האם הנקסוס 1 מומלץ עלידי הפורום?

billc

New member
האם הנקסוס 1 מומלץ עלידי הפורום?

יש לי כיום את האייפון 3G (כבר שנה וחצי) הWIFI לא עובד לי כבר הרבה זמן, אבל אני מסתדר עם ה3G אני מתלבט אם לחכות לגירסה החדשה של האייפון או ללכת על נקסוס 1 גם ראיתי שHTC עומדים להוציא HTC Desire שלעין בילתי מזויינת נראה נקסוס 1 מה אתם ממליצים?

BogN

New member
אני הייתי מחכה

יש כל כך הרבה מכשירים מדהימים היום. ועוד כמה באופק שפשוט ענקיים. הנקסוס 1 נחמד ביותר, אבל כפי שאמרת ה-Desire יותר טוב ממנו. מה גם שמוטורולה נכנסים חזק מאוד, ויש להם כבר כמה מכשירים יפים, וכן גם סוני אריקסון, ועוד חברות רבות ואחרות. השוק משתולל עכשיו לכן הייתי מחכה איזו חצי שנה נותן לשוק להירגע, לביקורות להגיע ואז להחליט. אבל לא הייתי שם את כספי כרגע על הנקסוס 1, לא בגלל שהוא לא טוב, אלא בגלל שיוצאים הרבה יותר טובים ממנו.

billc

New member
ראיתי השוואה בין הנקסוס1 לDesire

ואנשים מתלהבים מתוכנת המעטפת אבל HTC חסכו פה ושם למשל אין NOISE CANCELLATION וכמו שכתבתי, אם האנדרויד מתעדכן , צריך לחכות שHTC יעדכנו את ה Desire להבדיל מנקסוס1 שהעדכון הוא מידי

billc

New member
אומרים מה שטוב בנקסוס 1

זה שאפשר לעשות כל הזמן עדכונים לאנדרויד לעומת טלפונים אחרים שיש להם אנדרויד אבל תוכנת מעטפת, אנשים תלוים באותו חברה שמיצרת את הטלפון (HTC, מוטורלה, וכו") אני יודע שנקסוס1 מיוצר עלידי HTC, אבל כאן זה נגמר העדכונים יגיעו ישירות מגוגל

nikita5s1

New member
אם תחכה - אין לזה סוף. תמיד יש משהו יותר טוב

אני החלטתי ללכת על הנקסוס ברגע ששמעתי שאפשר להפעיל בו מולטיטאץ' ועברית לא רק בגלל הגישה של גוגל של מערכת פתוחה אלא בראש ובראשונה בגלל העדכונים החינמיים שלהם. הם יודעים לשמור על קהל הלקוחות ועל השם לא באמצעות סחיטת כספים על עדכונים ומוצרים אלא על ידי זה שהם דואגים שהצרכנים מרוצים מהמוצר. הרי בסופו של דבר הרווח שלהם הוא מפרסומות כשאנחנו משתמשים במוצרים שלהם ולא בתשלום שלנו עבורם. הם רוצים שתמשיך להשתמש בתוכנות ובמוצרים באמצעות המכשיר ובגלל זה דואגים לתקן באגים ולשפר אפליקציות וכמובן לתת עדכונים חינם. זו הגדולה של הטלפון הזה. חומרה יותר טובה תמיד תהיה.. אבל תהיה בטוח שתמיד תהיה לך התוכנה הכי טובה כי תקבל עדכונים.

billc

New member
אמרו שהספיקר שלהם ממש גרוע

אתה יכול לאשר את זה?

למעלה