האם היתם מצרפים לאוסף שלכם

subotaj

New member
האם היתם מצרפים לאוסף שלכם

את הסרטים עם הסוף המפתיעה יעני החוש השישי או ובמיוחד האחרים לדעתי זה בזבוז של כסף כי בפעם השניה זה כבר ממש לא מעניין במיוחד במיוחד באחרים למרות שזה סרט מדהים!

A.L (boy)

New member
להיפך!

בצפייה שנייה ושלישית אתה מגלה פרטים שלא שמת אליהם לב בצפייה ראשונה, במיוחד כשאתה יודע על הטוויסט המבריק שנעשה בסופם. (אגב, הרווחים הרבים שגרף "החוש השישי" נצטברו כיוון שהיו אנשים שהלכו לסרט פעם נוספת כדי לראות איך עבדו עליהם...). וחוץ מזה, הסרט כשלעצמו הוא שווה (ולמרות שאוסקר כיום הוא כבר לא קנה מידה לאיכויותיו של סרט אבל בכל זאת, נזכיר שהוא היה מועמד), ועם שני שחקנים מצויינים (ואם למישהו יש את "החוש השישי", נשמח לדעת אילו תוספות הוא מכיל).

נכון, אבל מצד שני...

לאחר שאתה מגלה את הפרטים האלו לאחר הפעם השלישית אתה מאבד ענין. לעומת זאת סרטים שמהנים לכל אורכם מבלי הפתעות בסופם כגון BTTF, MONSTERS INC או ספרות זולה - הם הסרטים שיגרמו לך לצפות בהם שוב ושוב.

A.L (boy)

New member
זה מצמצם לנו ת´אפשרויות...

כי אתה אומר בעצם שאם אתה יודע "מי הרוצח" אז לא שווה לראות, אם הזוג יתאהב ויתחתן בסוף אז לא שווה לראות, וכך הלאה... והלאה... לכל סרט יש את הפאנצ´ ליין שלו. ב"החוש השישי" הוא אכן תופס חלק די עיקרי בסרט אבל לא הייתי רוצה לחשוב עליו כסרט של טוויסט בלבד, כי מבחינתי מאוד כיף לצפות בו כל פעם מחדש (אבל אני עוד מהענתיקות עם הוידאו...).

רומן ט

New member
כשראיתי את החוש השישי

בפעם הראשונה, דווקא קצת התאכזבתי. הייתה לי תחושה שהבמאי קצת "עבד" עלי, וסידר את הארועים כדי שיתאימו. אבל, בצפיות חוזרות - גיליתי שהוא פשוט גאון: הרמזים שהוא מפזר פשוט מבריקים. ולא רק מבחינת הדיאלוגים. גם קומפוזיציות של המצלמה, גם שימוש בצבעים (הבולט בהם הוא השימוש בצבע האדום לסימול העל טבעי). בקיצור, אני אהבתי את הסרט יותר דווקא בצפיות החוזרות כשידעתי את ה"פאנץ-ליין". הסרט עדיין בוסרי קצת לטעמי (אני אישית אהבתי יותר את Unbreakable).

Srain

New member
גזילת טוויסטים

לי הרסו את החוש השישי וסיפרו לי את הפואנטה לפני שראיתי אותו - שני מניאקים חברים שלי... הם גזלו ממני את החוויה!

TheShis

New member
ואני חשבתי שהאדום מסמל את ה...

רוע, לפחות כך היה זכור לי מהערות הבימאי, אבל ראיתי את הסרט מזמן מאוד, כך שייתכן ואני טועה.

subotaj

New member
תראו אני מאוד אהבתי את החוש השישי

אבל יש בו כל כך הרבה חורים בעלילה סרט פשוט גרוע מבחינת החורים לעומת האחרים בו נתחיל מזה ששנה עברה והוא לא שם לב שאישתו לא מגיבה לו זה הרי מה זה דבילי או זריקת אבן בחלון או כל הקטע עם הילד משום מה הילד תמיד ראה את כל הפצעים דם חור בראש וכו אבל אצל ברוס הוא לא ראה אקיצר לסיכום סרט חביב עם חורים רציניים בעלילה. ראיתי אותו 4 פעמים וזה הספיק לי יש סרטים כמו מלכמת כוכבים שראיתי אותם בערך 200-400 פעם ואני ימשיך להנות מהם בעתיד.

subotaj

New member
מצטער אחי !!!! אבל זה לא הפריעה לי

לקבל 87 בחיבור. ולא השתמשתי בפסיקים....

sagivba

New member
בטח, מועדון קרב - אחד הסרטים

הטובים ביותר שראיתי בשנים האחרונות.

למעלה