האם הלנדינג בקנדה חייב להיעשות בטורונטו?

MichCantor

New member
האם הלנדינג בקנדה חייב להיעשות בטורונטו?

או זה יכול להיות בכל עיר אחרת או ערים מסוימות?

תגיד לנו באיזה נקודת גבול אתה רוצה להיכנס

ונגיד לך אם אפשר או אם יש מקום סמוך שבו אפשר. אתה בא ברכב מארה"ב?

אלוף העולם ברתימת עגלות לפני הסוסים

אחרי שהגיע ראשון (ובהפרש ניכר!) בחצי הגמר של האליפות ברתימת עגלות לפני הסוסים כאשר ביטל את הבקשה הפדראלית לפני שהגיש בקשה למניטובה על סמך הביטחון שבמניטובה זה צ'יק צ'ק, עכשיו הוא מתכנן את הLANDING, ועדיין אין לו בדל נייר ממניטובה.

MichCantor

New member
אני מתכוון להגיע בטיסה מישראל

אני פשוט מתחיל לתכנן מראש מאחר ואני מגיע עם חיות (כלבה וחתול) ואני מברר היכן המחירים זולים יותר. הבנתי שניתן לטוס במספר מסלולים ולנחות במספר יעדים בקנדה, לכן אני רציתי לדעת אם, למשל, אפשר לבצע לנדינג במונטריאול או באוטווה וכו' (ערים בחוף המזרחי). תודה, מישל

hataie

New member
לא חושבת שיש טיסה ישירה לאוטווה

בכל מקרה, עם בע"ח עדיף טיסה כמה שיותר ישירה וקצרה, לדעתי.

MichCantor

New member
נראה לי שאת צודקת בנושא בע"ח...

אני בודק גם אפשרויות של טיסות שאינן ישירות אשר נוחתות בערים אחרות (מלבד טורונטו) במזרח קנדה. יכול להיות שהכי נכון לטוס ישירות לטורונטו ללא עצירות באירופה (לדוגמא). פשוט מעניין אותו האם ישנם הבדלים במחיר בין טיסות שאינן ישירות לישירות ומהו ההבדל... אם אני אדע היכן עוד יש אפשרות לעשות לנדינג, יהיו יותר אפשרויות למסלולי הטיסות. תודה, מישל

הטיסות הזולות היחידות הן לטורונטו. ויניפג? לא

לא יודע. בטורונטו ובויניפג אין שם בעיה עם לנדינג, אבל אני לא בטוח שהייתי מטיס בעלי חיים ב אירוסוויט או ב צ'ך איירליינס.....לטוס איתם ולחסוך 400-500 דולר לכרטיס כן. חניית ביניים לכלבים בפראג או בקייב זה קצת מפחיד. דבר עם סוכן נסיעות ותראה. אני מניח שלוינפג תיסע באוטו מאיפוא שלא תנחת..... דני: האם יש טיסות זולות לויניפג מתל אביב עם חניית ביניים באירופה????

MichCantor

New member
האם אפשר לעשות בוויניפג לנדינג?

סוכנת הנסיעות שלי ביקשה ממני לברר היכן עוד אפשר לעשות לנדינג (באילו ערים) מלבד טורונטו, וזאת בכדי שהיא תוכל לבדוק לי את כל האפשרויות העומדות בפני. לא חשבתי לנהוג לוויניפג מאחר ואני נוחת עם חיות וילדים, בקיצור בלאגאן. חשבתי לנחות באחת הערים, לעשות לנדינג ולטוס לוויניפג. תודה, מישל

kanata

New member
שינוע בע"ח

גם לנו יש כלב שצריך יהיה לשנע לקנדה, אבל לדעתי, ויתקנו אותי אם אני טועה, עדיף לנסוע ללא בע"ח, אחרי תקופת הסתגלות קלה, ניתן לשלוח אותם בכל חברת שליחויות... נראה קצת בעייתי לנחות במקום חדש, ולחפש ללילה הראשון (ואולי לעוד כמה..) מלון שמאפשר המצאות של בע"ח.

bamba31

New member
במקרה ...

היום דיברתי עם מישהו ששלח כלב דרך מטוס תובלה והוא מספר שזה היה סיוט גם לו וגם לכלב. אם הכלב חשוב לכם ,תחסכו ממנו את הסיוט הזה ,של להתייבש שעות בממ"ן ,וחוסר השגחה בטיסה ,מה גם שהעלות הרבה יותר גבוהה. בנוגע לקושי במציאת דיור : בקנדה ובארה"ב לא חסרות אופציות ללינה עם בע"ח . ובמקרה הכי גרוע טסים בדרוג . יש באינטרנט הרבה אתרים תחת הכותרת PET FRIENDLY בהצלחה

MichCantor

New member
נראה לי שקיימות בגדול שתי אפשרויות...

1. לטוס עם החיות (אצלנו זה כלבה וחתול) עד לוויניפג (עם קונקשנים)ץ 2. לנחות בטורונטו או בעיר אחרת (נאמר בטיסה ישירה) ולנסוע ברכב לוויניפג. האפשרות הראשונה מהירה יותר. האפשרות השנייה נראית זולה יותר בהרבה (סה"כ שכירות של איזה וואן ליומיים) אך הכלבה שלי תסבול ברכב בכל מקרה. בקיצור, אני לא יודע . מאחר ואצלנו יש חיות, אני רוצה לברר לפני כדי להיות מוכן. מישל

אני התנסיתי בסיפור הזה.

אני ממליץ על טיסה ישירה מישראל לטורונטו, ומשם טיסה לויניפג. לא הייתי רוצה להסתבך עם העמסת 10 מזוודות, כלב חתול ואולי גם ילדים ב וואן. היית כבר בביקור בקהילה ב וויניפג? אתה מכיר את הטיסות, לא הייתי מוסיף לעניין חנייה בעיר מפוקפקת באירופה. אתה יכול כדי לחסוך אולי לשלוח את רוב המשפחה בטיסות זולות, אבל את הכלבים הייתי שולח לטורונטו רק באל על או אייר קנדה, וממשית בטיסה פנימית כאדם מבוגר אחד או אתה או האשה באים איתם. אם תטוס בחורף ממילא הטיסות זולות באופן יחסי.

MichCantor

New member
אם אני מפצל את המשפחה...

איך אני יעשה לנדינג משותף בטורונטו? (נאמר האישה והילדים בטיסות זולות ואני עם החיות בטיסה אחרת)

dannyk27

New member
אתה חייב לעשות את הלנדינג ראשון

אגב אייר קנדה כבר לא מטיסה נכון לעכשיו חיות במטען, כתוצאה מההגבלה על ה liquids.

לא מוכרחים לעשות לנדינג משותף

המבקש הראשי יכול לעשות לנדינג לפני האחרים. אבל ביננו? אני לא הייתי חוסך את הכסף. הייתי בודק מה יותר זול: טיסה ישירה לויניפג מלונדון וטיסה ללונדון מתל אביב, או לחילופין טיסה ישירה תל אביב טורונטו וטיסת המשך לויניפג ונוסע עם כל המשפחה ובעלי החיים בלי לחפש מציאות זולות. מהגרים רק פעם אחת בחיים.

dannyk27

New member
לא בטוח שהאפשרות השניה יותר זולה

אם תיקח בחשבון ששכירת רכב במקום אחד והחזרתו לאחר שלושה ימים (ולא יומיים לדעתי אם אתה נוסע עם כל המשפחה) במקום אחר מעלה את המחיר לא במעט. תוסיף כלכלה ומלונות ותמצא את עצמך בהוצאה לא זולה.

bamba31

New member
בדקתי :השכרת רכב כזו זה בערך 800 $

לא כולל דלק ,אבל עם השארת רכב בוויניפג

למעלה