האם היא עדיין נדרשת לחקירה

Harrington

Well-known member
מנהל

האם היא עדיין נדרשת לחקירה​

היא בכלל נדרשה לחקירה בשלב כלשהו? זה שהתשקורת הישראלית רמזה על כל שליחיה ושלוחיה שזה המצב, לא אומר שזה אכן היה המצב לאשורו :). לא שמעתי על הודעת משטרה לגב' נתניהו שעליה להתייצב לחקירה כלשהי. הדבר היחיד שפורסם וגם הוא אני רחוק מלהיות בטוח שנכון או מדויק, הוא שהיועמ"ש החליטה שעל המשטרה לפתוח בחקירה בסוגיה. אולם גם אם זה נכון וכאמור, יש ספק בכך, "לפתוח בחקירה" לא אומר 'לחקור את הגב' נתניהו' דווקא. זה יכול אולי להוביל לכך ולאשר זאת. אבל פורמלית לפחות זה לא אותו תהליך אלא תהליך אחר שיתכן שיחייב את התהליך ההוא באיזשהו שלב. הא ותו לא.

אז כאמור, התשקורת נהנתה להציג את זה אחרת, במיוחד כשהיא יכולה לעשות כאילו הגב' נתניהו נמנעת מלשוב לארץ כביכול מפחד החקירה (משהו שנלענ"ד מופרך גם אם הייתה הודאה רשמית על היותה דרושה לחקירה, שכן אין לה מה לפחד מחקירה כזאת בשום צורה בכל מקרה). אבל אתה יודע, זאת בס"ה האג'נדה. זה לא שהתקשורת הישראלית עוסקת חו"ח בהבאה חדשות לידיעת הציבור, גם אם לחלק מתוכניותיה המילה 'חדשות' מופיעה בשמותיהן.

DANIAVNI

Well-known member
היא בכלל נדרשה לחקירה בשלב כלשהו? זה שהתשקורת הישראלית רמזה על כל שליחיה ושלוחיה שזה המצב, לא אומר שזה אכן היה המצב לאשורו :). לא שמעתי על הודעת משטרה לגב' נתניהו שעליה להתייצב לחקירה כלשהי. הדבר היחיד שפורסם וגם הוא אני רחוק מלהיות בטוח שנכון או מדויק, הוא שהיועמ"ש החליטה שעל המשטרה לפתוח בחקירה בסוגיה. אולם גם אם זה נכון וכאמור, יש ספק בכך, "לפתוח בחקירה" לא אומר 'לחקור את הגב' נתניהו' דווקא. זה יכול אולי להוביל לכך ולאשר זאת. אבל פורמלית לפחות זה לא אותו תהליך אלא תהליך אחר שיתכן שיחייב את התהליך ההוא באיזשהו שלב. הא ותו לא.

אז כאמור, התשקורת נהנתה להציג את זה אחרת, במיוחד כשהיא יכולה לעשות כאילו הגב' נתניהו נמנעת מלשוב לארץ כביכול מפחד החקירה (משהו שנלענ"ד מופרך גם אם הייתה הודאה רשמית על היותה דרושה לחקירה, שכן אין לה מה לפחד מחקירה כזאת בשום צורה בכל מקרה). אבל אתה יודע, זאת בס"ה האג'נדה. זה לא שהתקשורת הישראלית עוסקת חו"ח בהבאה חדשות לידיעת הציבור, גם אם לחלק מתוכניותיה המילה 'חדשות' מופיעה בשמותיהן.
נקדיש לה שיר

DANIAVNI

Well-known member
כן. כי זה יענה לשאלה כמובן :) (או שאולי יעמעם את אי-נכונות האקסיומה שבכותרת השרשור?).
אני בטוח שיש בסיס להגשת כתב אישום ולחקירה
מי שלא מגיש תביעת דיבה נגד תוכנית התחקירים
יודע יפה מאוד מדוע איננו תובע דיבה .

ההתבדחות שלי לא היתה כי אין לי משהו להגיד אלא פשוט דווקא מתוך תחושת מיאוס ממה שנעשה .

Harrington

Well-known member
מנהל
אני בטוח שיש בסיס להגשת כתב אישום ולחקירה
מי שלא מגיש תביעת דיבה נגד תוכנית התחקירים
יודע יפה מאוד מדוע איננו תובע דיבה .
מאחר ולא צפיתי בתוכנית, אינני יודע להתייחס לכך. אבל כבר מזמן אנחנו לא בעידן בו המשפט האחרון שלך נכון. פעם זה אולי היה המצב. היום? הסיכוי שמדברים אמת בתוכניות האלו זהה לסיכוי שמחרטטים בהן, כך שאין כל טעם להתעסק כל היום בתביעות בעניין.

Cranio

Well-known member

כמובן שהנעלמת נדרשת לחקירה ,
אבל לפני כן השוטרים העצלים צריכים להתאמץ כדי לאתר את הטלפון הנסתר שמשום מה לא נמצא .
השליחים מטעם החזירה המכוערת כבר מאיימים על המשפחה שתתבע את מערכת עובדה ולא את כת הביביסטים כי אחרת.......

תגיד, לא מצאת תמונה אחרת מרוטשת ?

Harrington

Well-known member
מנהל
כמובן שהנעלמת נדרשת לחקירה
מי קבע כך? אתה? התשקורת?

נזכיר לחובבי עולם האמת, בשביל שאדם יוגדר כ"דרוש לחקירה" על המשטרה להכריז עליו ככזה וכמובן להודיע לו על כך. למען הסר ספק, לא מספיק לשם כך שתיפתח חקירה כללית בנושא כזה או אחר גם אם יוצאת הודעה על כך.
נכון לרגע זה, אלא אם כן פספסתי משהו ואשמח ללמוד אם זה המקרה, אין שום קביעה שהגב' נתניהו "נדרשת לחקירה" כפי שנכתב כאן.

DANIAVNI

Well-known member
כמובן שהנעלמת נדרשת לחקירה ,
אבל לפני כן השוטרים העצלים צריכים להתאמץ כדי לאתר את הטלפון הנסתר שמשום מה לא נמצא .
השליחים מטעם החזירה המכוערת כבר מאיימים על המשפחה שתתבע את מערכת עובדה ולא את כת הביביסטים כי אחרת.......

תגיד, לא מצאת תמונה אחרת מרוטשת ?
לדעתי יש כאן הצגה
הרי כל תוכנית התחקירים היתה מבוססת על הודעות ששלחה שרה נתניהו
נו, אם טענו ששלחה הודעות
חזקה עליהם שיש להם מקור של אותן הודעות.

הם לא כל כך זקוקים לטלפון בעצם
אבל בסוף כחלק מההצגה גם יימצאו אותו .

טוענים עוד שמשפחת בליוויס לא משתפת פעולה עם המשטרה, גם לא נשמע נכון, המשפחה עצמה היא שמכרה את שרה לדעתי כעונש על כל שזנחה את חני בימיה האחרונים .
זאת כמובן השערה הגיונית ואישית שלי .
אחרת, זה לא מסתדר לי בראש .

נחיה ונראה ונתפלל ששרה תחלים מהקורונה🤪

Cranio

Well-known member
לדעתי יש כאן הצגה
הרי כל תוכנית התחקירים היתה מבוססת על הודעות ששלחה שרה נתניהו
נו, אם טענו ששלחה הודעות
חזקה עליהם שיש להם מקור של אותן הודעות.

הם לא כל כך זקוקים לטלפון בעצם
אבל בסוף כחלק מההצגה גם יימצאו אותו .

טוענים עוד שמשפחת בליוויס לא משתפת פעולה עם המשטרה, גם לא נשמע נכון, המשפחה עצמה היא שמכרה את שרה לדעתי כעונש על כל שזנחה את חני בימיה האחרונים .
זאת כמובן השערה הגיונית ואישית שלי .
אחרת, זה לא מסתדר לי בראש .

נחיה ונראה ונתפלל ששרה תחלים מהקורונה🤪
1.בוודאי שהם זקוקים לטלפון .
2.כפי שכתבתי למעלה המשטרה היא זו שמגמגמת בקשר למציאתו.
3. השליחים של שרה מאיימים על המשפחה ומזהירים אותה שכדאי לה להסיר את התביעה נגד הכת הביביסטית (הליכוד לשעבר) .

נסיך.333

Well-known member
הגיע הזמן לחקור את הרועצת ואת כל הזנבות שלה בפרקליטות..
כך לגבי אלשייך ועוד כמה פרקליטים פרטיים שקשורים אליה ומגינים על גנבים

למעלה