האם הסרבנות מדברת אליי?

ניר נגר

New member
האם הסרבנות מדברת אליי?

חיברתי סקר חדש בנושא הסרבנות, ואל תגידו שלא שמעתם על המושג :) נתראה בקלפי

yonien

New member
סקר לא מנוסח כראוי

האם הסרבנות מדברת אליך זו שאלה שלפחות אופציה אחת לענות עליה זה(במקרה שלי לפחות) "אני לא אסרב,אבל אני מבין מה עומד מאחורי התופעה" ואוזלת היד המוחלטת של הממשלה בכל מה שקורה במדינה,הפאסיביות והחישוקים הפוליטיים ששולטים פה בכל מהלך והקומבינות המושחתות של נבחרי הציבור מובילים אותי לחוסר אמון באנשים ששולחים אותי למות במקומות שבסופו של דבר לא נהיה בהם-ראה "הרוגים מיותרים ב 20 שנה בלבנון". כל הקשקושים האלה של "צווי קריאה חריגים" בשביל מחסומים,מה קרה! מלמחמה? מזלזלים בנו,בחיילים בפרט ובכל העם ככלל.

ניר נגר

New member
היי יוני, קל לדבר ...אני פשוט לא

חושב שהמדינאים נהנים משהיותינו שם, השהייה שלנו בשטחים נובעת מהפיגועים ותו לו! הרי חווינו כמה וכמה פעמים נסיגות מערים פלסטינאייות והסרת כתרים וסגרים...מה קיבלנו? פיגועים! שיא השיאים להזכירך היה בחומת מגן (השתתפתי במבצע הזה) מיד לאחר הפיגוע במלון פארק בנתניה (31 הרוגים) כבשנו שוב פעם את כל הערים הפלסטינאיות, ולמה עשינו את זה? מישהו רוצה לשלוט על עם אחר? רק בגללםםםם ובגלל השינאה שלהם אלינו ורצונם להרוג יהודים ולא משנה אם מדובר בגברים, נשים או ילדים. אני סומך על צה"ל, על השב"כ ועל זרועות הביטחון...רק השבוע התפרסם דוח של השב"כ לשנת 2003 שבו הוא מצהיר שהייתה ירידה דרמאטית בהרוגים? וחמה? בגלל הקמת הגדר בגלל שחזרנו למרכזי הערים והוצאנו משם מודיעין מסכל.

TJSBZ

New member
אני ממש מופתעת

מכך שסעיף 5 לא זכה כאן לתמיכה גורפת.

binon

New member
יש לי בעייה עם הסעיף החמישי

קודם צריך להשליך אותם לכלא ורק אחר כך לירות בהם.

למעלה