האם הספינה כבר הפליגה

darklighter

New member
האם הספינה כבר הפליגה../images/Emo35.gif../images/Emo190.gif

הוילונות כבר נסגרו? או במילים פחות מטאפוריות לאיתנים שביניכם: האם מאוחר מדי כבר כדי לעשות עצומה בתפוז להחזרת תשוקות? הרי הוט הביאו את "בית חולים כללי" (שאני לא מתלהבת מזה) ו"קרוב רחוק" (סדרה אוסטרלית- שזה זול להם וגם אפילו בתקופה הטובה שלה היא לא הייתה כל כך מעניינת) וגם הם מביאים את אמריקן איידול [
] שזה מאוד יקר להם אז לא ישאר להם כסף ל"תשוקות" שבאה מהNBC וזה ערוץ יקר... ועד עכשיו כל מה שעשינו ב-7 חודשים אחרונים לא עזר, כולל פניות במייל, בפורום HOT, בצ'אט שלהם, וגם לערוצים אחרים.... אני ממש ממש מאבדת תקווה, בעיקר שאני רואה שגם הפורום לא פעיל...
מה דעתכם? יש טעם לנסות בכלל כזה מאוחר? או שעדיף לי להתמקד בלשמור על STAR WORLD וBBC PRIME?

darklighter

New member
ריבוי התשובות די ענה לי על השאלה

ובכל מקרה יש לי צרות יותר גדולות עכשיו

O r L y 9 3

New member
להמשיך להילחם!!!../images/Emo107.gif

יש טעם לנסות, אחרי הכל איך אפשר לוותר על הסדרה המדהימה הזאת????????

אושרי 26

New member
כבר שלחתי כל כך הרבה הודעות בפורום

הרישמי של הוט כל הזמן עונים לי - לא, תשוקות לא תחזור! אני לא מפסיק וגם אתם פשוט תמלאו את כל הפורום הזוועתי שלהם בהודעות של : מתי חוזרת תשוקות ?????????????????????????????????? להפציץ את הפורום !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

darklighter

New member
גם אני עשיתי ככה אבל זה לא../images/Emo190.gif

מזיז להם שזה אותם אנשים כל הזמן צריך התאגדות של הרבה אנשים... והם היו די נחושים בדעתם להביא סדרות אחרות שיותר משתלמות להם כלכלית... אם כבר נעשה עצומה אולי נעשה כדי להחזיר את זה למסך בכלליות ולא רק להוט, כלומר נפנה את העצומה לכל ערוץ/זכיין/הוט/יס אפשרי....

darklighter

New member
זה שמועה שביטלו שם זה עוד לא סופי

האמת שזה לא יפתיע אותי כ"כ לצערי...עם כל הקיצוצים בתקציב וחילופי שחקנים והעלילה מדרדרת וממוחזרת רוב הזמן... בכל מקרה גם אם מבטלים בארה"ב עדיין יש לנו 4-5 שנים טובות ברובן שלא שודרו... הנקודה החיובית היא שאם הסדרה סופית מבוטלת אז המחיר שלה ירד בהרבה...

darklighter

New member
טוב הבנתי שזה סופי../images/Emo190.gif

ביוני נגמר גם בארה"ב
עכשיו אני עוד יותר רוצה שיחזור בארץ כי יהיה קשה בלי תשוקות בכלל... ובכל זאת הפסדנו 4-5 שנים טובות ברובן שראיתי רק מספוילרים וסרטונים...

למעלה