האם הפורום הזה מיותר? או?

גרא.

New member
האם הפורום הזה מיותר? או?

לאחרונה,אין פניות כלל לפורום.ואני מבקש להבין מדוע.או שאין יותר בעיות ביחסי הורים-ילדים,או שהמשתתפים הפוטנציאליים, התפזרו בפורומים חדשים שעוסקים,בין לבין באותם נושאים,או אולי תגובותי המקצועיות,אינן כשל ורדה רזיאל,ולכן גם לא פופולאריות כשלה.או אולי ישנם עוד הסברים (תרוצים) חלופיים שלא חשבתי עליהם.מה דעתכם?

סימה-מ

New member
פורום לא מיותר

אני לא חושבת שהפורום הזה מיותר ולא נראה לי שאין יותר בעיות ביחסי הורים-ילדים אבל נראה לי שהמשתתפים התפזרו בכל מיני אתרים שעוסקים בין לבין באותם נושאים אני למשל מכירה כל מיני אתרים שעוסקים באותם נושאים לפעמים אני ניגשת לשם וכותבת בעיה מסויימת ואחרי כמה שעות או אפילו 15 דקות אני כבר מוצאת תשובה נראה לי שיש תחרות גדולה בין כל הפורומים בכל מיני אתרים אולי בגלל זה נעלמו כולם אבל גם מותר לציין שיש גם כל מיני פורומים שלא עונים בכלל על התשובות

lmerav

New member
צודקת

אני חושבת שאת צודקת וחבל,,, צריך ליזום קצת יותר לשוחח על ילדנו ואני מחכה לך שתעזרי לי מירב לוי

עומרית

New member
דוקא אהבתי :)

היי גרא בוקר טוב! נכנסתי לפורום לראשונה רק לפני מספר ימים הצצתי ונפגעתי, דוקא אהבתי את הפורום ובאמת חבל שאין פעילות יותר ערה פה, אל תתיאש כל עוד אנו קיימים כהורים ולנו יש ילדים תמיד תהיינה התחבטויות ולבטים. דרך אגב הייתי רוצה לקבל את תגובתך על דברי בנוגע לצפיה בT.V שיהיה לנו אחלה יום עומרית

lmerav

New member
ל א מיותר בהחלט

אני גיליתי את האתר הזה רק היום ואני מצטערת שלא היה לי העונג לשוחח עם כולם אל תוותר תפרסם מירב לוי אמא לאלירן בן השנה

לורה..

New member
מיותר? מה פתאום

מה פתאום שפורום שכזה יהיה מיותר. נכנסתי,ריפרפתי,וכן,כל הורה יכול למצוא כאן מענה...יכול להיות שהפורום איטי,אכן משום ריבוי הפורומים,אך לומר עליו שהוא מיותר-ממש ממש לא. לדעתי,גם אפשר , מדי פעם,לקחת נושא בעייתי כמו חם וחמה,פופולריות בקרב ילדים וכ`ו-ולתת מענה לשאלות אפשריות ולדון בו. בכל מקרה,ממש ממש לא מיותר,נהפוך הוא. לורה

למעלה