האם הנהלת תפוז מודעת...

האם הנהלת תפוז מודעת...

למה שמתרחש בפורום הנזקקים של חרוז ? להלן מספר שאלות המחייבות תשובה לגבי מה שמתרחש בפורום הזה. לידיעת ההנהלה: חרוז מוחק באופן שיטתי כמחצית מההודעות המתפרסמות בפורום שלו אתמול,הוא מחק הודעות וחסם אישה-40 שהיתה קורבן להונאה של חרוז רק לפני כיודשיים. ושאלות-לחרוז: מי מפקח כאן על התרומות? אתה? מה הערך שאתה נותן לתרומה של תחתונים משומשים? שקל ? מי יבטיח,שחלק מהתרומות לא ישתלשלו לכיסך? מי עשה אותך פסיכולוג בגרוש ? האם אתה אתה מודע ``שהיעוץ`` שלך לנשים במצוקה זו עבירה פלילית,לא רק שלך,אלא של תפוז ? אל תמחוק את ההודעה יש העתק. פשוט,ענה אחת לאחת מעל דפי הפורום. מרק.

תוספת-להבהרת העינין,נטע

גם אותי חרוז הונה - וידויו קוקי בשמלת השבת חרוז התחזה בשם אחר והתחיל איתי להחמיא לי במשך כמה חודשים הרגשתי שאני מתאהבת בו ואני אלמנה בודדה הייתי זקוקה לאהבה התחלתי לפתח רגשות לרמאי בסוף עליתי עליו שזה חרוז אך הוא לא הניח לי חרוז היה אובססיבי כל הזמן בצט הציק לי לא מספיק הונה אותי גם בא בתלונות למה גיליתי לחברות שלי את מה שעשה לי עד היום הוא לא מפסיק להטריד אותי אל תפנה אלי מזמן אני לא רואה אותך ממטר חלאות טרפות וגיבנים מנוטרדם זקנים מקומטים עם שריטה בראש זה לא הסגנון של הגברים שלי אני אשה נאה חכמה ולא משקרת ומגיע לי גבר כמוני כמו החבר שלי עכשיו אם לא תעזוב אותי אני שולחת לך אותו הוא יטפל בך אתה חולה אני לא הפסיכולוגית שלך כתבתי להזהיר בנות כי שמעתי עליך סיפורי זוועות וסטיות שאתה עושה לנשים תעזוב אותי בשקט כבר מבין ?

למעלה