האם היו אצלכם מסדרי בוקר ואיך היה?

SoldieRonit

New member
וואי ,וואלה ...היום הראשון ללימודים

היום בבוקר שחזרתי ממשמרת (
) ראיתי את משמרות הזהב וכל הזאטוטים המתרגשים (בוודאי של כיתה א' או גג רמת בית ספר יסודי
) והיה ברדיו שיר מרגש בהתאם .. ואני מזילה דמעה וחשבתי שפעם הבאה שאני אהיה במעמד הזה - שהיום הזה אומר לי משהו בתכלס - זה יהיה שאני אלווה אני ילדי שלי לבית הספר

just almog

New member
יהיה מחר.

היום היה טקס כזה עם הרבהההההההה זיוני שכל וכל מה שמנהלים אוהבים לעשות והיה את ההמנון וזה.

SNTQ

New member
היה.. עשו מזה צחוק אבל מילא!

לא צריך לעשות את זה כל יום,פעם בשבוע יום שישי וואלה מקובל אבל כל יום?!

cobainos

New member
לא יודע אם מסדר,אבל הרעיון טוב

הגיע הזמן שילדים יחזרו לתת כבוד למורים.נכון שחלק מהמורים(חלק לא מבוטל) הם אדיוטים מושלמים,אבל בכייאת,הילדים איבדו כל פרופורציות...מדברים ומתנהגים כאילו כל העולם שייך להם,מקללים וצועקים ומרביצים בלי בושה...לדעתי זה חלק מתהליך נכון.

danshk

New member
יום חמישי ברחבת קניון רחובות הפגנת

הזדהות. אני מנסה בימים אלה לארגן הפגנת הזדהות עם תלמידי ראשון ברחבת הכניסה הראשית של קניון רחובות (מעגל מחאה שנעלה בו את הטיעונים שלנו נגד הרעיון). אסור שהתופעה תתפשט לערים אחרות, המסדרים האלה מתאימים למשטרים פשיסטים חשוכים ולא לבתי ספר במדינות דמוקרטיות. כרגע יש היענות נמוכה וחוסר התענינות של התלמידים שיצרתי איתם קשר - שאננות. אבל נראה איך העניין יתקדם. אשמח אם גם חברה מראשון יוכלו להגיע. צרו איתי קשר בicq אם תהיו מעוניינים להגיע ולקבל עוד פרטים. 199660077. המחאה מאורגנת ליום חמישי - השעה עדיין לא קבועה.

למעלה