האם הכתיבה עוזרת לכם לשחרר את היצירתיות?
מ מ ה פ כ ן New member 15/5/06 #4 הייתי אומר... שהיצירתיות, משחררת את הכתיבה, ואם לא הייתה לי יצירתיות, לא יודע אם הייתי כותב...
כ כiכב ijפל New member 15/5/06 #5 את היצירתיות? אממ אני עושה עוד דברים שמשחררים את היצירתיות. אם כבר לשאול האם הכתיבה משחררת את הכאב
T tintan המקורית New member 17/5/06 #7 עצם המעשה... עצם המעשה = כתיבה זה בעצם סוג של יצירה כמו ציור, או צביעה אפילו סתם שירבוט של תקווה משחרר באדם יצרים, כאבים או כל מיני שיגועים אחרים. כל סוג של יצירה הוא תראפיה לנפש העדינה.
עצם המעשה... עצם המעשה = כתיבה זה בעצם סוג של יצירה כמו ציור, או צביעה אפילו סתם שירבוט של תקווה משחרר באדם יצרים, כאבים או כל מיני שיגועים אחרים. כל סוג של יצירה הוא תראפיה לנפש העדינה.
ב ב ן ח ו ר י ן Member מנהל 17/5/06 #8 ואם להוסיף.... הכתיבה היא גם כמו מעיין מבוך. אם מתחילים בנושא אחד פתאום מתגלה עולם מופלא של נושאים אחרים וככל שכותבים יותר כך משתפרת היכולת לראות יותר מהעולם הזה.
ואם להוסיף.... הכתיבה היא גם כמו מעיין מבוך. אם מתחילים בנושא אחד פתאום מתגלה עולם מופלא של נושאים אחרים וככל שכותבים יותר כך משתפרת היכולת לראות יותר מהעולם הזה.
י יין ויאנג New member 17/5/06 #9 מסכים איתך ככל שאתה כותב יותר כך הנושאים שצצים הם יותר ויותר רבים, והם יותר ויותר מהעבר היותר רחוק