האם המוצר הבא יתאים לEBAY?

menigimmix

New member
האם המוצר הבא יתאים לEBAY?

שלום חברים, פעם ראשונה בפורום הזה. מקווה לפגוש כאן רק אנשים טובים ומפרגנים .. יש לי מושג וחצי בשיווק ופרסום אך אין לי מושג כרגע בEBAY האם מכירה של בגדים במידות גדולות לגברים היא רעיון רלבנטי לEBAY? האם אפשר לקבל כ. אשראי מלקוחות שרוצים לקנות מוצרים או שהכל מתבצע דרך PAYPAL בלבד?? תודה מראש על תשובות ..

ווטרס

New member
שלום מני,

החיפוש באיביי נעשה לפי שם של מוצר מסויים (מותג\פירמה) והמפרט שלו. למשל, HP Laptop 300GB 4GHZ וכו'. מילת החיפוש הראשונה והחשובה ביותר היא HP, כי %90 מהאנשים לא יחפשו 'לאפטופ' אלא לאפטופ של חברה מסויימת. כנ"ל לגבי ביגוד. אם יש לך מוצר שיש לו שם ידוע בעולם, כגון ורסאצ'ה, גו'צי, פומה, נייק, וכו' סביר להניח שילך לך לא רע, משום שתהיה לאנשים את האפשרות למצוא\לחפש את המוצרים שלך. (מקווה שעניתי על השאלה שלך) בקשר לכרטיסי אשראי - ניתן לקבל, אך הרוב באיביי מעדיפים לשלם ב PAYPAL. בהצלחה!

menigimmix

New member
תודה על התשובה ו...

קסמים MAGIC TRICKS זה משהו שגם כן רץ?? האם יש אפשרות לדעת מהן כמויות החיפוש לכל מילה או מוצר?

ווטרס

New member
דווקא כן.

קסמים ואביזרים לקוסמות אכן נמכרים באיביי. אני לא יודע מהו היקף המכירות בקטגוריה הזאת. אני מציע שתכתוב כמה מילות חיפוש באיביי ותנסה. לאיביי גם יש שירות שנותן סטטיסטיקות לגבי כל מוצר\מילת חיפוש, אבל השירות הזה עולה כסף.

למעלה