האם היכולת של צה"ל מסתיים רק...

שמלת תחרה1

Well-known member
בהבאת גופות מעזה?. מה שבטוח, צה"ל לא הצליח למנוע חטיפת אזרחים מישראל, ועדיין לא הצליח למצוא את מקום החטופים.
בשבועות האחרונים הובאו מאות גופות מעזה לישראל לבדיקה במכון לרפואה משפטית באבו כביר.

SupermanZW

Well-known member
בהבאת גופות מעזה?. מה שבטוח, צה"ל לא הצליח למנוע חטיפת אזרחים מישראל, ועדיין לא הצליח למצוא את מקום החטופים.
בשבועות האחרונים הובאו מאות גופות מעזה לישראל לבדיקה במכון לרפואה משפטית באבו כביר.
לא מאמין לזה. עזה לא גדולה, בלשון המעטה. אני מאמין שצה"ל יודע היכן החטופים אך נמנע מכניסה למקומות בהם שוהים החטופים. ההימנעות אינה מרצון אלא נובעת מהוראות הממשלה. הממשלה מבקשת להימנע מהשפלת החמאס.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא מאמין לזה. עזה לא גדולה, בלשון המעטה. אני מאמין שצה"ל יודע היכן החטופים אך נמנע מכניסה למקומות בהם שוהים החטופים. ההימנעות אינה מרצון אלא נובעת מהוראות הממשלה. הממשלה מבקשת להימנע מהשפלת החמאס.
אם זה המצב, מצב ישראל בריצפה.

אבי בן 1231

Well-known member
סופרמן באמת תפסיק עם השטויות, לא מתאים לך!!

משתפרת1

Well-known member
באשר להבאת גופות וחלקי גופות מעזה- זה נעשה מרגע שצה"ל נכנס לעזה, ועוד יותר כשהתחילו להכנס למנהרות. יודעת מבני, שעד היום סובל מחוסר תיאבון בגלל הריחות.

אבי בן 1231

Well-known member
באשר להבאת גופות וחלקי גופות מעזה- זה נעשה מרגע שצה"ל נכנס לעזה, ועוד יותר כשהתחילו להכנס למנהרות. יודעת מבני, שעד היום סובל מחוסר תיאבון בגלל הריחות.
מעניין!
הבוקר קיבלת תשובה שצה"ל פועל לאט, במקצועיות ובאחריות והביא שני חטופים חיים במבצע מזהיר!!
אני כל הזמן טוען שכל הטענות נגד הממשלה ונגד הצבא משרתות את אויבינו.
על טעויות אסור לחזור!!! סנוואר עצמו הוא משוחרר לשעבר בעיסקה.

עיסקה שעלתה באלפי קורבנות, דבר שלא קרה לנו מעולם!!!

משתפרת1

Well-known member
מעניין!
הבוקר קיבלת תשובה שצה"ל פועל לאט, במקצועיות ובאחריות והביא שני חטופים חיים במבצע מזהיר!!
אני כל הזמן טוען שכל הטענות נגד הממשלה ונגד הצבא משרתות את אויבינו.
על טעויות אסור לחזור!!! סנוואר עצמו הוא משוחרר לשעבר בעיסקה.

עיסקה שעלתה באלפי קורבנות, דבר שלא קרה לנו מעולם!!!
צה"ל פועל כל הזמן למצוא חטופים על סמך מידע שמתקבל ממחבלים שנלכדים. כך מגיעים למקומות מחבוא מהם הוציאו את החטופים זמן קצר לפני שהצבא הגיע אליהם. כך נמצאו הגופות וחלקי הגופות. הפעם הספיקו להגיע לחטופים לפני שהמחזיקים בהם הצליחו להבריח אותם.
בהמשך לדיון קודם על "אזרחים תמימים"- מסתבר ששני החטופים הללו הוחזקו ע"י אזרחים ששטפו להם את המוח בדיסאינפורמציה. יום לפני החילוץ סיפרו להם שבישראל חיים רגיל לגמרי, לא מתעניינים ולא עושים דבר בענין החטופים.

Harrington

Well-known member
מנהל
אלמלא ישראל הייתה לוחצת על הברקס מתישהו לפני מספר שבועות, הרצועה כולה כבר יכלה להיות בידינו ובתוך כך 100% מהחטופים. כמובן שהמחיר יכול היה להיות גבוה במקרה כזה, כאשר אפשר להניח שהחמאס לא היה נותן למהלכים כאלו לעבור בשקט מבלי לפגוע בישראלים. אבל עובדתית ישראל כן לחצה על הבלמים, מה שמעמיד גם ברגע זה את כל תוצאות המערכה בספר ובתוך כך את האפשרות לשחרר אקטיבית את החטופים בכוח הזרוע.

למעלה