האם הייתם מוכנים להשתתף

האם הייתם מוכנים להשתתף

בתוכנית של ד"ר פיל? עם כל החשיפה וכל האנשים שצופים בכם? למה כן? למה לא?

loveyourself

New member
זה בדיוק הסקר הנוכחי שלנו../images/Emo3.gif

והדיון על כך היה אמור להיות בסופ"ש הקרוב, לפני החלפת הסקר בסקר חדש, אבל חד פעמית נתחיל את הדיון כבר היום. אני אישית לא הייתי הולכת כי זה כאילו אני באה בגישה שאפשר לפתור הכל תוך חמש דקות, אני חושבת שיותר נכון בהרבה מהמצבים שם לעשות טיפול פרטי מקיף, ולא מול כל הצופים... וגם מבחינת האי פרטיות לא מסוגלת- חייבת את הפרטיות שלי

brum

New member
אולי

מצד אחד הכניסה לחיים הפרטים שלי נורא מפריעה אני לא מוכנה שיצלמו את הבית שלי או דברים אישיים כמו הקשר ביני לבין בעלי, או כל מילה שאני מוציאה מהפה (לא רוצה לראות בטלויזיה את הרגעים שבהן אני מאבדת סבלנות כלפי הילדים שלי למשל וצועקת), יש דברים שהם פרטיים מדי וככה צריכים להשאר - להוציא מקרה אלימות או הטרדות מיניות (שזה עדיף שמשטרה או ענף הרווחה יטפל ולא פסיכולוג בטלויזה). ומצד שני יכולתי להשתתף במבצע ההרזיה האולטימטיבית שבה רק המטבח נחשף ומקסימום יצלמו אותי בזוית לא מחמיאה מתאמנת (ויש את הסוג הכמוס שהוא המשקל שלי אבל תמורת המתנות שמחלקים שם אני מוכנה לחשוף אותו) צריך לזכור שד"ר פיל מעסיק תחקירנים שעושים עבודה מקיפה על המשתתפים (והם גם מצלמים אותם בתור פרומו לשיחה), הם מכינים דו"חות שד"ר פיל קורא ויתכן שיש ברקע גם כמה פסיכולוגים שעושים איתו את העבודה. גם לא מדובר בחמש דקות על הבמה שכן התוכנית ערוכה והצילומים אורכים הרבה יותר זמן (גם הראו לא פעם שהוא מדבר איתם לפני ואחרי מאחורי הקלעים - אולי זה סתם בשביל הפרסום אבל אם זה אמיתי זה יפה מאוד) ד"ר פיל גם ציין לא פעם שהמשתתפים כאן מקבלים עזרה גם זמן רב לאחר שעזבו את התוכנית ויש כאלה שחוזרים לספר על זה. שלא לשכוח שמדובר כאן בעזרה פסיכולוגית בחינם (שיחה עם פסיכולוג ברמה טובה עולה לא מעט) אז לסיכום מקבלים הרבה תמורה תמורת החשיפה הזו והעצות שהוא נותן הן לא מהשרוול. אה, שלא לדבר על המתנות שהוא מדי פעם זורק (רק בשבילם הייתי ממציאה משהו
)

לא הייתי מוכנה להיחשף ככה

מול כל העולם למרות שהעיצות שלו לעיתים מתאימות לסיטואציות בחיים הפרטיים שלי. ולא ראיתי את הסקר לפני ששאלתי.... SORRY

למעלה