סרגל האייקונים, וההגדרות נעלמו לי.
אבי בן 1231 Well-known member 6/10/20 #2 נכתב ע"י פנינה10כחולה: סרגל האייקונים, וההגדרות נעלמו לי. לחץ כדי להרחיב... אל תדאגי חמודה עוד מעט כנראה כל האתר הזה ייעלם גם כן.
נכתב ע"י פנינה10כחולה: סרגל האייקונים, וההגדרות נעלמו לי. לחץ כדי להרחיב... אל תדאגי חמודה עוד מעט כנראה כל האתר הזה ייעלם גם כן.
Admin Administrator מנהל 6/10/20 #3 נכתב ע"י פנינה10כחולה: סרגל האייקונים, וההגדרות נעלמו לי. לחץ כדי להרחיב... בסלולר יש ללחוץ על שלוש הנקודות להצגת האייקונים וההגדרות:
נכתב ע"י פנינה10כחולה: סרגל האייקונים, וההגדרות נעלמו לי. לחץ כדי להרחיב... בסלולר יש ללחוץ על שלוש הנקודות להצגת האייקונים וההגדרות:
שמלת תחרה1 Well-known member 6/10/20 #5 נכתב ע"י Admin: בסלולר יש ללחוץ על שלוש הנקודות להצגת האייקונים וההגדרות: צפה בקובץ המצורף 4788 לחץ כדי להרחיב... רב תודות
נכתב ע"י Admin: בסלולר יש ללחוץ על שלוש הנקודות להצגת האייקונים וההגדרות: צפה בקובץ המצורף 4788 לחץ כדי להרחיב... רב תודות
משתפרת1 Well-known member 6/10/20 #4 אתם שמים לב שיש תגובה לתלונות? יפה! גם במחשב שלוש הנקודות שבסרגל פותחות עוד אפשרויות.
שמלת תחרה1 Well-known member 6/10/20 #6 נכתב ע"י משתפרת1: אתם שמים לב שיש תגובה לתלונות? יפה! גם במחשב שלוש הנקודות שבסרגל פותחות עוד אפשרויות. לחץ כדי להרחיב... באמת יפה מצד תפוז המגיב לנו, ומנסה לפתור בעיות.
נכתב ע"י משתפרת1: אתם שמים לב שיש תגובה לתלונות? יפה! גם במחשב שלוש הנקודות שבסרגל פותחות עוד אפשרויות. לחץ כדי להרחיב... באמת יפה מצד תפוז המגיב לנו, ומנסה לפתור בעיות.
אבי בן 1231 Well-known member 7/10/20 #7 נכתב ע"י שמלת תחרה1: רב תודות לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י משתפרת1: אתם שמים לב שיש תגובה לתלונות? יפה! גם במחשב שלוש הנקודות שבסרגל פותחות עוד אפשרויות. לחץ כדי להרחיב... אבל 3 הנקודות לא מחזירות את סוג הגופן ולא את צבע הגופן.
נכתב ע"י שמלת תחרה1: רב תודות לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י משתפרת1: אתם שמים לב שיש תגובה לתלונות? יפה! גם במחשב שלוש הנקודות שבסרגל פותחות עוד אפשרויות. לחץ כדי להרחיב... אבל 3 הנקודות לא מחזירות את סוג הגופן ולא את צבע הגופן.
דיברגנט חדש Well-known member 7/10/20 #8 נכתב ע"י אבי בן 1231: אבל 3 הנקודות לא מחזירות את סוג הגופן ולא את צבע הגופן. לחץ כדי להרחיב... מבין מה ששאלת, ה-3 נק' הן רק לסוג והגודל וצבע נשאר בראשי
נכתב ע"י אבי בן 1231: אבל 3 הנקודות לא מחזירות את סוג הגופן ולא את צבע הגופן. לחץ כדי להרחיב... מבין מה ששאלת, ה-3 נק' הן רק לסוג והגודל וצבע נשאר בראשי