האם הנהלת חשבונות וכל תחומי

nati1818

New member
האם הנהלת חשבונות וכל תחומי

הלימוד במקצוע זה הם מבוקשים בקנדה? ואם כן אז עדה כמה הם מבוקשים שם? ומה רמת השכר בקנדה למנהל חשבונות? והאם אצטרך לעבור בקנדה מבחני הסמכה \ רישוי כלשהם או משהו בסגנון על מקצוע זה? ואם כן אז איזה מבחנים עוברים בדיוק ומה התהליך וכו' אם אתם יודעים תודה רבה רבה לעונים

nati1818

New member
אז אם יש לי את התעודה של הקורס שעברתי

להנהלת חשבונות זה יספיק להם או שאצטרך לעבור מבחנים או ללמוד בקולג' או לעבור קורס או משהו כשאגיע לשם?

nati1818

New member
והאם עם מקצוע כזה הקהילה במניטובה

תקבל את הבקשה שלי או שהם ידחו אותה? האם לפי דעתך בחוק החדש שיצא המקצוע הזה יכלל ברשימת המקצועות המבוקשים?

המקצוע של מהלי ספרים ומבקרי חשבונות

הוא מקצוע במחסור במניטובה וכניראה יהיה ברשימה. המקצוע הזה בוודאי לא יהיה הסיבה לדחייה של בקשת הגירה בקהילה.

nati1818

New member
ואני אצטרך לעבור שם מבחנים או ללמוד

באוניברסיטה תואר או משהו או שאוכל להתחיל לעבוד שם ישר?

תצטרך לעבור קורס כדי למוד את החקיקה

הספציפית לגבי מיסים בפרובינציה שבה תעבוד. בכל מקום החוקים שונים, תצטרך גם ללמוד דרך שונה לסיווג של הכנסות והוצאות, יש גם חקיקה שונה לגמרי מישאל לגבי הוצאות מוכרות בניכוי. איך תוכל לעבוד ישר בלי להכיר מושגים מקומיים?

nati1818

New member
וכמה זמן \ שעות הקורס הזה?

והאם יש מבחן בסופו? והתעודה של הקורס במכללה שאני יעשה תספיק להם הם לא ירצו תואר ראשון במנהל עסקים או משהו בסגנון? תודה על התשובות.

nati1818

New member
אוקיי ושאלה אחרונה

הבנתי שהקורס הוא 4 חודשים אבל יהיה מבחן בסופו?

nati1818

New member
ומה אתה אומר מבחינת השפה

יהיה לי קשה לעבור את הקורס ובמיוחד לעבור את המבחן עצמו?

ברוך 28

New member
תגיד לי משהו...

מאיפה המושבניק או כל אחד אחר יכול לדעת האם יהיה לך קל או קשה? האם מכירים אותך או את היכולות שלך? איך מישהו יכול לענות על השאלה הזו? נראה לי שאתה מכיר את עצמך יותר טוב מכל אחד אחר פה לא??? אז מה השאלה הזו.

nati1818

New member
לא ניסחתי טוב את השאלה צודק

התכוונתי בכלליות איך זה לרוב האנשים שעוברים את התהליך הזה האם הקטע של השפה מקשה עליהם את הלימודים או שבדרך כלל הרוב מסתדרים עם זה

למעלה