האם הכיוון נכון

tanyusha8

New member
האם הכיוון נכון

שלום קוברה, אני רואת חשבון ובחצי שנה האחרונה לא עובדת כשכירה, הקמתי עסק משלי ומנסה לפתח אותו. שוקלת לקחת קורס יועצים עסקיים, אך לא בטוחה אם זה הכיוון הנכון וגם מבחינה כלכלית לא יכולה להרשות לעצמי להשקיע במשהו שלא יניב פירות בעתיד. רוצה לבדוק אם זה נכון לי להשקיע בקורס הזה והאם יש לי פוטנציאל להצליח בתחום בעתיד. אנא עזרי לי לנסח נכון את נשאלה. תודה.

קוברה23

New member
היי

כיצד עלי להתנהל עם תחום עיסוקי בעתיד הקרוב"?

בפריסת שאלה עם 5 אופציות..

תודה!

tanyusha8

New member
תודה

על תשובתך המהירה! הנה תוצאות הפריסה: השאלה שנשאלה: כיצד עלי להתנהל עם תחום עיסוקי בעתיד הקרוב? תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - ארבע המטבעות מיקום 2 - מרכבה מיקום 3 - העולם מיקום 4 - עשר המטבעות מיקום 5 - נער המטות סיכום - הכוהנת הגדולה

קוברה23

New member
היי

את צריכה להתמקד במשפחה שלך, לחשוב על הסבת מקצוע או לימודים, ולהיזהר כלכלית. יהיה מסוכן להיות עצמאית כרגע.

tanyusha8

New member
אז מה עלי להבין

לגבי השאלה ששאלתי האם זה יהיה נכון לי ללמוד את הקורס של היועצים?

קוברה23

New member
תשאלי שוב

"האם נכון לי ללמוד את קורס היועצים"?

פריסת שאלה עם 3 אופציות

tanyusha8

New member
הנה התוצאה

השאלה שנשאלה: האם נכון לי ללמוד את קורס היועצים? תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - תשע המטבעות מיקום 2 - שוטה מיקום 3 - מלכת המטבעות סיכום - חמש המטבעות

קוברה23

New member
היי

כמו שכבר אמרתי, את מאוד רוצה להיות עצמאית, אבל את יכולה לגרום לך למפלה כלכלית, בנוסף לבזבוז הכספי במידה ותלכי לקורס עצמו. ההמלצה, היא לא. לא לצאת לדרך עצמאית. תעשי כרצונך בכל מקרה. את צריכה להתרכז במשפחתך.

tanyusha8

New member
השאלה שלי הייתה

האם ללמוד קורס היועצים ולא האם להיות עצמאית. אני אגב עדיין ממשיכה לחפש עבודה אבל בגלל שאני לא מוצאת מנסה לפתח את עצמי גם כעצמאית. ובפעמים קודמות ששאלתי את הקלפים האם נכון לי להיות עצמאית התשובה הייתה חיובית. אז שתי שאלות יש לי אלייך: הראשונה - האם הקלפים אמרו שלא כדאי לי ללמוד קורס יועצים? והשניה - מה הכוונה להשקיע במשפחתי? אם ההמלצה היא לא להיות עצמאית אז זה גם פחות להעביר זמן עם משפחתי. או שאני לא מבינה פה משהו נכון... אשמח להסבר. תודה.

למעלה