האם הלנדינג בקנדה חייב להיעשות בטורונטו?

dannyk27

New member
כבר לא שווה

זה יוצא יקר מהטיסה, בלי לקחת בחשבון את שאר ה הוצאות.

MichCantor

New member
אני מאמין שהתכוונת שאין טיסה ישירה מתל אביב..

לוויניפג, כי מטורונטו הטסיה לוויניפג ישירה. כך נסעתי לביקור.

hataie

New member
לגבי כלבים וחתולים

דבר ראשון חווית הטיסה שונה מאוד לחתול ולכלב ובאופן כללי גם מאוד תלויה באופי החיות. האמת מה שאני הכי הייתי ממליצה - זה לעשות טיסת הכנה לבד ליעד הנבחר ולמצוא מקום מגורים מבעוד מועד, או אפילו לעשות לנדינג עם כל המשפחה ולהשאיר את החיות עם משהו ואחכ לחזור לקחת אותם בטיסה הכי ישירה שיש, למרות העליויות הכפולות. אם הדבר אינו אפשרי, או נראה לכם מוגזם מבחינת השקעה קחו בחשבון את הדברים הבאים: חתול - אם משקלו יחד עם כלוב הטיסה אינו עולה על 8 קילו, הוא יטוס איתכם כל הדרך ולכן כדאי לעשות הכל בטיסה. חתולים הם הרבה פחות טולרנטים לנסיעה ארוכה ברכב אחרי שהייה ארוכה בכלוב בטיסה. ניתן לתת משהו לחתול לפני הטיסה, כמובן בהתייעצות עם וטרינר, אבל אם זה חתול רגוע עדיף שלא. כלב - מאוד תלוי באופיו. היום לא מקובל לטשטש כלב לטיסה מסיבות רבות.ניתן לתת משהו אנטי חרדתי אך שוב תלוי באופי הכלב. יש חברות תעופה שיסרבו לקחת את הכלב אם הוא קיבל טשטוש. אם משקלו קטן, דינו כדין החתול. אם לא, הוא יטוס בבטן המטוס. אם אתם טסים בחורף, לא נראה לי שיאפשרו לכם להטיס אותו בטיסת המשך פנימית, בכל מקרה, בגלל הקור בשדה . לגבי טיסה דרך לונדון - צריך לברר את זה טוב טוב כי יש בעיה להכניס לשם בע"ח ואז הם יהיו בהסגר אם אתם צריכים להשאר בלונדון לילה או משהו כזה. אם יש עוד שאלות אשמח לעזור במסרים.

bamba31

New member
זה לא שיש הבדל

העניין הוא שהכלב ,כשעוזבים את הארץ מטושטש ,ובטיסה כ"כ ארוכה ,הם מתעורערים באמצע ,ולא ממש מבינים למה הם לבד בחדר חשוך ,בד"כ הם גם משתינים בכלוב ודי המומים , הבעייה בטיסת המשך ,היא שאחרי כל זה הכלב נשאר בשדה לבד וממתין לטיסה ,ואז שוב במשך כמה שעות סובל במטוס (קח בחשבון גם שאני חושב שאין טיסה ישירה מטורונטו לוויניפג ,מה שאומר עוד עצירה לכלב). תחשוב גם על אופצייה של התפצלות (לשלוח את המשפחה בטיסה ולנסוע עם בעה"ח לבד) . מידע על טיסות יש ב ORBITZ.COM או . EXPEDIA.COM יש שם את כל האופציות של הטיסות מטורונטו לוויניפג.

dannyk27

New member
יש איז 10 טיסות ביום

ישירות בין טורונטו לוויניפג של אייר קנדה ו-ווסטג'יט.

dannyk27

New member
בהחלט כן

בכל הערים הגדולות בהם יש טיסות נכנסות אפשר לעשות לנדינג, בעקרון. כך במעברי היבשה הגדולים, רק בקטנים אין או רק בשעות מסויימות.

יש לך כבר ויזה?

אין שום משמעות למה שסוכנת הנסיעות שלך רואה היום על המחשב שלה מבחינת מחירים. זה לא שיש לך ביד ויזה (אם אני מבין נכון עדיין לא הגשת את הניירות). כשתהיה לך ויזה תהיה משמעות לכל הבירורים האלה.

dannyk27

New member
אפשר לטוס ללונדון ומשם

עם ZOOM לוויניפג, יש להם מבצעים לעיטים ב249$ ולפעמים גם ב199 לכוון אחד.

AlexJ

New member
בסוף לא הבנתי, אפשר לעשות לנדינג בוויניפג ?

dannyk27

New member
בודאי

אבל זה תקף בעיקרון אם מגעים ישירות לוויניפג מחו"ל ישירות שזה לרוב מארה"ב, אחרת עושים בנחיתה הראשונה בקנדה.

aloneis

New member
טיסה עם ילדים

עם חניית ביניים לא נשמעת אטרקטיבית במיוחד. לא לילדים ולא להורה המלווה...

למעלה