1. לגבי בוגר אוניברסיה.תלוי...
בוגר מה? אוניברסיטה? מכללה? קורס?
השאלה הבאה היא אם היינו לוקחים לעבודה אישה בסוף שנות העשרים שהתחתנה לפני חצי שנה?בוגר חסר ניסיון בגיל 35 או 40?
או שלאדם כזה אין סיכוי?
האם הייתם מוכנים לקבל אדם כזה למשרת qa?
לא נראה לי שמותר למעסיק לשאול שאלות כאלה, לדעתי בצדק.בעייתי.מאותם סיבות שכתבתי קודם.אני אשה בת 51 ודווקא עכשיו אני מקבלת הרבה הצעות עבודה כי לדעתי מעסיקים אולי יעדיפו מישהו שכבר עבר את כל הדברים שצעירים לא עברו.לגבי הבחורה אם יש לה סביבה תומכת כמו הורים שיוכלו לעזור לה עם הילדים מצוין.
לדעתי לא בעייתי,ולכן בעייתי
נניח שקורות החיים דומים (הצעיר והמבוגר חסרי ניסיון) והפרופיל של שניהם מתאים למשרה. גם דרישות השכר שלהם זהות.השאלה היותר נכונה לדעתי זה האם הייתם פוסלים...
מבחינתי זה תלוי, אם ההבדל היחיד והעיקרי בינך לבין שאר המועמדים זה הגיל אז הייתי הולך עם האחרים, אם אתה מביא משהו מעבר שמבליט אותך אז למה לא
אני אישית מעדיף ראיון טלפוני של 10 דקות שכולל איזה 2-3 שאלות יחסית קלות כדי לסנן לפני זימון לראיון אמיתי ולראיון כזה הייתי מזמן, אבל נראה לי שאת המבוגר הייתי שואל שאלה אחת יותר קשה כי שוב, אם ההבדל היחיד/העיקרי זה הגיל אז הייתי מעדיף מישהו יותר צעיר, אבל אני לא חושב שאני זה דוגמאנניח שקורות החיים דומים (הצעיר והמבוגר חסרי ניסיון) והפרופיל של שניהם מתאים למשרה. גם דרישות השכר שלהם זהות.
האם היית מזמן לראיון גם את המבוגר?
אפשר לשאול למה היית מעדיף מישהו יותר צעיר דווקא?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.