האם הלנדינג בקנדה חייב להיעשות בטורונטו?

dannyk27

New member
דעתי שונה

חניית ביניים ככל שהיא מעריכה את הזמן, הילדים לא סגורים כ 11-12 שעות ומאבדים את סבלנותם, במיוחד אם בוחרים בטיסה של אייר פראנס שגם נותנת לילה במלון , שלא לדבר אם ילד חלילה לא מרגיש טוב, המטוס לא יעצור בצד לכמה דקות. הדבר תלוי כמובן גם בגיל הילדים, אם הם בוגרים זה פחות רציני.

יש טיסות ישירות מפריז לויניפג?

כי אם לא, אני לא מבין מה העדיפות של לילה בפריז על פני שעתיים בפירסון.

dannyk27

New member
עוד לא למרות ש..

מניטובה היא בעלת הקהילה הפרנקופונית הגדולה ביותר לאחר קוויבק. באשר לשהייה עדיפה מקלחת ושינה טובה לפני טיסה טראנסאטלנטית לפני עוד שעתיים על הספסל.

אבל גם ככה תצטרך לחכות שעתיים בפירסון

אז מה חסכת בזה? פירקת טיסה של 11 שעות מת"א לטורונטו ובמקום זה קיבלת שתי טיסות לטורונטו, עוד המראה, עוד נחיתה, עוד ביקורת דרכונים, עוד טירטור, גם יותר זמן טיסה, גם יותר זמן בדרכים. ומה הרווחת? מקלחת בפריז.

dannyk27

New member
יש הבדל גדול

בין ישיבה על הספסל לאחר 11 שעות או לאחר 8 שעות, בעיקר אם נוסעים עם ילדים גם אם בכלל נוציא מחשבון את גורם המקלחת והמנוחה. ביקורת דרכונים באירופה? עינין שולי.

האמנם???

לא נראה לי שבשביל מקלחת בפריז שווה את הטירטור. בפריז לעבור ביקורת דרכונים בכניסה לצרפת, לחפש את המזוודה (צריך להחליף תחתונים במלון אחרי המקלחת), צ'ק אין במלון, פריקת תיק (אפילו קטן) אריזה, צ'ק אאוט במלון, נסיעה לשדה, צ'ק אין בשדה, דרכונים ביציאה, המתנה (זה לא בדיוק שאתה מהמלון עולה לכבש המטוס). הנזק: - הארכת את הטיסה נטו בכמה שעות - היית יותר זמן בדרכים - יש לך יותר המתנות בשדות תעופה (הוספת המתנה לטיסה מפריז לקנדה) מה הרווחת? מקלחת. נראה לי שעדיף לקחת כדור שינה ולטוס 11 שעות על פני הטירטור הזה, אלא אם מאוד חשוב לך לעשות V ברשימת הדברים שחייבים בסעיף "לבלות לילה בפריז". כל הסידור הזה של פריז נשמע לי כמו לילה במילואים שמעירים אותי ב3 בשביל שמירה. אתה מסתובב 4 שעות סהרורי וחוזר לשק השינה עצבני.

dannyk27

New member
לא כך

ביקורת הדרכונים אורכת כדקה, המזוודות נשארות בשדה ועולות למטוס הבא (נו באמת לא ידעת?), יש הסעה למלון הסמוך, צ'יק אין עוד דקה שכן השמות ברשימה, וכן הצי'ק אאוט וההסעת ושוב ביקורת הדרכונים כל זה עוד 15 דקות כולל הנסיעה לשדה. ואמרתי בעיקר אם טסים עם ילדים קטנים שלא יכולים לבלות11 שעות בין הכסאות, אבל זה מאיפה לך לדעת? נ.ב אין כמו באגט אמיתי עם fromage.

YYZ2006

New member
כן ולא

אחרי שעברתי את הנסיעה הזו עם Air France לפחות-10 9 פעמים בשנתיים האחרונות אני בהחלט יכול להמליץ על חניית בניים {למרות שתמיד עדיפה טיסה ישירה}. אכן המזוודות נשארות בשדה, ומיד אחרי ביקורת דרכונים קצרה אפשר להגיע למלון זול עם שאטל {ללא תשלום}, שוב נסיענ קצרה לשדה ביקורת דרכונים קצרצרה ומייד לשער {את כרטיס ההמשך מקבלים בתל אביב}. השאלה היא אם אתם יכולים למצא טיסה ישירה? כאשר טסתי לwinnipeg מתל אביב הטיסה הישירה מתל אביב ארכה14+ שעות והטיסה מטורונטו ארכה שעתיים וחצי . לא היה קל להיות "בדרך" 17 וחצי שעות. {הכרטיס עלה 1100$} בהצלחה

אז איך תגיע לויניפג?

בכל מקרה צריך חניית ביניים. אין טיסות ישירות מישראל.

למעלה