האם הלא רלונטי הוא קצת רלונטי?

האם הלא רלונטי הוא קצת רלונטי?

שלום לכולם יש לי שאלה מעניינת , אתם מוזמנים להביע דעה בנושא אז ככה:כרגע אני מתעסקת ב"מציאת" עבודה , ועורכת רשימות במחברות שבהן אני רושמת מספרי טלפון של עבודות שכבר פקססתי להן קורות חיים ,בנוסף לזה יש לי רשימה של אתרים ועיתונים שבהם אין מודעה רלונטית עבורי או אפילו קטגוריה מסויימת שאין בה כבר משהו למעני במשך תקופה מסויימת ומטרת רשימה זו לחסוך בזמן ולדעת איפה לא להכנס וזה חשוב לי מכיון שזה עוזר לי לזכור איפה פחות יש לי מה לחפש שלא אחזור לשם. האם עצם כתיבתה של רשימה לא טוב לי מפני שיש פה התמקדות במה לא רלונטי ,אבל מצד שני זה עוזר לי לקחת בחשבון מבין כל האפשרויות וגם לצפות איפה עדיף , מקווה שמישהו הבין מה שהסברתי אשמח לשמוע דעה בנושא נ.ב יודעת שצריך להתמקד בחיובי אבל במקרה זה זה חשוב .

ע ו פ ר ה

New member
היי יופי לי

קראתי מה כתבת וחשבתי על דברים שאמר ערן שטרן בראיון בערוץ 2. רעיון הסוד, הוא התמקדות במה רוצים ויחד עם זאת אסור לשכוח שצריך לפעול ולעשות דברים לקראת ההגשמה. אני רואה בכתיבת הרשימות שלך עשייה. אם תתחילי לבזבז את הזמן בלהתקשר למקומות שאינם רלוונטיים תפסידי זמן. ואוסיף עוד משהו: אם את מתמקדת במה שאת רוצה וזו הדרך שלך למצוא את זה, אזי זה נפלא. אז לשיקולך אם להמשיך בכך או לא. באהבה עופרה

liza26

New member
את מתמקדת במקצוע מסויים?

אם כן , תוסיפי לרשימות עוד תאור אחד של המשרה שאת רוצה לדוגמא "אני מזמנת אל חיי את המשרה הרצויה לי:באיזור XYZ, בשעות ???, במשכורת ???, מאתגרת, מעניינת , יכולת קידום...ועוד ועוד ועוד...." חישבי על תכונות המשרה שאת רוצה ותשתדלי לדייק בפריטים ולהיות ממוקדת ההתכוונות היא החשובה בהצלחה ואם את רוצה - שילחי לי מסר (מחפשים אצלנו עובדים)

למעלה