האם הייתם נשארים עם האדם שהיה "הראשון" שלכם?

Besessenheit

New member
האם הייתם נשארים עם האדם שהיה "הראשון" שלכם?

מעניין אותי לשמוע מאנשים שעוד לא יוצאים עם אף אחת/אחד או שרק יוצאים עם בן הזוג הראשון שלהם והם כבר עברו את גיל 15...

האם יש לכם דעה מוצקה בעניין בנוגע ל- האם להשאר בעתיד עם האדם שהוא הראשון שלכם בהכל? כלומר גם חזה במקרים יותר "מביכים", במקרים שבהם לא הצלחתם כלום או שעשיתם הכל בצורה לא נכונה.

יצא לי לראות פה הודעה פעם בנושא, שמישהו פה אמר שלא משנה איך הקשר יתקדם - גם אם זה הקשר הכי מדהים - הוא לא ישאר עם אותה בחורה, כי היא ראתה את כל ההתחלה וההתקדמות וזה פשוט יהיה תמיד מביך עבורו.

מענין אותי לשמוע מה שאר האנשים פה חושבים.

תודה

ga26

Member
כן אבל אני טיפוס כזה בכל תחום בחיי

אני אוהב את הדברים הקבועים, המוכרים, הבטוחים. אני לא מחפש ריגושים מיותרים בואי נגדיר את זה ככה.
- אני יכול שנים לאכול כל בוקר כריך עם חביתה (מת על זה)
- יכול לראות את אותם סרטים אהובים שוב ושוב ושוב
- יכול להישאר שנים באותו תפקיד באותו מקום בלי לחפש אתגר בתפקיד אחר או דברים כאלו
ובכלל באופן כללי לא רודף אחרי ריגושים. אם יש לי קשר טוב ואוהב - למה אני צריך לחפש משהו אחר? גם ככה קשה למצוא בת זוג שמתאימה ורוצה ופנויה - אז כשמצאת כבר אחת, תבטל את זה רק כי היא ראשונה?
נשמע לי מיותר.

supersonic777

New member
לא נראה לי,שהייתי חוזר לראשונה.לא אותה תקופה,בטח לא אותה...

לא אותה בחורה,יודעת,משתנים עם השנים...זהו.

Besessenheit

New member
הכוונה היא לא לחזור למישהי שהיית איתה בעבר

הכוונה היא שאתה יוצא עם מישהי עכשיו - מדהים לך איתה, אבל היא הראשונה שלך בהכל.
האם אתה תפרד ממנה - כשהסיבה היחידה לפרידה היא זה שהיא הייתה הראשונה, ואתה לא רוצה פשוט שהבחורה שתהיה איתך לתמיד היא זו שחווית איתה כל הדברים המיניים "המביכים" כי לא היה לך מספיק ניסיון?

supersonic777

New member
זה מה שהבנתי,ה"ראשונה..." לא חשוב,לעניין...

שוב אני לא מבין למה את מתכוונת,מזה,"הראשונה בהכל"? תראי,לא הבנתי שום דבר ממה שכתבת,תכל'ס... אני ממש לא הקשה הבנה/תפישה וואטאבר,אבל בחייאת,תמקדי את השאלה שאת רוצה לשאול...

Besessenheit

New member
מה לא ברור?

אתה מנסה לצאת לדייטים - מוצא מישהי שאתה נהנה איתה - עד אז אין לך שום ניסיון לא בזוגיות ולא בשום דבר מיני - לפני זה הקשר היחיד שהיה לך עם בחורות זה מישהי ששירתה איתך בצבא או עובדת איתך במשרד.
&nbsp
אז הבחורה הזו ש"היא הראשונה בהכל" - אז זה בדיוק הכוונה. הבחורה הראשונה שאתה יוצא איתה ליותר מדייט אחד, הראשונה שאתה מנשק, הראשונה שאתה מביא הביתה למשפחה, הראשונה שאתה שוכב איתה, הראשונה שאתה מבלה איתה המון זמן, הראשונה שאתה רב איתה, הראשונה שאתה טס איתה לחו"ל... וכולי.
&nbsp
אז יופי - זאת הבחורה ש"היא הראשונה בהכל" - כי לפני זה לא היה לך שום קשר למין הנשי ולזוגיות. בהנחה שמאוד טוב לך עם הבחורה הזו והחסרון היחיד שאתה מוצא זה עצם העובדה שהיא הראשונה בהכל - אז היא חזתה גם בסקס הראשון שכנראה גמרת בו אחרי שניה וחצי (וכנראה גם בפעמים הבאות), הראשונה שאתה לא יודע בכלל איך להתייחס אליה במצבים חברתיים,... האם אתה מוכן להשאר עם הבחורה הזו ולהתחתן איתה (בהנחה שלא(!) נפרדתם ואתם ביחד), או שאתה אומר שאחרי X זמן אתה נפרד ממנה רק מעצם העובדה שאתה לא רוצה להיות עם מישהי שחזתה בכל הפעמים הראשונות האלה שלך, שכנראה לא היו הדברים שאתה הכי גאה בהם שיש?

supersonic777

New member
הו,עכשיו הבנתי...
אז ככה,אם זה החיסרון היחיד,כפי שציינת,

ואנחנו,בהנחה שמסתדרים,למה לי לעזוב אותה?סקס זה לא הדבר היחידי במערכת יחסים,כן?זה מכלול שלם.
איך יכול להיות מצב כזה,"נפרדנו ואנחנו יחד"?אי אפשר להיפרד ולהישאר יחד...
קיצקץ,אם מסתדרים והולך טוב,אז אין שום בעיה להיפרד.להיפרד זה 2 שניות!

bluish raindrop

New member
לא יודע אבל זה סיבה מוזרה להיפרד

לא הבנתי למה זה מביך שהיא ראתה אותך ב"פעם ראשונה" וכאלה. חברה זה מישהי שאתה חולק איתה אינטימיות וסודות בכל מקרה. זה לא אמור להיות משהו כ"כ מביך. סיבה יותר הגיונית זה שאתה רוצה לחוות עוד חוויות וזה מבלבל אותך כשאתה חושב האם אתה הולך להישאר איתה לכל החיים. ולכן הרבה גברים אני מניח נפרדים מהנשים כדי לצאת לאיזה מסע לבדוק את זה. ולפעמים הקשר מתחדש אחר כך.
&nbsp
אני בהחלט הייתי נשאר עם מישהי "ראשונה"(לא שזה אפשרי לי כבר) כל עוד אני אוהב אותה ונמשך אליה הייתי נשאר ככל שאוכל.

מלומאן

New member
הייתי מעדיף שהראשונה תהיה גם האחרונה

זה פשוט שעם כל המאמץ שלוקח לי להכיר - אין אף בן אדם שפוי שבמצב שלי היה רוצה לעשות את הכל פעמיים

בכל מקרה, אני מבין למה התכוון הכותב של ההודעה הזאת שהזכרת, אבל בנושא הזה הייתי אומר שצריך להדגיש את ההבדל בין "מביך" ל"מביש". בין השאר, את המבוכה אנחנו צריכים לקבל כחלק בלתי נמנע מכל מיני סיטואציות, אבל על בושה אפשר וצריך להתגבר.

סביר להניח שאם וכאשר תמצא הראשונה, היא לא תצא בכוונה להשפיל, אז אם נשארת תחושה של "לא הצלחתי כלום" ושזה תמיד יעיב על המשך היחסים - לדעתי זה מלמד על גישה לא נכונה כלפי הסיטואציה.

בקיצור, אני מוכן לקצת (הרבה) מבוכה, אבל אני לא מתכוון להתבייש בשום דבר. וזה כל מה שיש פה, לדעתי.

Elle992

New member
יכול להיות, קשה לדעת מראש אבל

אני לא טיפוס שבאופי שלי לעבור מיד ליד.
גם די קשה לי לחשוב על זה בתור תאוריה - לעבור הרבה מערכות יחסים.

אז זה תלוי, אם טוב לי איתו ואנחנו מסתדרים מדהים ולשנינו טוב
ובא לנו להשאר ביחד - אז כנראה שכן.

dori78

New member
לא רואה בזה בעיה עקרונית.

בין בני זוג יש קרבה פיזית גדולה מאוד.
בשלב מסויים את מבקרת אחריו בשירותים, הוא יודע איך את נראית כשאת קמה בבוקר.
במקרים שהיחסים בריאים אמורה להיות גם קרבה מנטלית גדולה, כי בסופו של דבר (להשקפתי) בן הזוג אמור להיות החבר הכי טוב שלך.

מי שמרגיש שזה יביך אותו להיות עם מי שראה אותו בזמן של חולשה או תהליך שינוי כלשהו
אולי כדאי לו לבדוק את עצמו ולמה הוא חושב שזו בושה לעבור תהליכים כאלה.

אני התחתנתי עם הראשון והיחיד שלי

מבחינת סקס. הוא לא היה הראשון שלי מבחינת זוגיות אבל כן הזוגיות הרצינית האמיתית היחידה שלי...
&nbsp
האמת שאף פעם לא חשבתי על זה שהייתי רוצה להתנסות עם אחרים, זה לא כזה עניין אותי...
&nbsp
בעלי היה עם ניסיון אבל לא ניסיון גדול ואני בלי ניסיון מיני וממרומי 5 שנות נישואים- זה כל כך שולי ולא רלוונטי במרוצת השנים.

A לוןA

New member
את מאוד חד משמעית

במקומות שאחרים הרבה פחות חד משמעיים ממך :)
יש הרבה אנשים, גברים ונשים, שהתחתנו בגיל צעיר או לאחר ניסיון מועט- והתשוקה להרגיש אדם אחר במיטה מוציאה אותם מדעתם...
&nbsp
אז יש ויש.
&nbsp
(ו-5 שנים זה עוד לא כל כך הרבה...)

כתבתי על עצמי ועל איך אני תופשת את כל העניין

האמת שסקס זה לא משהו שכל כך משמעותי בעיני- זה חלק בזוגיות אבל לא החלק הכי חשוב בעיני.
&nbsp

למעלה