האם היית רוצה

ש ק ד ב ת

New member
האם היית רוצה

להיפגש למפגש פורום של הפורום שלנו "ילדים להורים פרודים". אם כן, רעיונות למקום אם לא,מדוע.. כל תשובה תתקבל בברכה,ותעזור לנו לראות את הפרספקטיביות השונות תודה

moon light boy

New member
אני הייתי רוצה!!

אני מאוד רוצה להיפגש.....אני מת לראות אותך שקד.. מקום אפשרי זה ת"א.. (אני יכול להגיע לשם ברכבת..) צריך להחליט מתי... ...רון...

yanivca

New member
אישית הייתי רוצה, אבל...

אני יודע שלא יהיה לי נוח, ושאני לא ממש אסתדר על החבורה..

גלי®

New member
יותר "חריג" ממני בחבורה , די בטוח

שלא תהיה ...

גלי®

New member
יודע מה ? אולי אתה צודק ... אבל ,

אני עדיין כפליים בגיל מחבר הפורום הכי מבוגר כאן ...
ולמה אתה חושב שלא תתערה ?

adam65

New member
את טועה...../images/Emo8.gif

לא הצצתי בכרטיס שלך (אני אעשה את זה יותר מאוחר) אבל לא נראה לי שאת בת 74
.

adam65

New member
דרך אגב...

אם יש בעיה של מקום, אתם מוזמנים אלי לחצר (בהוד השרון) בכל זמן (חוץ מסוף יוני תחילת יולי, בגלל מילואים
)

ש ק ד ב ת

New member
אדם תודה על ההצעה אנחנו נשקול אותה

עקב אי היענות מצידך לשאלה האם היית מעוניין במפגש פורום אני רואה זאת כהתחמקות :) הפיצוי היחיד הוא לענות בסקר או לחילופין לבוא למפגש שקד

adam65

New member
התחמקות????? הגזמת.. ../images/Emo8.gif

אני מזמין אתכם אלי הביתה, ואת מוצאת שאני מתחמק? (נראה לך הגיוני?) ברמה העקרונית, אין לי שום בעיה עם מפגש מהסוג הזה. אם מפגש כזה חשוב לכם, אני גם מוכן לעשות בשבילו מאמץ קטן.

גלי®

New member
יופייי .... נוכל להחליף מרשמים של

תרופות נגד פרקינסון ...
עכשיו גם פתאום מובן לי ה"65" בניק שלך ....

adam65

New member
חחח ../images/Emo13.gif בתנאי ש...

הסקלרוזה לא תגרום לי לשכוח איפה נמצאים המרשמים...

מאיה123

New member
אשמח נורא לראות את כולכם

אבל אני יודעת שתראו שאני קטנה כבר לא תחשבו עלי אותו הדבר כמו שחשבתם כשלא ראיתם אותי. אז אנ´לא יודעת. אני לא רוצה שתשנו את דעתכם עלי. חוצמזה נדמה לי שאני הכי צעירה בפורום.

oshratush

New member
גם אני רוצה

חחחחחח מאיה את הצעירה? אני זקנת השבט בת 19.5 עדיין זה יכול להיות מעולה נפגש איפשהו בת"א אולי בפארק הירקון יכול להיות ממש מגניב לדעתי וגם עוזר לחלקנו לפחות לטריים!:) סיה אוהבת אתכם אושרת

oshratush

New member
אחלה רון:)

ואז נוכל כשנתגבש כקבוצה וזה אפילו יכול להיות נחמד אזמין אתכם לדירת שרות שלי בשל"ת לפני הגיוס לנח"ל:))))

למעלה