האם הייתם רוצים לחיות בעולם אידיאלי ומושלם?

Lucifer LightBringer

Well-known member
השיעמום היה מתפתח מאוד מהר...

אני לא מקנא במישהו שלמשל הממוצע שלו נושק ל-100 כי זה אומר שהתואר שלו מעולם לא איתגר אותו...
מצד שני אם רוצים לשרוד כדאי לבחור מקצוע שאתה מעולה בו.

ואם יש כמה כאלה?
|חיזר|

SupermanZW

Well-known member
אני הייתי רוצה לחיות בעולם אידיאלי ומושלם, ואני מקנא במי שהממוצע שלו נושק ל100. למצוא עניין זה לא קשה, כי לא רק אתגר יכול לעניין אלא גם הרבה דברים אחרים, ואם תרצה דוגמאות אוכל לתת.

Lucifer LightBringer

Well-known member
אני הייתי רוצה לחיות בעולם אידיאלי ומושלם, ואני מקנא במי שהממוצע שלו נושק ל100. למצוא עניין זה לא קשה, כי לא רק אתגר יכול לעניין אלא גם הרבה דברים אחרים, ואם תרצה דוגמאות אוכל לתת.
מה יש לקנא בו? זה רק אומר שהקורסים שהוא לקח לא איתגרו אותו בכלל...
תביא דוגמאות, נראה לאן הדיון הזה יתפתח.

אני מנסה לחשוב איך זה לחיות בעולם מושלם.

סיפרתי לך על הקורס בארגודית?! :-D שאר הסטודנטים שברחו אחרי השעתיים הראשונות של ההרצאה... יש מרצים שעד היום לא סגורים על נושאים בתורת המידה.
בעולם מושלם, יש בכלל מבחנים ותחרויות? למה שיהיו אם כולם במקום הראשון?!

SupermanZW

Well-known member
מה יש לקנא בו? זה רק אומר שהקורסים שהוא לקח לא איתגרו אותו בכלל...
תביא דוגמאות, נראה לאן הדיון הזה יתפתח.

אני מנסה לחשוב איך זה לחיות בעולם מושלם.

סיפרתי לך על הקורס בארגודית?! :-D שאר הסטודנטים שברחו אחרי השעתיים הראשונות של ההרצאה... יש מרצים שעד היום לא סגורים על נושאים בתורת המידה.
בעולם מושלם, יש בכלל מבחנים ותחרויות? למה שיהיו אם כולם במקום הראשון?!
יש הרבה דברים שאפשר ליהנות מהם: טיולים, משחקים, סרטים, מוזיקה, אוכל טוב, סקס טוב, חסר?

נראה לי שההגדרה שלך לעולם מושלם שונה מאוד משלי. בהגדרה שלי אין כזה דבר "כולם במקום הראשון" ולא ברור לי מאיפה הבאת דבר כזה.

Lucifer LightBringer

Well-known member
יש הרבה דברים שאפשר ליהנות מהם: טיולים, משחקים, סרטים, מוזיקה, אוכל טוב, סקס טוב, חסר?

נראה לי שההגדרה שלך לעולם מושלם שונה מאוד משלי. בהגדרה שלי אין כזה דבר "כולם במקום הראשון" ולא ברור לי מאיפה הבאת דבר כזה.
מה באמת ההגדרה לעולם מושלם?
אולי זה כמו להגדיר מה זה "אלוהים".
כל אחד כראות עיניו.

SupermanZW

Well-known member
מה באמת ההגדרה לעולם מושלם?
אולי זה כמו להגדיר מה זה "אלוהים".
כל אחד כראות עיניו.
התקדמנו, עם זאת עדיין יש בינינו מחלוקת. אני רוצה לחיות בעולם מושלם על פי הגדרתי, אתה לא רוצה לחיות בעולם מושלם על פי הגדרתך, לטענתך לא יהיה לך עניין בעולם מושלם, אפילו אם יתנהל בדיוק כפי שאתה רוצה. נשמע לי כמו מזוכיזם.

דורי 1981

Active member
שאלה גדולה, מה זה בכלל? נניח, עולם שבו יש שכר ועונש. אדם מתוגמל בחייו האישיים ובעבודה לפי הישגים סטטיסטיים- ולא לפי כריזמה. כך לא היינו רואים את גל המשטרים הפופוליסטים בעולם.

למעלה