האם הייתם יוצאים עם משו/י

פלא68

New member
האם הייתם יוצאים עם משו/י

שם לא הייתם מספר 1. באופן פשוט יותר - האם הייתם ניכנסים לקשר שם אתם למעשה מאהבים ? עוד יותר פשוט אתם הבגידה. האם הייתם בקשר שכזה ? (לא משנה מאיזה כיוון) האם הייתם מוכנים שהבן זוג ינהל קשר שכזה ?

מזכיר לי את הגרפולוג מארץ נהדרת

התחלתי לקרוא את ההודעה והקול של מריאנו פשוט התנגן לי בראש.... כן, בוודאי, אני מעודד קשר של בגידה, אני אפילו תמיד דואג שלבת הזוג שלי יהיה קשר נוסף במקביל, ואם זה לא קורה אני נפרד ממנה, מהכלבה הנאמנה הזו!

זכוכיות

New member
באופן רציונלי- לא.

אבל אני בדרך כלל הרבה יותר אמוציונלית... אז זה כנראה תלוי כמה ומה הייתי מרגישה...

belli80

New member
בחיים לא

ומכמה סיבות: - משיקולי מצפון: זו הרי פגיעה איומה בבת הזוג הלגיטימית, ואני לא מוכנה להיות זו שתגרום לכך. - משיקולים אגואיסטיים: למה להכניס את עצמך מלכתחילה לקשר שבו אתה לא מקבל את ה-100% ? לא נראה לי כיף גדול להצטרך "לחלוק".. - משיקולי ניהול סיכונים: אם הוא בוגד בה כדי להיות איתי, אז תוך כמה זמן הוא יתחיל לבגוד גם בי??... - משיקולי קארמה: שונאת שקרנים. אם אסייע במעשה בגידה, בגלגול הבא אני חוזרת כג'וק..בליינד.

אישון36

New member
למה את רואה את עצמך

רק כשלישית. האם אין מצב של זוגיות כושלת/בשלבי סיום שבאופן אפשרי את נימצאת בה ואז בא צד שלישי וסוחף אותך ? להבנתי גם זו בגידה (גם שאת הבוגדת). אישון. סחף.

belli80

New member
בוודאי שייתכן

ואפילו קרה. ויצא לי להיות בכל אחד מהצדדים (צד הזוג המתפרק וצד ג') אלא שבשתי ההזדמנויות היה לי את הצורך המוחלט להבהיר את הסיטואציה, קרי- להיפרד מא' לפני שמשהו בכלל התחיל עם ב', ובמקרה השני- הבהרתי יפה מאוד שאני לא מוכנה להיות "האישה האחרת", כל עוד לא חותמים על גירושין ברבנות. (מה גם שממש לא רציתי אותו, אבל גם אם הוא היה אהבת חיי- לא נראה לי שהייתי מסוגלת. לא יודעת.)

אם תסייעי במעשה בגידה...

את תעשי שמיניות באוויר כדי לחזור בתור ג'וק. ג'וקים הם חיה עמידה במיוחד וסה"כ, אם הם לא נתקעים באותו חדר עם בחורה היסטרית במיוחד בעלת נעלי שפיץ, הם חיים לא רע עד שהם מגיעים לתיקן הגדול בשמיים. אם את תסייעי במעשה בגידה את תחזרי בגלגול הבא, זה בטוח... בתור בן-אדם. הלוואי עליי לחזור בתור ג'וק. באמת.

אישון36

New member
אם הייתי בקשר שכזה

מסתבר שכן - מכול כיוון אפשרי. הצד הנבגד - בגילוי מאוחר - האם סלחתי ? כן אבל לא ממש הצלחתי - קיוויצר מסובך. הצד שנימצא בקשר - גם כן - עצוב היה לי לפעמים על המגבלה בקשר עזר להעביר את הקשר הקודם, הטעות הייתה בהמשכת הקשר הקודם. הצד שמשתתף - כן. הייתי יזיז של משהי בקשר, במחשבה לאחרו - יותר מפעם אחת - ואני משער שהייתי בעוד כול מיני סיטואציות שכאילו ולא על כולן אני יודע. אבל השאלה היא לא האם ...... הרי זו שאלה תאורטית, כול מי שהוא בעל ייצר יכול להיכנס למצב שכזה......תלוי במצב בו נתקלים.......ואם אין מצב לעולם - אולי יש בעיה בייצר ? אני לא מאמין שאפשר על משהו לומר לעולם לא.....מקסימום לעולם לא עוד..... ואז בא עוד. השאלה היחידה היא יותר עמוקה באופן של המודעות בכניסה לקשר שכזה, הרי לפעמים נתקלים במישהו/י שלא ניתן למנוע מעצמינו, ואז לפעמים ממשיכים איתו לשקיעה ולפעמים לא. אבל קורה משהו. ולא בגידה זה לא יחסי מין - זה הרבה לפני. קשה לי להאמין שיש אדם חסין בגידה מהצד הפעיל, אבל השאלה שלי היא עד כמה המודעות תעבוד שעות נוספות למנוע את המצב. אישון. נו באמת.

yuli c

New member
לא...

בדיוק יצא לי לדבר על זה עם מישהי לא מזמן ושאני חושבת על זה רציונלית אז לא משתי סיבות עיקריות: האחת היא שזה לא סוג הקשר שאני מחפשת כרגע, לא בתור הבחורה מהצד ולא הייתי רוצה את זה בתוך הקשר הזוגי הפוטנציאלי שלי. השניה היא שגם אם נניח והייתי מחפשת יזיז או משהו בסגנון הייתי מעדיפה שזה יהיה עם בחור פנוי, לא אוהבת להסתתר ולא אוהבת שמסתירים אותי, רוצה קשר שאני לא אצטרך לחשוב 7 פעמים לפני שאני מרימה טלפון לבחור או בכלל לא להתקשר ולחכות שיהיה לו זמן פנוי אלי. לא מתאים לי.

שירס36

New member
תלוי במה מדובר...

אם לבחור יש חברה לא אדחף באמצע. ואפילו תעצבן אותי העובדה שהוא התחיל איתי (קרה לי כמה פעמים) אם הבחור רק הכיר אותי ויש לו עוד כמה "שרידים" מהעבר אני לא מצפה בדייט ראשון/שני שיתלהב ממני ברמות כאלה של להיות מספר 1. בעצם כשחושבים על זה, אני כן. בקיצור, לא.

אישון36

New member
ואם לך יש בן זוג ?

את רוצה לומר לי שמעולם לא יצא לך להיות מאיזו שהי זיות בזוגיות מרובת משתתפים ? אישון. סקרן.

ומה עם קשר שאת רק סטוץ?

תלוי במצב הרוח, אני לאחושב על מה יהיה בעוד כך וכך... עדיף לחשוב קודם מה קורה כאן ועכשיו. קרפה דיאם

למעלה