האם המדע מוכיח שהאלוהים הם חוצנים?

hagayhen

New member
האם המדע מוכיח שהאלוהים הם חוצנים?

בספר תכנון תבוני מדובר על כך שלמעשה חוצנים הם הלו אשר יצרו את האדם בצלמם כדמותם, הם הלו הנקראים בתנ"ך המקורי אלוהים אשר בעיברית עתיקה פרוש המילה -הלו הבאים מהשמים- . ישו מוחמד משה בודהה וכול הנביאים הקודמים הם למעשה השליחים או השגרירים של אותם אנשים הדומים לנו אשר באו ללמד את הבריאה החדשה היתנהגות, מדע, ועוד. כיום השליח האחרון שלהם בשם ראל (מילת שורש של ישראל) מביא מזה מעל 35 שנה את המסר אחרון שלהם. חשוב להבין שמדובר כאן בהבנה ולא באמונה, התנועה הראלית היא תנועה אתאיסטית ללא כוונות רווח ולא כפי שכול הדתות המונוטאיסטיות רוצות שנאמין בלי להבין. יותר מזה... תורת משה רבינו היא אתאיסטית ולא בנויה על אל על טבעי מכוון שלא היה לעולם רוח קודש. התנ"ך של היום הוא סילוף מכוון של הדתות ולא המקורי, אפילו אם תשימו לב המילה יהוה לא נימצאת בספרים של היום, יהוה הוא שם של בן אדם האחראי על הבריאה המדעית של אותם אנשים כאן בכדור הארץ. כול זה נישמע הזוי? תקראו את ספרי הדתות המקוריים בלי מחשבה דתית ותבינו שאין הזוי כאן אלא מדע. מי שמעוניין לקרוא את הספר תכנון תבוני מוזמן להוריד כאן http://he.rael.org/download.php?view.280 כי זכותם להבין ולא לאמין באמונה עיוורת. היום כאשר המדע מסביר הכול , אתם יכולים להבין. אגב יש בספר מסר חשוב ביותר לעם ישראל. מומלץ

Gidi Shemer

New member
יפה דרשת, אבל אני חייב לתקן

פירוש המילה אלהים בעברית עתיקה אינו "הלו הבאים מהשמים", אלא "היי הבאים מהשמיים" עוד הערה קטנה- אמנם מסריו של ראל הם לחלוטין רלבנטיים לפורום חדשות המדע, אך אני מציע לפנות גם לפורום שכן ולשרשור הבא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1149&messageid=159708780 אני חושב שמן הראוי לנהל דיון שם האם זהו ראל שהוא השליח האמיתי או אולי זהו לי קרול שנושא את דבריו של קריון. יש בהמשך השרשור הפנייה למאמר מדעי שמסביר יותר בפרוטרוט את הספור. ציטוט קצר לכל הספקנים שפה: "קריון Kryon - הישות המתוקשרת על ידי לי קרול ששינה את הצירים המגנטיים של כדור הארץ והגיע אלינו על מנת לעזור לנו לשנות את עצמנו ואת העולם, מספר לנו שקיימים 12 רבדים של DNA . הראשון שבהם הוא הכימי, ו-11 רבדים אלקטרומגנטיים שמחוברים לרובד הכימי. (קיימים 11 ספרים מתורגמים לעברית, כמו גם לשפות נוספות)". אני ממליץ להיכנס לשרשור ולאחר שיג ושיח עם יושבי אותו פורום לשוב לפורום חדשות המדע עם עדכונים באשר לראל ולי קרול (אותו שליח? אותה ישות חיצונית? האם מדובר רק בסליל DNA כפול אחד או ב 12? ועוד). בברכת "היי הבאים בשמיים"

deathcaster

New member
בוא נחזיר את הדיון למציאות

1. דיון זה מקומו לא בפורום חדשות המדע, אלא או בקומונה שגידי הציע אם משחקים ב"נדמה לי", או אם רוצים לעסוק בו ברצינות... אז בפורום אתאיזם. 2. למילה "אלוהים יש כמה סברות לפירוש שלה, אף אחד מהם הוא לא הפירוש שקראת בספר הזה. הנה הפירושים: א. בעבר (ועד היום בשפות כמו צרפתית) נהוג לפנות למישהו מכובד או סתם בנימוס לאדם יחיד בלשון רבים, קל וחומר שכאשר אנשים מאמינים פונים או מדברים לאל, יפנו אליו בלשון רבים = אלוהים. ב. שריד לשוני לתקופה שבהּ האמינו בריבוי אלים‏‏[.. ג. ביהדות מקובל לראות במילה "אלוהים" - בכינוי שכולל את כל הכוחות כולם. ד. המילה "אלוהים" היא צורת הרבים של "אל" שהוא וריאציה של "אל-עליון" שהוא היה אל (ככל הנראה) בתרבות המונותיאיסטית של העיר שלם (כיום כנראה ירושלים). 3. תכנון תבוני אינו הבנה, הוא אמונה טהורה לכל דבר.

deathcaster

New member
אגב

לו היית אתה בעצמך חושב ש"ראליזם" זה מדע ולא דת.... לא היית מפיץ את זה בצורה מיסיונרית במגוון פורומים.

למעלה