האם העבמים האלו צופים בטורנדו?

נראה שכן אמנון .תודה

אבל ניתן לשאול כאן עוד שאלה לדעתי : האם הם באמת רק צופים ? ? ? לשיקול דעת והתרשמות.

עב"מים אינם צופים, רק המבקרים בתוכם ../images/Emo13.gif

וכן, הם בהחלט יכולים לצפות, כמובן.. כפי שהם עושים כבר שנים. בודקים בני אדם, חטיפות או בדיקות (כבשים,סוסים,כלבים,פרות).. לא חסר

דוגמא יפה לאיך

שאנחנו משליכים מושגים הידועים לנו, על מקורות חוץ ארציים ושאין לנו מושג וחצי מושג מיהם מהם וכיצד הם מתפקדים ופועלים. ואני אומר שאולי לא בכל המקרים - אבל בהחלט קיימים : עבמ"ים שגם צופים !

the breezer

New member
ואולי לא רק צופים?...

תמהני. אולי הם מתרגלים סוג חדש של אינטרפולציית מזג אויר?

חני 61

New member
ואולי הם אלה המפעילים את הטורנדו

הם הגורמים לרעידות אדמה לשינוי במזג האויר לשיטפונות וכו .. המטרה = צמצום האכלוסיה

אף אחד אינו מפעיל טורנדו

טורנדו נוצר כתוצאה מהיתקלות של אוויר חם ולח באוויר קר. זוהי תופעת מזג אוויר נפוצה הקיימת כבר מיליוני שנים. רעידות אדמה מתרחשות כתוצאה מתזוזה של לוחות טקטוניים ולחצים מגמתיים, כנ"ל. באשר לסרטון, למיטב ראייתי - מדובר בזיוף פשוט.

הטורנדו בהחלט תופעה טבעית

אך מאין אתה יודע שחוצנים לא מסוגלים לגרום לה או לכוון אותה ? ואיך אתה יודע שאינם גורמים גם לתופעות אחרות אם הם רק רוצים? אתה חושב שאין להם את הטכנולוגיה לעשות זאת? ומניין לך שהצילום מזוייף? על סמך מה? לא שאני פוסל את האפשרות, אבל אתה מדבר בשם אמינות ומדעיות מצד אחד ומסתמך על ראייה של סרטון ללא שום הסבר מאידך ?

הצילום נראה ערוך ומעובד

מכל מני סיבות שאין לי כרגע זמן וכח להכנס אליהן. סרטונים אינם ראיות, סרטונים ניתן לפברק בקלות כיום באמצעות תוכנות נגישות לכל דיכפין, ואפילו ילדים צעירים מיומנים בהפעלתן.

נכון ומצד שני

לא צריך לפסול כל דבר רק בגלל שאנחנו חושבים שזה נכון לפסול. זה מגיע למצב אבסורדי שגורם לאנשים הכי "מכובדים" בתחום, להיראות כאילו הם בכלל לא מאמינים בקיום התופעה ופוסלים כל דבר , או לפחות כל דבר שלא הם מביאים ומחליטים שהוא אמיתי מה שכמעט בכלל ולעיתים בכלל לא מתרחש .

נכון, הם באמת לא מאמינים

ומהסביה הפשוטה שאין שום קשר בין אמונה לבין נושא זה. נהפוך הוא, אם לא תפסול את הזיופים הברורים מאליהם, כל שיקרה הוא שתהפוך ללעג ולקלס בעיני כל מי שעיניו בראשו. למרבה הצער, כרגע זה בדיוק מה שקורה. חשוב להבין שתופעת העב"מים אינה נפוצה כפי שנוטים לחשוב, רחוק מכך. הם לא צצים תחת כל עץ רענן ולא מצלמים אותם כל שני חמישי.

יכול להיות - אבל אם אתה רק שולל

סופך שתשלל בעצמך.יהיה מועיל הרבה יותר ל"תחום" אם תביא או יותר נכון תביאו סרטים וממצאים חזותיים נוספים שגם לפי דעתם ודעתכם הם אמיתיים ושנבדקו והוכחו כלא מזוייפים - אתה לא חושב? גם אם יש מעט ממצאים - עדיף לעשות כל מאמץ ולהביאם מאשר רק לשלול לריב ולהתעסק בתביעות משפטיות מהבוקר עד הלילה. האם אתה לא חושב כך ?

מצטער, איני מכיר כאלו

ולדעתי, הסיכוי למצוא ביוטיוב סרטונים אותנטיים, שאינם מזוייפים או שצולמו בהם כלי טיס, תופעות אטמוספריות ושאר גורמים מתוצרת כדור הארץ, הוא אפסי. יחד עם זאת, אני מגיב ומביע את דעתי לגבי סרטונים המועלים לפורום. אינני מוצא כל פסול בכך, ולא ברור לי מדוע אני מותקף בשל כך. רק לא הבנתי על אילו תביעות משפטיות אתה מדבר ומה הן קשורות לעניין ומדוע אתה מדבר ברבים. מי הם "אתם" ואל מי אתה פונה באומרך "לדעתכם?" אינני מייצג שום אדם נוסף ואני מדבר בשמי, ובשמי בלבד. .

אני לא יודע אם הדבר מזויף או לא.

אני מעדיף תמיד לבדוק טרם ורק לאחר מכן לציין את תוצאות הבדיקה. ואיך אתה יודע שלא מפעילים טורנדו או כן? זה נדמה לי או שאתה מקושר אליהם בצורה כל שהיא ?
ואם לא, אז נכון שהטורנד בעיקרו טבעי לחלוטין, אך כמו הHAARP האמריקאי,אולי גם לאחרים יש משל עצמם. ואני לא נוטה להחליט אם הדבר נכון באופן מוחלט, או טעות גמורה - ספקולציות יש תמיד.
איך תנמק את דעותיך?

אמממ... בהגיון בסיסי?

שוב, כיצד הגעת למסקנה שפרוייקט HAARP מייצר סופות ורעידות אדמה? משום שמסתובבות שמועות כאלו ברשת? פרוייקט HAARP הוא פרוייקט מחקרי-אטמוספרי שמשום מה מיוחסות לו כל מני תכונות קונספירטיביות. דברים דומים גם יוחסו ל-LHC ולמתקנים אחרים, ללא כל קשר למציאות.

חני 61

New member
ישנם מתקנים שנקראים הרף

אפשר לחולל רעידות אדמה באמצעות המתקנים האלו טורנדו ועוד ישנם מתקנים כאלה במספר מקומות בעולם והידוע באלסקה בארצות הברית בנוי כמתקן שידור רדיו בעל עוצמה חזקה מאוד ניקולה טסלה פיתח את המכונה כבר אז למעשה זה מבוצע על ידי אנשי האילומנטי ומיושמים בידי ממשלת ארצות הברית .. שכמו שאמרתי ישנה מטרה אחת והיא צמצום דראסטי באכלוסית העולם היעד להגיע לסך 500 מילון איש ..

מכיר את HAARP

לא קשור. מתקן HAARP איננו מחולל רעידות אדמה. על מנת לחולל רעידות אדמה באופן מלאכותי יש לגרום לזעזועים תת קרקעיים פיזיקליים מהסוג שרק פיצוץ חזק מאד יכול לגרום. HAARP הוא בסה"כ מתקן לחקר היונוספירה. ומה זה "למעשה זה מבוצע?" את מדברת כאילו מדובר בעובדה מוחלטת ומוגמרת כאשר בפועל זו אינה אלא יותר מתאוריית קונספירציה חסרת בסיס בדומה לנבואות סוף העולם הצצות חדשות לבקרים ברחבי הרשת. כפי שאמרתי, רעידות וסופות מתחוללים ברחבי העולם מיליוני שנים באופן טבעי לחלוטין וללא כל אג'נדה מיוחדת. לנסות לתלות כל תופעת טבע בחוצנים, לא שונה מאשר לתלות אותם באלוהים, כלומר מדובר בסוג של אמונה דתית.

חני 61

New member
רעידות האדמה

בתקופות האחרונות רעידות אדמה מרובות .. מזכ האויר משוגע ושונה סופות טורנדו קיצוניות וזה מבחינתי אומר דרשני ..

למעלה