחנו לא בעידן בו המשפט האחרון שלך נכון. פעם זה אולי היה המצב. היום? הסיכוי שמדברים אמת בתוכניות האלו זהה לסיכוי שמחרטטים בהן, כך שאין כל טעם להתעסק כל היום בתביעות בעניין.אני בטוח שיש בסיס להגשת כתב אישום ולחקירה
מי שלא מגיש תביעת דיבה נגד תוכנית התחקירים
יודע יפה מאוד מדוע איננו תובע דיבה .
אולי מישהו ראה או שמע
צפה בקובץ המצורף 122296
מי קבע כך? אתה? התשקורת?כמובן שהנעלמת נדרשת לחקירה
לדעתי יש כאן הצגהכמובן שהנעלמת נדרשת לחקירה ,
אבל לפני כן השוטרים העצלים צריכים להתאמץ כדי לאתר את הטלפון הנסתר שמשום מה לא נמצא .
השליחים מטעם החזירה המכוערת כבר מאיימים על המשפחה שתתבע את מערכת עובדה ולא את כת הביביסטים כי אחרת.......
תגיד, לא מצאת תמונה אחרת מרוטשת ?
1.בוודאי שהם זקוקים לטלפון .לדעתי יש כאן הצגה
הרי כל תוכנית התחקירים היתה מבוססת על הודעות ששלחה שרה נתניהו
נו, אם טענו ששלחה הודעות
חזקה עליהם שיש להם מקור של אותן הודעות.
הם לא כל כך זקוקים לטלפון בעצם
אבל בסוף כחלק מההצגה גם יימצאו אותו .
טוענים עוד שמשפחת בליוויס לא משתפת פעולה עם המשטרה, גם לא נשמע נכון, המשפחה עצמה היא שמכרה את שרה לדעתי כעונש על כל שזנחה את חני בימיה האחרונים .
זאת כמובן השערה הגיונית ואישית שלי .
אחרת, זה לא מסתדר לי בראש .
נחיה ונראה ונתפלל ששרה תחלים מהקורונה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.