האם הלהקה התמסחרה?

כן

סתם, לא

LunacyFringe

New member
אז דקה, אתם רוצים לומר לי שג"ש עושים את

המוזיקה שלהם 100% בשביל המוזיקה? ושהם בכלל לא חושבים על הכסף?

Zaider

New member
../images/Emo19.gif

ברור שיש דברים שהם עושים בשביל להתקדם ולהתפרסם, אחרת הם לא היו מוציאים דיסקים וקליפים לMTV , חולצות, סיכות וכל זה. וכן, אני בטוחה שהם גם חושבים קצת על הכסף, כמו כל אחד, אבל מה שגרם להם להתחיל, ומה שגורם להם להמשיך זה המוזיקה. הם כבר הרוויחו מספיק אחרי הדיסק ה-3 , אם זה היה בשביל הכסף , למה להם להמשיך ?! ואל תגידי שאם את היית עושה סיכות היית עושה את זה בשביל המעריצים, כי זה מה זה בולשיט. אבל הם מודעים לזה שהם הגיעו למה שהם הגיעו רק בזכות המעריצים. הם לא מפרסמים בקליפים שלהם פלאפונים, מצלמות ודיאורדוראנטים. ואני לא יודעת איך זה בכל הלהקות האחרות, אבל יש הרבה להקות שג"ש הרבה פחות ממוסחרים מהם. - סוף חפירה:| -

LunacyFringe

New member
אז בואי אני אומר לך שלדעתי זה ממש לא בולשיט.

ותכלס, אם הייתי גוד שארלוט (מה שבחיים לא יקרה
) הייתי לוקחת כסף רק על עלות הסיכות, לא בשביל להרוויח כלום. כמה מטומטם ו"פראיירי" שזה נשמע לך, שתדעי שיש כאלו שעושים את זה. אני מכירה איזה ראפר אחד שאח שלי הכיר לי (ראפר נחמד, אבל אני לא בקט של ראפ.
) והוא מוכר כל דיסק באיזה 10 ש"ח אם אני לא טועה, משהו כזה. רק בשביל להחזיק לעצמו את עלות הייצור של הדיסק. מה שאני מנסה לומר לך זה שלא תחשבי שזה לא קיים לראות אומן לא ממוסחר, כי יש כאלו דברים. נדירים מאוד, אבל יש. ואני לגמרי מסכימה שהם צריכים גם לעשות מזה כסף, כי בכל זאת עבודה זאת עבודה. אבל לדעתי, עם כל הכבוד, זה שהם הגיעו לרמה של להופיע עם ג'סטין טימברלייק (שאתם לא יכולים לומר שהוא לא ממוסחר ועושה את המוזיקה שלו 100% בשביל כסף ומעריצות), רק מוכיח לי כמה הם לא "קורט קוביין" או משהו בסיגנון.

Zaider

New member
../images/Emo19.gif אז זהו, שאת באמת לא גוד שארלוט.

ואת לא במצב שלהם, אז את לא יכולה להגיד מה-היית-עושה-אם . ברור שיש אנשים כאלה שהם לא ממוסחרים, אבל תראי כמה נדיר למצוא אותם.
מה זה משנה אם מי הם מופיעים ? [ואני לא יתחיל להגן על ג'סטין, למרות שאני אוהבת אותו] העיקר שהם לא ממוסחרים ברמה שאי אפשר כבר לסבול את זה . הם עושים מוזיקה מדהימה, הם כאלה חמודייייים. אז מה רע ?

LunacyFringe

New member
הייתה כאן שאלה פשוט.

גוד שארלוט ממוסחרים, או לא. כולכם, כולל את, עניתם לא. ומישהו היה צריך להגיד מה שהוא חושב, גם אם זה לא להגן עליהם. לא? אני לא אמרתי שצריך להפסיק לשמוע אותם בגלל זה, כי כן, יש להם מוזיקה מעולה. והנה, עובדה שגם את מסכימה עכשיו שגוד שארלוט כן ממוסחרים. זה לא משנה כמה הם ממוסחרים, לא נכניס פרטים. אבל כן, הם ממוסחרים, וזו התשובה הפשוטה לשאלה שלו.

LunacyFringe

New member
ותסמכי עליי, שזה בדיוק מה שהייתי עושה.

(הקטע עם הסיכות וזה) וכל מי שמכיר אותי טוב יכול להעיד לך על זה.

rockninja

New member
כי כשיש לך בבנק 5 מיליון דולר,

(בדוק יש לכל אחד מהם הרבה הרבהההה יותר מזה, אבל לדוגמא) ואת יכולה להמשיך לעשות עוד סיבוב הופעות ועוד אלבום, ולהכניס לבנק עוד כמה מיליונים... לא תרצי? תמיד רוצים יותר, אין מה לעשות... מה שנתפס לך בתור "עשיר" עכשיו, נראה כמו כלום ברגע שבאמת מתעשרים, ואז יש מטרות גדולות יותר- למשל לתרום המון כסף, לדאוג לכסף לילדים לכל החיים... מה גם שאיזה סיבה יש לפרוש מעסק שהוא התשוקה שלך? גם מבחינה כלכלית- למה להפסיק כשאפשר לדאוג לקריירה ארוכה יותר, שגם בעתיד תכניס כסף... כמו הבטחת פנסיה שכזו

Rose131

New member
אבל תכלס,

הראפר הזה, מישהו מכיר אותו? איך הם אמורים להתפרסם ולהעביר את המוזיקה שלהם הלאה אם אף אחד לא מכיר אותם? אז כן, צריך לעשות קליפים, ולהוציא חולצות, ודיסקים, וסיכות, כי בלי הדברים הקטנים האלה אנשים לא יכירו אותך. ואין שום טעם לרוק כשאף אחד לא שומע
[וד"א, מוזיקה זאת לא עבודה? הם לא אמורים להרוויח מזה? כשבן אדם פורש מהתיכון ומקים להקה, הוא מצפה שזה יכניס לו כסף, לא?] [אין לי מושג אם הם פרשו מהתיכון או לא, אבל הבנת את הכוונה
]

LunacyFringe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הפיג'מות! D: יא, אני אוהבת אותם! חחח ולא אמרתי שזה לא בסדר למכור חולצות, סיכות ודיסקים. חולצות, סיכות, דיסקים ואפילו סווטשרטים זה נכון לגמרי למכור, כי כמו שכבר אמרתי יש המון אנשים שרוצים להביע את האהבה שלהם לללהקה שהם אוהבים בדרך הזאת. אבל נעליים, בובות וכו' זה כבר הגבול שלי.
אני הכי בעד גם להוציא קליפים. כי קליפ ברוב המקרים נותן דעה שונה על השיר, ומכיר לעוד אנשים מוזיקה שהם יכולים לאהוב. ואף פעם לא אמרתי שאני נגד כל זה. אבל מה לעשות שג"ש ממוסחרים? אי אפשר לומר שלא. זה כמו לומר שMCR לא ממוסחרים. פשוט |הדגשלא נכון.

Rose131

New member
מה הבעיה עם נעליים?../images/Emo12.gif

לי יש כפכפים של HIM כבר שנה
[תאמת שגם ספל תה, אבל מילא
] נעליים ובובות אני חושבת שלא הלהקה בוחרת לייצר אלא האמרגנים\יח"צ..

LunacyFringe

New member
כי זה כבר לא קשור למוזיקה ולהראות כמה אתה

אוהב את הלהקה. זה כבר קשור לכסף. מגעיל אותי שאמנים מוכרים נעליים וכו'. למרות שהאמת, זה לא עוצר אותי מלקנות את זה. אבל זה גורם לי להעריך אותם כל כך פחות. >>"

למעלה