האם המיוחדת

האם המיוחדת

האם חשבתם פעם כיצד נבחרות אמהות לילדים נכים? משום מה אני מדמיינת את אלוקים מרחף מעל השמיים\הוא משקיף ומצווה על מלאכיו לרשום בספר ענק, גולד רות - בן המלאך השומר: גבריאל ברגר לאה - בת, המלאך השמור: מיכאל ולבסוף הוא מוסר שם למלאך ומחייך " לה תן ילד נכה" המלאך מסתקרן "מדוע דווקא לה אלוקים? היא כל כך מאושרת." "אדרבה" מחייך אלוקים. "וכי יכולתי לתת ילד נכה לאישה שאיננה יודעת לצחוק? הרי זו אכזריות" היש לה סבלנות? שואל המלאך. "איני רוצה שתהיה סבלנית מדי, אחרת תטבע בים של רחמים עצמיים וייאוש, לאחר שהזעזוע והתרעומת יעברו, היא תסתדר התבוננתי בה היום, יש לה תחושה של עצמיות ועצמאות הנדירות כל כך ודרושות כל כך לאם. עליך להבין, הילד שאתן לה יהיה בעל עולם משלו, עליה לגרום שיהיה בתוך עולמה, וזה לא יהיה קל. האישה הזו מושלמת יש בה מידת האנוכיות הנכונה". המלאך משתהה "אנוכיות? האם זו מעלה!. אלוקים מהנהן בראשו, "אם היא לא תוכל להתנתק מדי פעם בפעם מן הילד, היא לא תחזיק מעמד. כן, הנה האישה שאברכיה בילד לא מושלם. היא עדיין אינה תופסת זאת, אבל היא ראויה לקנאה. היא לעולם לא תראה הגיית מילה כמשהו מובן מאליו. היא לעולם לא תחשוב שצעד הוא דבר רגיל. כשילדה יאמר "אימא" בפעם הראשונה היא תהיה עדה לנס והיא תדע זאת. כשהיא תתאר עץ או שקיעת שמש לילדה העיוור, היא תראה אותם כפי שמעט מאוד אנשים רואים את מעשי ידיי. אני ארשה לה לראות בבהירות דברים שאני רואה: אכזריות, דעות קדומות - וארשה לה להתעלות מעליהם. היא לעולם לא תהיה לבדה, אני אהיה לצידה בכל רגע של כל יום בחייה, מפני שהיא עושה את מלאכתי ממש כאילו הייתה עומדת כאן לצידי". "ומה בדבר המלאך השומר עליה!" שאל המלאך וקולמוסו קופא באויר. אלוקים חייך "די לה בראי" לכל האימהות המיוחדות שאני מכירה אוהבת אתכם מאוד

asher40

New member
לסיגל....

אני נמצא פה בפעם השלישית נדמה לי..... ואת פשוט נגעת לליבי ,אמרת מילים כל כך אמיתיות ,לדעתי הם בעצמם "מלאכים" ,כל כך טהורים ,שלא הרעו ולא הזיקו ומן הסתם גם לא יזיקו לאף יצור אנוש. יש לי אח עם פיגור עמוק ,מזה הרבה מאוד שנים ובחודשים האחרונים ,כתוצאה מאירוע לא טוב שקרה לאחי הייתי חייב להצמד אליו במקום פעם בשבוע ,כל יום ולפעמים פעמים ביום. תמיד הרגשתי קרבה אליו אבל כשהתקרבתי אליו בתקופה האחרונה גיליתי אדם מדהים! ,שופע אהבה ,ביישן כמו שלא ידעתי איי פעם ,אפילו גיליתי שלמרות המגבלה המנטלית הוא יכול לפעמים להפתיע אותי בדברים לא צפויים ,כמו פתאום משום מקום ,הוא ליטף אותי. חיכיתי לזה 40 שנה .הטעות הייתה שלא הייתי כה קרוב אליו כמו שרצה בסתרי ליבו כנראה.כשהוא ליטף אותי ,אני פשוט פרצתי בבכי ,דבר שלא עשיתי הרבה שנים ובטח לא ליד אחי. תמיד אמרתי לאישתי ,"איך הייתי רוצה אח רגיל...." ,אבל ת'אמת? לא הייתי מחליף אותו בשום אח ,חכם ככל שיהיה. ואת....מישהי משום מקום ,גרמת לי לשבת ו....לבכות ממש ,כנראה הייתי צריך את מילותייך. תודה ,אשר.

Tal 100

New member
פגעת בול...

סיגל, אף פעם לא חשבתי שהודעה בפורום תגרום לי לבכות, ועוד במשרד... לכל דבר יש פעם ראשונה. מדהים כמה שזה נכון, מדויק וכתוב בכשרון וברגישות! אין מילים, טל

תודה לכל המפרגנים

אבל הקטע שרשמתי לא נכתב על ידי, אלא זה פשוט משהו שחשבתי שמתאים לפורום שלנו ולכן שמתי אותו. כל הפירגון שמור למי שכתב את הקטע המקסים הזה וזה לא אני
סיגל

למעלה