האם המתרחש במזל עקרב עכשיו

toros

New member
האם המתרחש במזל עקרב עכשיו

משפיע קשות גם על מזל שור הקוטבי לו? כיצד? ובכלל, מה קורה עם מזל שור יאיר? נורא ואיום לאחרונה. אפילו יופיטר במזל תאומים באופק שלי לא עוזר. אני יודעת שמרקורי בנסיגה קטלנית עכשיו (מה זה יודעת!!), אבל מתי יופיטר חוזר להייטיב ומה ההבדל בין ההשפעה שלו על מזל תאומים ובין השפעתו על מזל אופק תאומים? מצפה מאד לתשובותיך. תודה תודה.

מה קורה לשור ?

ראשית, כמו שכבר ניחשת, מה שקורה ממול במזל עקרב משפיע עליו קשות. ככה זה באסטרולוגיה, וזה אומר - קשיים, עיכובים, תקשורת לקויה, ותחושה שהעולם כולו נגדנו. אולם האשם לא רק בזה : שבתאי,אחרי גיחה חביבה לתאומים, חוזר להכביד שוב על השוורים בארבעת החדשים הקרובים, אבל זו הפעם האחרונה. זהו. אחרי הגיחה הזו, הוא יחזור לשור רק בעוד קצת פחות משלושים שנה, ותוכלו סוף סוף לנשום לרווחה.. והמעבר שלו על אופק תאומים, יביא רצינות - וסוף סוף מעשיות - גם לתאומים. עד אז הוא יושב להם על בית 12, וכל הדברים שאמורים לקרות נדחים, ומתבטאים בהרבה מאוד לחץ פנימי. לא קל, אבל כמו שכבר אמרתי כאן פעם או פעמיים.. סבלנות.

toros

New member
יאיר, הבהרה לגבי שבתאי

מתי הוא עובר על אופק תאומים? והאם הוא יושב בבית 12 של תאומים עוד 4 חודשים, כל זמן שהוא שוהה בשור? לא בטוח שהבנתי נכון את כל מה שכתבת. מה זה אומר שהוא עובר על אופק תאומים? לא רק שאני שור, גם האופק שלי בתאומים, ויש לי תחושה מוזרה בבטן...:)

אין סיבה להכנס ללחץ

יש לך אופק בתאומים אני זוכר (רק לא זוכר איפה..) וזה אומר שיקח לו עוד לפחות שנה שנתיים עד שהוא יעלה על האופק שלך בתאומים, ואז זה אומר שהוא עזב את בית 12 שלך. עד אז יש הרבה לחצים, וכשהוא יעבור על האופק - בבת אחת יגיע תהליך של בגרות מסויימת, של כניסה יותר נעימה למסגרות, הבנות תובנות ואפילו בגרות.. אז סבלנות, ועד אז - עזבי את הלחצים. זה קורה לכל אחד מתי שהוא לפחות 2 פעמיים בחיים, ששבתאי עובר מבית 12 לבית 1.. זה מראה שאנחנו מתבגרים..

toros

New member
תודה יאיר, רק שהכל ביחד

בתקופה הזאת (כולל הנסיגה של מרקיורי בעקרב) עושה את החיים קשים מאד. ברור שנתבגר מזה (וטיפש מי שלא), כל זאת בתנאי שנישאר בחיים עד אז... לי לפחות יש הרגשה שהקרקע בוערת והכל מתרחש בעת ובעונה אחת. אבל איך אומרים: כל מה שלא הורג אותך, מחשל אותך.

למעלה