האם המעונות בחיפה ממוזגות בקיץ? ואני מבין

Krispy Kreme

New member
האם המעונות בחיפה ממוזגות בקיץ? ואני מבין

שיש חדר מחשבים, האם ניתן בכל זאת שיהיה לי בחדר מחשב עם אינטרנט והכל? הכוונה כמובן למעונות שבהם רק אחד בחדר. תודה רבה ושבוע מצוין!

stkachov

New member
תשובה

המעונות אינם ממוזגים. אבל זה הר, ויש רוח נעימה, ובתוספת מאוורר אפשר להסתדר. באשר למחשב.. בוודאי. אתה מתחבר חיצונית מול בזק/הוט וספק אינטרנט שאתה בוחר. יש להם מבצעים לסטודנטים. אם אתה ביחסים טובים עם השותפים אז אפשר גם לקנות ראווטר, ואז לכולם יהיה אינטרנט וכולם יתחלקו בתשלום. אנחנו למשל ארבעה ח'ברה, אז יוצא לנו משהו כמו 20 שקל לחודש לכל אחד. מאוד משתלם. אני בכלל מאוד ממליץ על מחשב בחדר. חדרי המחשבים מסיבה לא מובנת נפתחים רק בשעה חמש אחר הצהריים, כך שלמעשה רוב היום אתה בלי נגישות למחשב. ישנו חדר מחשבים בפדרמן(המעונות הישנים) שנפתח ב 11, אבל הוא קצת ישן, ולא כל כך נעים לעבוד שם.

Krispy Kreme

New member
אין בכלל מעונות ממוזגים??

אם כך זה ממש לא משתלם. גם ככה המחירים בחיפה לא גבוהים והמעונות לא יותר זולים. מיזוג זה תנאי בסיס, כך שעניין המחשבים כבר לא משנה. בקיצור- נייט מעונות :) תודה רבה!

stkachov

New member
לשיקולך

"מיזוג זה תנאי בסיסי"... נראה לי אתה קצת מגזים. אני אישית לא מכיר הרבה דירות בשכירות שיש בהן מזגן.

Krispy Kreme

New member
אני לא מכיר כאלו בלי בגלל שאני לא מגיע אליהן

;) אני סתם צוחק כמובן אבל זה בהחלט "תנאי ברזל" אצלי.

stkachov

New member
כאמור

לכל אחד יש תנאי ברזל אחרים
שיהיה בהצלחה. מה אתה מתכוון ללמוד?

מסכימה

ואני לא ידועה כספרטנית במיוחד. במעונות לרוב הרוח (-/+ מאוורר) מספיקה. החימום בחורף הוא עניין יותר קריטי, ויש רדיאטורים בכל חדר לצורך כך. בדירה שאני שוכרת, אגב, יש מזגן אבל רק בסלון (החדר שאני נמצאת בו הכי פחות..) אבל לרוב ממש נעים פה. קשה למצוא דירות עם מיזוג מרכזי.

למעלה