האם הסאגה של כביש מכבית נמשכת?

Roobie

New member
סליחה, נשלח לפני הזמן

בכל מקרה - בסוף בחרו בחלופה הצפונית שכתוב שם שהוחלט לוותר עליה, נכון?

זה כל הקטע...

השאלה אם הכביש נפתח במלואו או שעדיין החורבות בגת רימון מונעות חיבורו.?

zvir1

New member
לא רלוונטי

חברים. בנו מעקף כדי להוריד את הלחץ של בעלי הבתים בגן רימון. המעקף יפתח ותראו שאחרי כמה חודשים פתאום כולם ירדו מהעץ.

לא הבנתי הכביש פעיל במלואו?

מה הכוונה להוריד הלחץ מבעלי הבתים? הרי הכביש אמור היה לעבור היכן שהם מתגוררים? גם עושים בכביש השומם שנבנה עד למקום הסכסוך ושהושקעו בו מאות מיליונים מזבלה ציבורית ומרוצי מכוניות לא חוקיום ע"פ כתבה משנת 2006 שאני כרגע לא מוצא אותה.

לא הבנתי הכביש פעיל במלואו?

מה הכוונה להוריד הלחץ מבעלי הבתים?הרי הכביש אמור היה לעבור היכן שהם מתגוררים?גם עושים בכביש השומם שנבנה עד למקום הסכסוך ושהושקעו בו מאות מיליונים מזבלה ציבורית ומרוצי מכוניות לא חוקיום ע"פ כתבה משנת 2006 שאני כרגע לא מוצא אותה.

zvir1

New member
הסבר

הכביש מתוכנן להפתח באוקטובר. המעקף הוא מצפון לבתים המטים מנפול של גת רימון.

zvir1

New member
עדכון מצב כביש מכבית 150307

העום עברתי ברח זרובבל, היכן שנבנה "מעקף הסחטנים" בגת רימון המעקף מוכן לפתיחת הכביש. להערכתי הוא יפתח בימים הקרובים ויאפשר חיבור בין כביש 6 לכביש 4 למעט המנהרה ליד בר אילן שתפתח תוך חודשיים שלושה להערכתי.

zvir1

New member
גם הצומת המרומזר יפתח

הצומת בדרך זרובבל יאפשר פניה בטוחה למכבית הן מפ"ת והן לבאים מקרית אונו וכמובן כביש 6 אני מתאר לעצמי שברגע שהכביש יפתח , תושבי ששת הבתים בגת רימון ירדו מתביעותיהם (לפי העתונות מיליון וחצי דולר למשפחה פלוס דירה חדשה) ויאפשרו להשלים את המחלף.

למעלה