האם הכל מכור מראש???????????

שורדת 28

New member
האם הכל מכור מראש???????????

אני יודעת שכבר דובר שקרן ואיתן היו אקסים, אבל עכשיו אני בטוחה, הנה ההוכחה. http://www.one.co.il/cat/extra/glitch.aspx?id=17272 התמונה הזאת צולמה ב-2006 וכתוב שאיתן הגיע עם קרן. האם קרן אמרה למישהי שהיא מכירה אותו מהעבר? אני לא שמעתי! למה הם מתנהגים כאילו הם בכלל לא הכירו?! האם הם עובדים על כולנו והחליטו לבוא ביחד ולצאת עם המיליון מבלי שנדע? יש לי הרגשה שכן. ולכן, אין טעם להמשיך לצפות, במיוחד שהיום שמעתי את איתן אומר שבשבילו קרן היא בעדיפות ראשונה. די ברור לעין שעובדים על כולנו, אין טעם להמשיך לצפות במה שידוע מראש! במי ש"תזכה"! אני חושבת שמאז שהגיעו הידיעות שהם היו זוג, ירד לכולם ובגלל זה אף אחד לא רואה כי לא מאמינים להם. על מי הם מנסים לעבוד?! חושבים שאנחנו טיפשים שנאמין להכל! http://dor.walla.co.il/?w=//1840961/@vod

didush100

New member
הם לא היו זוג הם רק הצטלמו יחד

והם דיברו על זה בדייט שלהם אבל בלי קשר זה נראה מכור מראש

silkii

New member
היה כתוב שיצאו תקופה,וגם קרן אמרה שהוא עבר על

כל החברות שלה..

silkii

New member
את אולי מלכלכת לא אני

מה את אומרת "שטויות",זה מה שהיה כתוב,זה לא אני המצאתי,ומה שקרן אמרה זה מה שהיא אמרה-תגידי לה שטויות,מה היא לכלכה על עצמה חחחחחחחחחחחחחחחח

silkii

New member
תשמרי את הטיפ לעצמך,מה את מקורבת להפקה?

מאיפה את מדברת בכזה ביטחון על מה שקרה או לא קרה שם,ועל מה שהיה כתוב בעיתון,מאיפה את יודעת מה נכון ומה לא? את בעצמך מדברת שטויות

didush100

New member
דניאל מגזימה לגמרי וכדאי שהיא תרד מהעץ

היא מתחילה לעצבן אותי עם כל ההתנהגות שלה הבנתי שהיא עשתה עכשיו קטע לליז וזה מכוער ומגעיל בעיניי. שתתחיל להרגיע קצת אני מבינה שליז קצת קוקו אבל היא לא נראית לי רעה ודניאל מגזימה לגמרי

חשבתי שרק אותי דני מעצבנת ודוחה ברמות על

אני שמחה לראות שאני לא היחידה.

didush100

New member
היא לא דוחה בעיניי

היא פשוט הגזימה עם ההתנהגות שלה היום אבל עכשיו היא התנצלה

tapuzo

New member
שאיתן יסתכל טוב טוב על ליאור מילר

למה בעוד 10 שנים אף בחורה גם לא שים עליו עין באותה מידה

tapuzo

New member