האם הייתם מוכנים לפתור סכסוך

ה מוזה

New member
האם הייתם מוכנים לפתור סכסוך

מול מצלמות טלביזיה וכל עם ישראל..? דודו טופז כפי שחלקכם זוכרים פתר סכסוכים ומריבות מול עדשות הטלביזיה רציתי לשאול .. האם זהו פתרון אמיתי או אמצעי לחץ מתון ? האם באמת אלו שלא דברו שנים או שרבו ישובו להיות ביחסים טובים בגלל ערב אחד של תוכנית בפריים טיים? הייתם פותרים מריבה או סכסוך אישי מול כל האומה ? אשמח לדעה שלכם

ברכות ..את המנהלת מ"מומלצים" נכון?

קושיה לי אליך , האם את מנסה להחיות את הפורום הזה במקרה ?

ה מוזה

New member
קושיות זה לחג אחר .אם אינני טועה

ואכן מנהלת את מומלצים בין השאר . בין לבין אני גולשת מן השורה ,כמוך . קושיה נענתה ?

spider kisser

New member
לא

זה לא פותר כלום, בטח מבקשים מאנשים שיעשו לפחות כאילו שהם ישלימו, אחרת זה יהפוך לג'רי ספרינגר. שגם בחרא הזה אנשים, משום מה, צופים.

ה מוזה

New member
אממ.. לא בטוחה שאנשים שלא דברו

שנים אחד עם השני יהיו מוכנים בשביל השואו לכופף את האגו שלהם הרי כל העניין במחלוקות זה אגו אנשים מטפסים על עץ גבוה שבזמן המחלוקת זה נראה לגיטימי ואחכ ..חולף הזמן ואולי הם נשארים שם על העץ כי האגו מונע מהם לרדת ממנו .. שאלתי את השאלה ממקום מאוד אישי .. אימי ואחותי אינן בקשר כבר למעלה משנה ריב די מטופש שבעצם היה הקש ששבר את גב הגמל אחותי טיפסה על צמרת עץ מאוד גבוה ואני? אני בין הפטיש והסדן
...

ה מוזה

New member
חחחחח תסגרי את הפה ! רוצה לריב?

אחחח את בובה ! יש לך מחלוקת איתי ? ריב? רוצה? יש ריב בטעם ריבת חלב ,יש וניל שוקו, או פצפוצי שוקולד
וינט'
לשניכם שיהיה בהצלחה תקפצו למומלצים לפרסם ,וינט' מכיר את הדרך לשם

למעלה