האם המים שבושל בהם ארטישוק או אויד במסננת, טובים להוספה למרק?
כ כנרת יפה שלי New member 20/1/07 #1 האם המים שבושל בהם ארטישוק../images/Emo3.gif או אויד במסננת, טובים להוספה למרק?
א אלפקה פקה New member 21/1/07 #2 בוודאי. הם מכילים את הויטמינים והמינרלים שמסיסים במים, ומצוין להשתמש בהם במקום לזרוק.
א אלפקה פקה New member 21/1/07 #3 זה כמובן מתייחס למי בישול באידוי, המים שבאים במגע עם הארטישוק מתאדים לאוויר (ובלאו הכי אין איבוד של ויטמינים או מינרלים בצורה זו).
זה כמובן מתייחס למי בישול באידוי, המים שבאים במגע עם הארטישוק מתאדים לאוויר (ובלאו הכי אין איבוד של ויטמינים או מינרלים בצורה זו).