לגבי כלבים וחתולים
דבר ראשון חווית הטיסה שונה מאוד לחתול ולכלב ובאופן כללי גם מאוד תלויה באופי החיות. האמת מה שאני הכי הייתי ממליצה - זה לעשות טיסת הכנה לבד ליעד הנבחר ולמצוא מקום מגורים מבעוד מועד, או אפילו לעשות לנדינג עם כל המשפחה ולהשאיר את החיות עם משהו ואחכ לחזור לקחת אותם בטיסה הכי ישירה שיש, למרות העליויות הכפולות. אם הדבר אינו אפשרי, או נראה לכם מוגזם מבחינת השקעה קחו בחשבון את הדברים הבאים: חתול - אם משקלו יחד עם כלוב הטיסה אינו עולה על 8 קילו, הוא יטוס איתכם כל הדרך ולכן כדאי לעשות הכל בטיסה. חתולים הם הרבה פחות טולרנטים לנסיעה ארוכה ברכב אחרי שהייה ארוכה בכלוב בטיסה. ניתן לתת משהו לחתול לפני הטיסה, כמובן בהתייעצות עם וטרינר, אבל אם זה חתול רגוע עדיף שלא. כלב - מאוד תלוי באופיו. היום לא מקובל לטשטש כלב לטיסה מסיבות רבות.ניתן לתת משהו אנטי חרדתי אך שוב תלוי באופי הכלב. יש חברות תעופה שיסרבו לקחת את הכלב אם הוא קיבל טשטוש. אם משקלו קטן, דינו כדין החתול. אם לא, הוא יטוס בבטן המטוס. אם אתם טסים בחורף, לא נראה לי שיאפשרו לכם להטיס אותו בטיסת המשך פנימית, בכל מקרה, בגלל הקור בשדה . לגבי טיסה דרך לונדון - צריך לברר את זה טוב טוב כי יש בעיה להכניס לשם בע"ח ואז הם יהיו בהסגר אם אתם צריכים להשאר בלונדון לילה או משהו כזה. אם יש עוד שאלות אשמח לעזור במסרים.