האם העולם הערבי\מוסלמי עושה שרירים?

האם העולם הערבי\מוסלמי עושה שרירים?

האם גל ההפגנות בעקבות פירסום הקריקטורות בדנמרק הוא בעצם כלי שאיראן והערבים השכילו להשתמש בו כדי "להעביר מסר" לבוש שיש להם כוח? אחרי הכל יש הרבה דיבורים על תקיפת איראן וגם על להיכנס בסוריה האמריקנים דיברו.

a e q u i t a s

New member
ארה"ב ובריטניה מאשימות את סוריה...

ארה"ב ואיראן מאשימות את איראן וסוריה על הרמת הלהבות באופן מלאכותי, טרטרי משמע.... ללא ספק יש פה משהו מאורגן היטב, ללא ספק אם סוריה אתה רוצה היא היתה יכולה להגן על שגרירויות דנמרק ושוודיה שעלו באש בדמשק... זה יותר מרמז קלוש, אלא סימן ברור של ניצול פוליטי מתוכחם אך ציני של כעס אולי מוצדק של מאמינים מוסלמים. הרי מה יותר טוב בשביל איראן וסוריה ששניהם על הכוונת שכל העולם הערבי\מוסלמי יראה במערב אויב כמקשה אחת... תקיפה אפשרית על מתקניה הגרעינית של איראן או כל פעולה אחרת תראה כמתקפה על האיסלאם... אין פה שום דבר במקרה... כך אני מאמין לפחות.

ומה אם לא היה ניצול פוליטי מתוחכם?

מה אם לא היה ניצול פוליטי ציני מתוחכם על ההמונים המוסלמים בכל אירועי ההפגנות הללו? כלומר לא היה דרוש הרבה תיכנון ומניפולציות פוליטיות כדי לשכנע את אותם המוסלמים בירדן אינדונזיה וקשמיר להפגין, לתקוף שגרירויות מערביות, וסתם להיות אלים באופן כללי (לפי הסדר). ויש אלפי מפגינים כאלו. כלומר המוסלמי המפגין המצוי שיצא להפגנה או לזריקת רימוני עשן על שגרירות ארה"ב, הבין למה ובאיזה קונטקסט פוליטי הוא מפגין. הוא לאו דווקא הפגין נגד הקריקטורות כי אם אלא מתוך הזדמנות לשחרר קיטור כנגד אמריקה והמערב. או אולי אפילו חמור מזה, המפגין המוסלמי המצוי יצא לרחוב כי הוא בעצם אמר שהוא מוכן לצאת למלחמה נגד העולם הנוצרי (אני מתחיל ללכת רחוק מדי אני יודע). ועוד שאלה. יש מישהו שחושב שגם ההתפרעויות בצרפת היו קשורות באופן הזה להפגנות בעולם המוסלמי? כי נראה שהעולם המוסלמי או מישהו מאוד פוטנטי בו, שש להבעיר את השטח בכל גפרור קטן שהוא מוצא.

a e q u i t a s

New member
קשה מאוד להכליל, אבל זה לא סוד צבאי

תשמע, זה לא סוד צבאי שחלק מהמוסלאמים הפונלמנסטים אין להם עכבות בנוגע לפגיעה באינטרסים מערביים בכל מקום ובכל זמן. אם זאת בגלל המהומות החובקות עולם מאירופה ועד המזרח הרחוק קשה לי להאמין שזה משהו מאוד ספונטני. אני באמת לא רוצה להיכנס לנישה פוליטית וצרה ולהגיד שיש מלחמה בין-תרבותית, זה רחוק מידי ממש כך, לדעתי יש אנשים רבים שמתוך אמונה וקנאות דתית מוכנים ללכת כך אבל זה כמובן בגיבוי מלא של ממשלות שגם כך נמצאים בעין הסערה העולמית, קרי סוריה ואיראן. אם אתה מתכוון על התפרעויות עם המגרים המוסלמים בצרפת, ששרפו אלפי מכוניות, זה היה בגלל שנער מוסלמי התחבא בארון חשמל מפני המשטרה הצרפתית - כנראה היה במרדף והתחשמל למוות... זה לא כל כך קשור לקריקרטורה או לאמונה... למרות שדווקא זה מחזק את הדעה שלך שהם מחפשים תירוץ...
אממממממ - קשה לי להכליל ולכן יש פה נימה זהירה.

אוהד11

New member
כל זמן שהאידיאולוגיה המוסלמית קובעת

כי קיים עולם האיסלאם ("דאר אל- איסלאם") מול כל השאר ("דאר אל- חרב"), ואים דריסת רגל לגישה של "חיה ותן לחיות", הרי שהאיסלאם לא יניח לעולם האחר, פעם הטריגר היא ישראל ופעם ימצאו טריגר אחר. הכל ענין של מנטליות ודת פומדמנטליסטית שדוגלת בכוח החרב ("דתו של מוחמד נקבעת ע"פ החרב").

כן,

העולם המוסלמי באמת שמח להתפרע ולהראות את "כוחו" במיוחד לאור המצב כיום. מענין מה היה קורה אם גם אנחנו הינו עושים את זה כתוצאה מפרסום הפרוטוקולים של זקני ציון, סביר להניח שהרבה צרות היו נמנעות מאתנו.......... יש כאלה שאוהבים מכות (והמבין יבין).

למעלה