האם הייתם מצטרפים ?

amitmxxxxxx

New member
האם הייתם מצטרפים ?

נניח שהייתי מקים מועדון חברים לאלו שמחפשים סקס, פאן וקצת שמחה פיזית בחיים, כמובן שזה יהיה חינם ! האם היתם מצטרפים ? כולם מחפשים סקס אבל כולם מתביישים לומר זאת... אם לא תפתחו את הפה... סקס לא יצא מזה !!

Mari bel

New member
עמית רק כדי שלא תבזבז את זמנך לריק

יש כבר מועדון כזה בת"א....

amitmxxxxxx

New member
אני מדבר על משהו אחר

אני מתכוון למעין מועדון על הרשת, לא ישראלי בלבד ובטח לא רק בתל אביב... כזה שאם את מגיעה למקום כלשהו ברחבי העולם אז... יש לך מכרים ומיטה חמה. כאלו יש רק בתשלום על הרשת .

magenta73

New member
שגם הם לא מצליחים במיוחד

ולא בגלל שהם בתשלום, אלא בגלל שאין בהן הרבה בחורות. לא הרבה נשים היו מסכימות להירשם למועדון רשת כזה, כשידיעה היא שזה לסקס בלבד. אנחנו הרי חסודות. אנטילופות. לא חרמניות ולא מפליצות.

amitmxxxxxx

New member
בדיוק בגלל זה שאלתי

זו בדיוק היתה מטרת השאלה מעט מאוד נשים היו עונות לי בכנות. אני חושב שזה דיי טיפשי שלא לדבר שאני מעדיף הקהילה שכזו תבנה את עצמה על בסיס חברים שמביאים חברים זה יגרום להרבה יותר אמון ודיסקרטיות ואולי גם נשים יתחילו להפליץ. אני יכול להרים דבר כזה תוך שעתיים. ושכל אישה או גבר יזמין את אלו שהו יודע שמעוניינים ושהו מכיר אותם והם אותו ואלו את חבריהם וכו... רק כך אפשר להקים דבר כזה בלי חשש לחסידות יתר

magenta73

New member
תסלח לי, כן...

אבל אם אני רוצה סקס בלבד, אני אעדיף ללכת לפיקאפ, שם אני רואה בעיניים, מריחה וגם יכולה לגעת קצת, באותו בחור שאולי יגמור את הערב במיטתי. הרי כל הקטע של סקס בלבד זו משיכה פיזית, גופנית, מה שלא יכול לעבור בחיים בנט.

amitmxxxxxx

New member
אין ספק... אבל את יודעת היכן ?

אני מסכים עם כל מילה אבל.. האם את יודעת היכן נמצא כל פיק אפ בכל חור בעולם שאת מגיעה אליו ? מה לעשות אני חרמן גם במילאנו וגם בפאריס ואני מניח שגם את ? מעבר לכך שזה יכול להיות מאוד יעיל.

magenta73

New member
כל העולם הפיק אפ אחד גדול

אם רק רוצים... ושוב, תסלח לי, כן, אבל אני לא אסע למילנו רק בשביל זיון. אני יותר אלך לשם למוזיאונים, או לראות במו עיני את הסעודה האחרונה של ליאונרדו, או לאכול את הג'לטה המצויינת שלהם... אם בין הסיורים אני גם אראה איזה בחורון חתיך.... סלמתק. יצא קצת יותר מתוק.

amitmxxxxxx

New member
אף אחד לא נוסע רק בשביל הזיון

כולנו נוסעים לביקור טיול או עסקים ובדרך כלל בזמן קצר אבל אם את רוצה גם להינות מיציאה טובה בערב עם מישהו שמכיר מסעדות טובות וגם ישמח לקפץ איתך למיטה כדי שלמוזיאון מחר בבוקר תוכלי ללכת אם חיוך. לא יכול להיות יותר יעיל מזה

magenta73

New member
אז אתה בעצם מציע

שירותי ליווי אינטרגלקטיים באתר אחד... מה אני אגיד לך, בהצלחה :)

amitmxxxxxx

New member
ךמה שירותי ליווי ?

למה לא קהילה בינלאומית שאוהבת להזדיין בין מוזיאון לתאטרון וכל חבריה יגיעו לכל מקום בעולם וימצאו פרטנר לבילוי מבלי להתחיל לחפור חודש לפני כן ????????

Vdrums

New member
מה הבעיה בלעשות חיפוש

של פיק אפ באר במקום שאליו אתה נוסע? זה ממש לא מסובך. לא צריך אתר בשביל סטוצים בחו"ל, וממתי מתכננים סטוץ חודש לפני?

amitmxxxxxx

New member
זה לא כל כך פשוט כמו שנדמה

באנגליה וארה"ב אולי יותר פשוט אבל לך תמצא פיק אפ בר באיטליה צרפת או הרבה מקומות אחרים שתרבות הבילוי שלהם שונה לחלוטין. באיטליה, גרמניה וצרפת אתה עלול לא רק לגמור עם הכלי ביד, אלה גם ללא ארנק או לפחות בלי התוכן שלו

זמשוש

New member
אבל למה דווקא פיק אפ בר?

נראה לי בכלל שפיק אפ בר זה לא דבר שנהוג בכל המקומות.... בשביל סקס לא צריך פיק אפ בר, אפשר גם סתם פאב בכיכר העיר של איפשזה לא יהיה... אפשר בכל מקום למצוא זיון אם ממש רוצים. הדבר הזה שלך נשמע לי יותר כמו אורגיה המונית (אפילו שזה לא) משהו בסגנון: כשאתה שוכב עם X אתה בעצם שוכב גם עם החבר שלך ועם החברה של החבר שלך ועם האמא של החברה של החבר שלך ועם א' ששכבה עם קצב (וואי! גם אנחנו יכולים לתבוע אותו על אונס!)

amitmxxxxxx

New member
זו בדיוק הבעיה,

פיק אפ בר לא נהוג בכל העולם מצד אחד ומצד שני קיימת תמיד בעית שפה בתקשורת מיידית ברחוב או בבית קפה. אני בסך הכל מדבר על קהילה. נכון שהיא מונחית סקס אבל זו קהילה לכל דבר ההבדרל הוא שאף אחד מהם לא מתבייש לומר שהוא אוהב רוצה או מחפש סקס. מצד שני זו קהילה שתהיה מבוססת על חבר מביא חבר שמביא חבר... מה שהופך את העסק להרבה יותר דיסקרטי ובטוח

Vdrums

New member
מה דיסקרטי באתר

שחבר מביא חבר? וכמו שאמרה זמשוש, אתה לא צריך לפיק אפ בר בשביל סקס בחו"ל.

amitmxxxxxx

New member
כשאתה מסתובב הרבה דווקא כן

ראשית מה שדיסקרטי הוא שהמשתמשים אינם אנשים זרים הם מוכרים לפחות למישהו אחד, וזה חוסך הרבה מאוד אי נעימויות. שני שאתם בחו"ל ואתה לבד ולא מכיר אף אחד זה די נחמד שיש לך את האפשרות תמיד ליצור קשר עם מכרה או מכר ואולי אולי לא ממש חובה לסיים את הלילה במיטה של מישהי /מישהו. לא ממש קל להכיר מישהו שרחוב בחפ לאפ שיש לך זמן מוגבל.

זמשוש

New member
חבר מביא חבר זה לא דיסקרטי

לא אצל כש-כל עם ישראל אחים... אז אח שלו... באמת בהצלחה!

amitmxxxxxx

New member
למה עם ישראל בלבד ?

אנחנו עם כל כך קטן, נכון, עושה המון רעש, אבל עדיין נקודה זניחה על המפה העולמית. ועדיין חבר מביא חבר יותר דיסרטי מכל טכניקה אחרת על הרשת, לא רוצה ילדים וילדות בני 17

amitmxxxxxx

New member
למה עם ישראל בלבד ?

אנחנו עם כל כך קטן, נכון, עושה המון רעש, אבל עדיין נקודה זניחה על המפה העולמית. ועדיין חבר מביא חבר יותר דיסרטי מכל טכניקה אחרת על הרשת, לא רוצה ילדים וילדות בני 17

למעלה