האם הם עושים את זה בכוונה?

nIcKiTa

New member
האם הם עושים את זה בכוונה?

כמו שכולם בטח יודעים ושמים
, ייש לי המון שגיאות כתיב. אז הלכתי לאיבחון.. והייתה שם את הפסיכיאטרית(פסיכית) שהתחילה לשאול.. אז היא שואל: שתהיי גדולה תהי... וכל מיני שאלות מפגרות שלא קשורות.. אחרי זה היא שואלת אותי : אבא שלי הוא______ ומה אני יענה? חוץ מחנק ענקי בגרון לא הרגשתי כלום, לא ידעתי מה לענות לה ואיך להגיב היא הרי ידעה שאבא שלי ז"ל נפטר למה היא עשתה לי את זה? למה היא שוב גרמה לי להרגיש רע? אחרי זה החלטתי שעל זה אני לא מדברת איתה יותר.. והיא המשיכה מה מעציב אותך?_______ אמרתי שלראות תמונות של בן דוד שלי ז"ל (הוא נפטר ממבעיות בלב).ואז היא אמרה שאולי כי חוויתי מוות קרוב בעצמי (לפני זה היא לא הזכירה את העובדה שהיא יודעת על אבא שלי) בכל מקרה היא גרמה לי להרגיש כל כך רע שיצאתי למה היא עשתה לי את זה? למה מגיע לי? רק רציתי להיפטר מהשגיאות כתיב!
חן

noor נור

New member
חן היקרה בוקר טוב....

זה שהפסיכית רכשה השכלה גבוהה לא עושה אותה יותר חכמה
...לצערי מסתובבים סביבנו אלפי אנשים חסרי רגישות,חוכמה או הבנה , ולנו- כל שנשאר- זה ללמוד להתייחס למה שבאמת חשוב לנו בחיים, ולנפנף מעלינו את אלו שמזיקים לנו. ולך חן, אל תוותרי על שגיאות הכתיב (למרות שזה ממש לא בעייתי בימינו אלה), מצאי לך מקורות עזרה אחרים, או חכי לשלב שבו תעמדי בזכות עצמך ותוכלי לבחור מה את באמת רוצה עבורך. עזרה מקבלים ממי שבאמת מרגישים שיכול לעזור, לא ממישהו שיכול להפיל. שבת שלום.

ניקיטה ונור יקרות, בורות זה אסון

לשתיכן שלום, מידע מעמיק בתהליכי האיבחון, אל לכן כל כך מהר לנתח ולתת דעתכן כשאתן לא בקיעות. שגיאות כתיב הן סימפטום למשהו ותהליך האיבחון הוא לברר מה. לשם הארה: 1 - השאלות הללו מכוונות לדעת מה מקור הלקות. 2 - לשאלה אבא שלי הוא... יכולת לבחור לענות את האמת - כאן זו היתה בחירה שלך וזה בדיוק מה שהמאבחנת בודקת. 3 - חלילה, המאבחנת לא עשתה לך את זה. היא לא קמה בבוקר והחליטה זהו אני מזעזעת את חן. זהו סטנדרט של שאלות שקיים באיבחון. 4 - את אדם מקסים חן. שגיאות כתיב לא מיצגות מי שאת. כל התהליך בא לעזור לך כי לפעמים יש הקלות בחיים בגלל זה או בזכות זה. 5 - אף אדם לא גורם לך להרגיש עצוב. זה ענין של בחירה. הפסיכית כפי שהגדרת אותה עשתה את העבודה שהיא אמורה לבצע על פי בקשה. זה לא שהיא זימנה אותך אליה. לכן אני מציעה לך זוית ראיה אחרת: חישבי שהיא קיבלה משימה לעזור לך והשתמשה במיטב הכלים שברשותה כדי למצוא את הדרך הכי טובה כדי לסייע לך. תבחרי לראות בכך תמיכה ולא רצון להרע לך ולהעציב אותך. הכל מה שאת בוחרת! חוץ מזה אני קצת גדולה ועד לפני שנתיים כתבתי את המילה שגיעות עם האות ע במקום א - צריך הרבה מאמץ כדי להיפטר בשגיאות כתיב ואת יכולה. הכל בחיים תלוי בך! חיזקי ואימצי.

אורי_ח

New member
ניקיטה

מה שהסבירה לך אוזן רגישה לגבי תכלית האבחון הוא לגמרי נכון. גם אני מכיר את הנושא. אפילו שנפגעת מאופן הצגת השאלות של המאבחנת, ראי זאת כהזדמנות להתמודד עם קושי. חוץ מזה, דעי לך שאת נערה מקסימה והיי בטוחה שכאן בפורום אומרים לך דברים רק מאהבה. שיהיה לך שבוע ממש טוב. אורי

למעלה