האם הסיפור שלי דורש טיפול???ביטול??

irismn

New member
האם הסיפור שלי דורש טיפול???ביטול??

היי אני ובן זוגי החלטנו להתחתן לפניי 3 חודשים (אני בת 29 והוא בן 33) הוא לא כל כך שלם אם החתונה הזאת כל פעם שצריך לעשות משהו שקשור לחתונה הוא מקבל רגליים קרות בזמן האחרון זה נהיה ממש חולני הוא נורא מבולבל ונראה לי גם חושש הוא פוחד שמה הוא הולך לבית כלא דיברנו כמה פעמים על לבטל הכל אבל כל פעם שאני מראה אסרטיביות והחלטיות לגביי הביטול אז הוא חוזר בו ולא רוצה שאבטל. אציין כי החתונה אמורה להתקיים עוד חודש בדיוק. אני מבחינתי מרגישה כבר כמו יו יו אבל לא מוותרת בקלות כי אני מרגישה וחושבת שבסך הכל יש פוטנציאל לקשר שלנו הוא מכיל הרבה אמון וערכים טובים, משהו שקשה למצוא היום. בכל מקרה אני תוהה ומרגישה לפעמים ש "החתונה הזאת" אם היא תתקיים היא תהיה לא בלב שלם וזה מתסכל אותי כי אני בחורה ששלמה אם מה שיש לה בחיים מבחינה אישית ואני לא רוצה להרגיש כאילו הוא מתחתן איתי בחסד מאידך הוא אומר שהוא כן אוהב אותי והוא אפילו לא מסוגל לעזוב ולא רוצה לאבד אותי אז אחריי שקראתם את סיפורי בכמה מילים ודגש על "כמה מילים" כי זה הרבה יותר מזה. אז אני שואלת אתכם מה לעשות ??? 1. לחכות ולהתאזר בסבלנות 2. לבטל 3. לאשפז את הבחור (לגביי סעיף 3 זה בצחוק) תודה רבה ומקווה שיהיה טוב לכולם ושכולנו נהיה מאושרים!

אם אינך מתחתנת בלב שלם אני ממליצה

לך לא להתחתן. לא בגלל ההיסוס שלו אלא בגלל זה שלך. את צודקת שחתונה זה לא משהו שעוברים כדי "לעשות טובה" ולהיות כבר אחרי, זאת התחייבות גדולה שצריך שיהיה מאחוריה רצון גדול, אהבה גדולה, שביעות רצון ובהירות ללא ספקות. ביטול התחונה אינו קשור לאופי הקשר שלכם שיכול להמשיך להיות כפי שהוא כיום , יתכן שאינכם בשלים לזה מספיק וההחלטה נבעה משיקולים כמו "אנחנו יוצאים הרבה זמן..." אנחנו לא נהיים יותר צעירים..." ואולי גם מסרים מהמשפחה שכבר הגיע הזמן... זה אינו בסיס מספק לנישואין ולא סתם שניכם מרגישים רגשות מעורבים בקשר לעניין. שימו פס על כולם ותעשו יחד את ההחלטה שהכי נוחה לכם הכי אמיתית וחכמה ללא חשש משיפוטיות וביקורת (שתהיה לרוב...) בהצלחה!

למעלה