האם היה פיספוס?

spring flower

New member
האם היה פיספוס?../images/Emo4.gif

שלום, השאלה מופנית יותר לבנות המין היפה.... אבל גם הגברים יכולים להגיב כמובן. האם נתקלתן בסיטואציה כלשהיא שבה אתן פוגשות באקראי גברבר חמוד, שלא נתקלתן בו מעולם, למשל באוניברסיטה או מוסד לימודים כלשהוא או כל מקום אחר ויש לכם משהו משותף-אם זה -לימודים / תחביב /או משהו אחר.... איכשהוא נוצרת קומיוניקציה ראשונית....באקראי.... הבחור מציג את עצמו ומדבר בכמה מילים על התחום המשותף... אם הבחור נראה לכן - חמוד וכל זה- האם תעשו צעד נוסף? אני אסביר למה אני שואלת, פשוט היום התרחיש הנ"ל קרה לי ובד"כ אני יודעת להוציא רק טוב מהסיטואציה... אבל היום אכשהוא פי התמלא מים, יכלתי לבקש מאותו בחור 'להסביר' לי משהו...וכך למשוך את השיחה ...אבל, היו עוד אנשים מסביב שהיו איתנו-ודי הרגשתי שקופה והתפדחתי למרות שלא היתה לי סיבה להרגיש ככה,ויכולתי בלגיטימיות לבקש ממנו ל'הסביר' לי ... האמת היא שלא חשבתי על זה -אלא רק אח"כ כשיצאתי מן החדר ואז החלטתי לחכות לו בחוץ לבד ואולי לנסות לדבר איתו על ה'דבר המשותף' אבל הוא כבר הלך -ראה מישהיא שהוא מכיר , אז רק אמרנו ביי... זה די מתסכל ,ואני באמת מוכנה ובשלה לקשר.... התחלתי לחשוב שאולי אין לי מספיק ביטחון עצמי.... או שאני לא מנצלת הזדמנויות .... אני יודעת שגם בחורים אמורים ליזום משהו הרי אנחנו הבנות מצפות לזה מן הסתם,אבל הבחור הרי הציג את עצמו....והוא בכלל לא היה חייב. קיצר ,הרגשה של פיספוס

Vdrums

New member
למה לא לדבר? למה לא להגיד

מה שרוצים להגיד ולסמוך על הצד השני? כמו שאמרת - פיספוס. במיוחד למי שיש לו מה לומר.

spring flower

New member
לא שהיה כ"כ מה לומר....

סתם נפגשנו באקראי....פעם ראשונה..... רק עבורי הוא נראה כמו בחור ממש נחמד וחמוד....ותמיד אני חושבת על : 'אולי יש מצב'.....?? זאת צורת החשיבה שלי פשוט....

Vdrums

New member
תמיד יש מצב.

אם מישהו נראה חמוד למה לא לשאול אותו אם בא לו לשבת על כוס קפה, הרי יש לכם נושא משותף כלשהו לפתחעליו שיחה ראשונית.

magenta73

New member
אהמ...

וכמה פעמים אתה ראית משהי חמודה לטעמך והיית "בשוק" או ב"הלם" ורק אחרי שלוש שעות אמרת לעצמך, וואי, אם רק הייתי אומר לה x... זה נחמד לתת עצות וירטואליות. כולנו יודעים שכשאנחנו נמצאים בסיטואציה שמרגשת אותנו אנחנו לא בדיוק יודעים איפה לשים את הרגליים והידיים. וזה בסדר, וזה אנושי. כבר כתבתי לה את זה בפורום אחר. היא לא צריכה להרגיש לא בסדר עם מה שהיה, רק בגלל העובדה שזה כ"כ אבל כ"כ טיבעי... וזה לא כ"כ פשוט להגיד למשהו שאת לא מכירה "בוא לכוס קפה". ממש לא. מן הסתם גם לגברים, ובמיוחד לנשים שרק בעשור האחרון קיבלו על עצמן תפקיד חדש של יוזמות כביכול... הבעיה היחידה שלי עם כל השרשור שלה זה שהיא יורדת על עצמה יתר על המידה. ואין על מה.

Vdrums

New member
בסדר, לא באתי אליה בטענות.

לא קרה לי להיות בשוק או הלם ממישהי שראיתי אבל תמיד עוברת המחשבה בראש. זה שהיא לא צריכה להרגיש לא בסדר זה נכון.

niva99

New member
אני חושבת ש........................

המצב אינו אבוד. כי מה בסך הכל קרה כאן? למה שלא תהיינה הזדמנויות חדשות ליצור איתו קשר? (והמלצה קטנה ממני- תפסיקי כ'כ לחשבן לסביבה).

s h i r k u s h

New member
יש סיכוי שתראי אותו שוב../images/Emo35.gif

אם כן- תאזרי אומץ ותנסי להתקרב אליו יותר, גם אם זה ייראה שקוף לאחרים- שלא יעניין אותך יותר מדי מה דעתם- אחרת תרגישי ששוב פיפסת את ההזדמנות ומי יודע אולי הוא מעונין בך אבל ביישן?

spring flower

New member
תודה לכולם....אבל-

איך אני יכולה למנוע מעצמי בפעם הבאה שאני אראה בחור חמוד...לרמוז או לבדוק אם הוא מעוניין מבלי להתרגש....(זה לא שאני תמיד מתרגשת בקשרים עם בנים שנראים לי- לפעמים אני ממש אדישה איתם) אבל לפעמים אני כן מתרגשת ואינני מסוגלת לדבר אולפחות לא מסוגלת לדבר בשלווה ונינוחות.... האם במצב כזה שאני מתרגשת לדבוק במחשבה שגברים הם אלה שצריכים 'לרדוף' אחרינו הבנות ואם לא לרדוף אז לפחות הם צריכים לרמוז לנו איזה רמז קלוש שהם מעונינים שנוכל להרגיש שיש אור ירוק? או שמא עליי ללמוד להתגבר על ההתרגשות ולתת לבחור רמזים כדי לבדוק אם הוא מעוניין....

magenta73

New member
למנוע אי אפשר

רק מהמחשבה שאת צריכה "למנוע" משהו מעצמך, רק תכניס אותך ליותר לחץ. כל הקטע הוא להרגע, להבין ששום דבר הוא לא סוף העולם (חוץ מסוף העולם)... הרבה פעמים גם גברים, שרוצים אותך, מתרגשים, ויגיבו באדישות או בלחץ ואת לא תביני את הכוונות והרגשות שלהם. זה שם המשחק... אני בעד רמזים. כבדים אבל. רמזים קלים לא עוברים אצל גברים, הם לא עובדים ולא חושבים כמונו. לא יעזור כלום. גברים ממאדים, נשים מנוגה... אבל זה כל היופי שבזה. אולי פשוט החשיבה שאם זה צריל לקרות זה יקרה, אולי פשוט לוותר על הלחץ של היום-פה ועכשיו... יש לך את כל הזמן שבעולם. אם זה זה, זה זה. גם אם תתאהבו תוך יום או תוך 20 שנה. פשוט לא להיות בלחץ לסיפוקיים מידיים.

spring flower

New member
../images/Emo140.gifושוב אין כמוך magenta73

-אוהבת את התשובות שלך ! -את כותבת נהדר ותמיד מעודדת ...! אגב, קראתי את הספר גברים ממאדים ונשים מנגה ועל דרכי ההתנהגות השונה של גברים ונשים,אבל אני אשמח אם תוכלי לפרט לגביי העניין של הרמזים-אמרת שאת בעד רמזים כבדים ושרמזים קלים לא עובדים אצל גברים.לא כ"כ הבנתי את הענין הזה....

magenta73

New member
אני עוד מאט אתחיל להסמיק פה...

מרוב המחמאות... ואז אני חושבת, מה זה עוזר, לדעת יותר מידי כשאני בעצמי, לבד... ואז אני אומרת שזה ניסוי אמפירי... זה שאני לבד קשור לזה שאני חכמה. מה הקשר? לא ידוע. אבל יש קשר. בכל מקרה. רמז דק - את יושבת עם חברות שלך ומתכננת מה להגיד לו. אוקיי. ומקבלת עיצות מחברות. תחייכי. תהייה קשה להשגה. רמז דק זה להגיד משהו "חכם" או "שנון" שאת מקווה שממנו הוא יבין. לא. הוא לא יבין. זה שאת אומרת נגיד, כן, אני מאוד אוהבת את ג'ים מוריסון, בתקווה שהוא יבין שאת אוהבת ללכת לפאב "שרינק" כי בפאב "שרינק" שמים מלא ג'ים מוריסון, זה לא יעזור. זה רמז דק. רמז עבה זה. אני הולכת לפאב "שרינק". עדיף שהרמז יבוא עם "רוצה להצטרף?"... הבנת? לא ללכת מסביב. לא לנסות להגיד מילים שיכולות להביא אותו למסקנה a כי, בשביל זה מסקנה a אל בשבילו זה מאוד הגיוני שזה יהיה מסקנה b... להגיד בפנים, במילים, כמה שזה קשה, את מה שאת באמת רוצה להגיד, בשורה התחתונה, מעבר למישחקי המילים.

spring flower

New member
תודה....אני אקח זאת לתשומת ליבי

בתקווה שבפעם הבאה , אני כבר אדע מה לעשות במצבים האלה.......

magenta73

New member
את מותק

בתור מנהלת, לא פורום, אבל סטודיו, לשעבר.......... אני אוותר על זה בנתיים...

למעלה