האם הייתם עושים כמוני?

oehhe

New member
האם הייתם עושים כמוני?

להלן תקציר של ארועי היום. אם ילדי נסעה לחופשה בחו"ל ביחד עם החתלתולית הקטנה (16) שלי. הבוקר מצלצל אלי בני הגדול, הוא נסע לביתן כדי להאכיל את החתולה. אבא, הוא אומר לי בטלפון, הייתה פריצה לבית. אני, שוכח מיד שכל זה לא אמור לגעת לי, נוסע חיש מהר לבית אם ילדי, מזמין משטרה, מזמין ביטוח, בקיצור מבלה שם עד הצהרים. אחרי הצהרים, חוזר לשם פעם נוספת לארגן את החלפת המנעול (בנאדם אחראי). שומו שמיים, אני רואה שעוד מישהו היה בבית והרבה רכוש שהיה מסודר בבוקר, מונח ליד הפתח, מחכה להובלה. סגרתי את הדלת, הסתלקתי חיש קל ומיד הודעתי לקצין המודיעין, הנ"ל הבטיח שמיד הוא שולח בלשים שיארבו לבני הבליעל. בעוד אני מדבר ממקום מיסתורי, רואה אני איך נכנסת מכונית לחניית הבית. עוד טלפון חפוז לקמ"ן וצוות הבלשים בדרכם. כחלוף דקותיים ארוכות מאוד, התפרצו 4 בלשים כרוח סערה, והנה, מול עיני שוכב השודד על הרצפה כפות, מכוניתו מלאה בכל טוב. בערב הוחלף הצילינדר בדלת, מחר יש לי יום עמוס בשוטרים ואנשי ביטוח, והיא, מבלה לה בחו"ל, אתם חושבים שנהגתי כשורה? האם לא הייתם עושים כמוני? oehhe מחר עדכון נוסף

עלמה 3

New member
אוהי, פעלת נפלא ונהדר ../images/Emo24.gif

ולא לשכוח שהחתלתולית מתגוררת שם עדין, והבן הזעיק עזרה...... אני הייתי פועלת כמוך, כל הכבוד לך, על התושיה והעזרה שהגשת לבן. וזוהי הזדמנות לקחת מזכרות.... אשר שייכות לך

rolan

New member
פותחים כאן משרד בילוש ../images/Emo150.gif

ראיתם מה זה?.... ואני... כל היום שומעת ונדהמת מחדש עם כל ביפור שאוהי מספר לי בטלפון
והדובדבן שבקצפת... בערב, חזרתי מיום ארוך ארוך ובבית חיכו לי טליה וברווז יחד עם אוהי יקירי לארוחת הערב. היה נהדר, במיוחד שהצלחתי לתקשר עם ברווזון החמוד, שלא לדבר על טליה שכבר חברה שלי. עכשיו הולכים לשחרר שרירים... לילה טוב

blonda3

New member
טליה ובוורווז../images/Emo8.gif

זה נשמע כמו "משפחתי וחיות אחרות"
נשמע אחלה

rolan

New member
בלונדי, את לא חדשה כאן, אני מתפלאה

משפחתנו מוכרת כמשפחת החיות, יש לנו: ברווז טליה וחתלתולה של אוהי וסייחה ושבלולית שלי. כן, משפחתנו וחיותנו - אי אההה גע גע בעעעעעעע.... טוב, די אני עייפה, רואים לא? אז עכשיו באמת... לילה טוב מחר אוהי יעדכן אותך מאיפה הידע הרחב שלו בנושא...

blonda3

New member
מההה, מהה, מהההה../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif

שכחתי.... וגם אני עייפה קצת......

blonda3

New member
אני בהלם../images/Emo70.gif אני ה מ ו מ ההההה../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אני קוראת, וקוראת, וקוראת...ולא מאמינה....
עכשיו ככה-לאחר חלוקת הצלשי"ם
יש לי כמה שאלות.
משטרה-זה ברור. ביטוח?איך ידעת מה מו מי? מיהו קצין המודיעין שהזמנת? מהמשטרה?מהביטוח? נשמע שאתה בקיא בחומר.
האם זאת הפעם הראשונה שזה קורה?

אוהי

אבלה' איזה פחד בטח עשית נכון ,אתה אדם מדהים ,אגב היכן היה בנך? גם הוא השתתף באקשן? אוהי אני בטח הייתי בורחת מרוב פחד.

rolan

New member
בוקר נפלא ../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif

מזכירה לכל המברכים - אנא נצלו שרשורים. כאשר שאתם פותחים שרשור חדש, ריק מתוכן או בנושא שכבר "מתגלגל" בפורום, אתם גורמים לשרשורים אחרים להיעלם ולהיזרק לדף הקודם. יום נפלא

אני מורידה את הכובע על התושיה

בודאי שנהגת נכון.הכי נכון שאפשר.(ד"א, הודעת לה?) עכשיו אני יודעת מה צריך לעשות במקרה של פריצה.לא עלינו.

b4icu

New member
גשש בלש - יופי של סיפור ../images/Emo11.gif

שלום אני מניח שכן, מה גם שמערכת היחסים שלי עם ה-EX טובה מאוד. אפרופו, ביום שישי נסעתי לעיר (חיפה) ובמהלך חיפושי, בהולכי ברח' הבנקים הלך לפני גבר מבוגר עם כמה שקיות שמשום מה השטתח על המדרכה. נגשתי אליו וניסיתי לעזור לו לקום. משהבחנתי שהוא עדין נרגש מנפילתו ואולי גם משהו לא תקין אצלו, עזרתי לו להתישב על משטח חלון הראווה ולנוח. אחרי כמה רגעים, הוא אישר שהוא יכול לקום. עזרתי לו לעמוד והנחתי בידיו את השקיות שנפלו. הוא נראה לי בסדר ולאחר כמה צעדים שמתי לב שהוא הולך בקצב שלי... אז נחה דעתי ופניתי לדרכי. חוצמזה, בזבזתי 4 ש"ח על חניה לא מצאתי כלום ממה שחיפשתי. מזל שהיה לי את הסיפור עם הזקן...

1נתי 1

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif

וואו ממש סיפור מהסרטים נהגת 10
וכל הכבוד על היוזמה , התושיה וגם על הבלשות

princess lis

New member
עשית נכון...../images/Emo45.gif

וכי למה זה לא נוגע לך?
ביתה של אם ילדייך... ילדייך מתגוררים שם. עשית זאת למען ילדייך הגרים אצל אשה הדואגת להם. אתה הבנת את זה ברוך?

מורכב

New member
תגיד לי אוהי יקר

האם הפסקת לאהוב את העבודה שלך ואתה מתכוון לגנוב לי את המקצוע כל הכבוד אוהי עשית לנו מצב רוח קצת חיוך על הפנים דרך אגב מה קורא עם האוכל לא נפגשים מורכב

oehhe

New member
תשובות

לא זוכר מי שאל מה אש אענה בכללי את חברת הביטוח אני מכיר כי אני הבאתי אותם לבית לפני כמה שנים עקב הכרות אישית מהעבודה שלי בני "הברווז" לא היה באותו רגע של דרמה, היה מוקדם יותר כאמור והגיע מאוחר יותר בערב. הקשר היה עם מפקד יחידת הבילוש של משטרת העיר. ולמורכב, אני אוהב את עבודתי אך לא נולדתי בעבודתי הנוכחית, הייתי גם פעם שייך לכוחות הבטחון מבחינה חלקית. והיום כל זה נמשך, הייתי במשטרה, זיהיתי את הציוד, ועכשיו אני נוסע עם הרכב של רולן להחזיר את המיוד מהמשטרה לביתה של ההיא. וזה עוד לא הסוף, יש עוד כמה נעלמים מאוד מעניינים, אולי יסופר. oehhe מי ירפא לי את הכאבגב אחרי סחיבת טלויזיה

עלמה 3

New member
אוהי , תזמין חב' הובלה

ותשאיר לה חשבונית , על השידה
ואני סקרנית מתמיד - מה זה הנעלמים ה - מאד מעניינים ????????? עלמה

למעלה