האם הייתם מוכנים להתחתן עם אדם מיני?

האם הייתם מוכנים להתחתן עם אדם מיני?

לדעתכם: האם אישה אסקסואלית תיהיה מוכנה להתחתן עם אדם מיני, בגלל אהבה, ולקבל את העובדה שאת צרכיו המיניים הוא יספק עם אחרות? האם אישה אסקסואלית היתה מוכנה להתחתן עם הומו, בגלל האהבה, ולקבל את העובדה שהוא יספק את צרכיו המינים עם אחרים? תודה

אני חושבת שכל מקרה לגופו,

יש שיסכימו ויש שלא. אבל השאלה היא אם אותו אדם מיני יסכים בעצמו להסכם כזה. זה בעייתי לאהוב מישהו כל כך ולא להיות מסוגל לגעת בו בצורה מינית, לאנשים מיניים [so I've told, כן?
].

Tristitia

New member
יש כאלה שכן ויש כאלה שלא. תלוי .

זה כמו שתשאל אדם מיני שירצה ויהיה מוכן לקשר פתוח- יהיו כאלה שיסכימו ויהיו כאלה שלא . אני חושבת שאסקסואלים יעדיפו מראש למצוא אסקסואלים וזהו בלי כל הסיבוכים האלה. כמובן יש מיקרי יוצאי דופן, אבל נראה לי הכי סביר שהומו ירצה להיות עם הומו . סטיירט עם סטרייטית . אסקסואל עם אסקסואלית...טוב אבל שוב, כמובן יש יוצאים מהכלל לפה ולפה

דם דם

New member
כמו שאמרו

כול מקרה לגופו אם ניקח רגע מערכות יחסים של אנשים מיניים הרי שגם שם יש כול מיני דברים בין אם זה חילופי זוגות או יחסים פתוחים יש כאלה שיסכימו לכך ויש כאלה שלא כנ"ל אצל אסקסואלים כול מקרה וגופו

בחיים לא.

בחיים אני לא אתחתן עם אישה חרמנית שאני אצטרך לשכב איתה בכח להיגעל ואז להרגיש מרמור על מה שאני עושה

Limbonic Art

New member
אישית

לא הייתי מוכנה לסידור כזה עם אדם מיני כלשהו , בין אם הומוסקסואל ובין אם סטרייט (ועזבו בצד שאני נגד חתונות ולא בראש של זוגיות באופן כללי
) אני חושבת שזה לא לעיניין להתחתן עם מישהו שאוהבים ושמהצד יילך לקיים יחסים עם אחרת , כמו כן זה לעיניין שאדם מיני התחתן עם מישהי א-מינית שהוא אוהב והוא יקרע מבפנים ויצטרך לחפש סיפוק פיזי מבחוץ- דברים כאלה עלולים לטווח הארוך לגרום להרבה מתחים , לחצים ובעיות בקשר. אם כי היו סיפורים מעולם שזוגות הסתדרו בקשרים פתוחים, לא יודעת לכמה זמן זה החזיק , אבל היו סיפורים מעולם. דעתי זוועה - אבל כל אחד חי את חייו איך שטוב לו

למעלה